Böter.

Jag var ruskigt pepp på skola idag, läser ju Samhäll A på Hermods och eftersom jag köpte min bok i slutet av förra veckan så struntade jag i lektionen i tisdags.
(Ingen obligatorisk närvaro så jag skolkade ju faktiskt inte ens...)

Eftersom jag har Papis bil så tänkte jag att jag skulle ta mig Hammarkullen-Mölndalsvägen på ett litet kick, det är bara det att i den här staden tar man sig ingenstans med bil"på ett litet kick" vid 16.30 tiden en vardag.
Kommer i alla fall fram några minuter försent och ser mig desperat omkring efter en parkeringsplats i närheten, fanns mängder men de flesta var kundparkeringar till närliggande butiker.
Sen så är det massa tomma platser med nummer på, men ingen skylt som säger vad som krävs för att man skall få parkera på numrena, jag safear och ställer mig på en radda som SAKNAR NUMMER.
Tro inte på fan att man slipper bot, nänä. 600 spänn på vindrutan när man kommer ut ja.

Får det gå till på detta viset? Ska det vara såhär?Va va va?
Blir att ringa imorgon och fråga vart den jääävla skylten står någonstans.


Sugarmommy

Sitter och pratar med Prinsessica,vi var ute i söndags och tog en trevlig liten fylla på Kellys med tillhörande quiz(som var svinsvårt med något jävla Bond-tema).
Nåja,vi fick kassa 11 poäng,bottenrekord. Vi hade hjälp av två snubbar som inte heller var speciellt insatta och när vi skulle gå så tackade den ena killen Jessica för att han"hade fått prata med en så snygg tjej", så jävla skoj.

Nåja, det var inte det som detta skulle handla om.

Nu sitter hon nämligen och säger vad som hände när vi var på BK efteråt, jag var sugen på chilli cheese och Jess(kärt barn har många namn) på en cheeseburgare så vi stod i kassan och hängde väntandes på dessa.

Samtalsämnet var antagligen hur trött jag var på att hela mitt liv bara haft relationer med fattiglappar som man mer eller mindre fått försörja, om inte med logi så åtminstone med kost. När vi står där och pratar om detta så dyker två pojkar i äldre tonåren upp, den ena stackars fattiga lilla kraken(moderskänslor)beställer en liten milkshake. EN LITEN! Jag tyckte ju så synd om pojkvaskern att jag erbjöd mig att "mamma skall betala mellanskillanden så att du får en stor", om och hur han uppfattade mitt erbjudande förtäljer inte historien men han tackade i alla fall inte ja.

Han måste ha varit en keeper.


Lite bajs.

Hade jag inte haft någon som helst skam i kroppen så hade den här bloggen enbart innehållig bajs,smuts och sex.
På grund av att man inte vill stöta sig för mycket med folk samt bli anklagad för hets mot folkgrupp och rasism och gud vet vad som man lätt blir om man till exempel skulle skriva att"jag var så hård i magen att jag är alldeles blågul i arslet nu", ja då är det såklart någon som tar illa vid sig.

Men jag har i alla fall inte tillräckligt mycket skam i kroppen för att inte publicera en av kvällens msn-dialoger:

Martina säger:
var det skönt?
Josefine säger:
Mmm som fan
Martina säger:
jag ville jättegärna bajsa innan jag duschade nyss men mitt bukras igår var nog som en total tarmsköljning..
Josefine säger:
Hihi gött
Martina säger:
nästan så att man vill ta den i röven idag bara för att!
Josefine säger:
Haha NEJ det vill man inte
Martina säger:
nänä,okej då


En bra karl reder sig själv!

Jag funderar allvarligt på att tatuera in dessa visa ord någonstans.
Förra veckan var jag alltså på Ikea,jag köpte två köksstolar och två baddrumsskåp samt lite ljus och småkrafs.
Efter att jag skruvat ihop både stolarna och skåpen så kom jag till ögonblicket där jag skulle ha upp skiten på väggen(skåpen alltså, inte stolarna).
Då åkte jag och inhandlade våtrumssilikon samt kakelborr. Jadda jadda.

Vad tror ni händer när jag borrat upp skiten på väggen? Jo men det är väl klart att jag tänkt fel med en millimeter så att skåpen inte hamnar precis bredvid varandra.
Jag slet mitt hår och kom då på den brilljanta idén att jag kan lägga lite wellpapp mellan skruven och hålet eller vad man nu skall säga, funkade hyffsat=Hyffsat nöjd Martina.

Sen skall jag plocka undan kartongerna,då hittar jag två små plattor med hål i som jag inte haft någon användning för...
Hm, vad kan detta vara, kollar bruksanvisningen! Jojo minsann, Ikea har minsann tänkt på allt, det var små förstärkarplattor med vilka men även kunde reglera höjden så nu sitter mina skåp prima fint!
Som sagt, en bra karl reder sig själv, med lite hjälp från snillen på Ikea....


Frisk som en nötkärna

Vad är det egentligen som är friskt med en nötkärna? Hm..
I alla fall, ringde vårcentralen(kan rekommendera Allemanshälsan i Gamlestan, de är rara där).
Min ämnesomsättning är bra och mitt järnvärde är kanon.
Varför är jag då så jävla trött?
Well, idag känner jag mig inte ett dugg trött och det kan bero på att livsgnistan i alla fall tillfälligt är tillbaka, eller om det är en viss förväntansfullhet som tänt livsgnistan? Well well.

Elin vs Tiger

Jag brukar inte bry mig om att kommentera kändisar och dess förehavanden men det finns något hos fina Elin Nordegren som gör mig så stolt, hon har blivit förnedrad inför en hel värld men går rakryggad ur en skilsmässa med hedern i behåll!

Och en miljard rikare...nåja, man "gråter ju hellre i en ferrari än i en buss" eller vad det nu är man säger.

Vad mycket enklare det blir.

Jag körde mami och papi till flygplatsen idag, det betyder att jag har bil en vecka!
Livet blir otroligt mycket enklare med bil,det enda jobbiga är att jag måste växla till mig enorma mängder småpengar till fittautomaten eftersom det kostar 5 kr timmen att stå här på dagarna(vilket visserligen är ganska billigt,men ändå).
Idag har jag alltså varit på Ikea och imorgon skall jag åka till Ica och storhandla eftersom Willys kan vara en av de mest överskattade mataffärerna någonsin. Tattaraffär.

I övrigt har jag semester, jag är konstigt nog ändå trött hela tiden.


Hur fan kan man röka!?

Jag har förkylningen från helvetet, att min näsa alternerar från att gegga grönt till att rinna genomskinligt snor kan jag leva med men den här jävla hostan gör mig galen. Jag hostar minst en gång i minuten och det börjar göra ont i både skallen och bröstet.

Hur fan kan man utsätta sig för att eventuellt få KOL och liknande lungsjukdomar av rökning? Jävla puckon.
Trötthet?

Det är märkligt,jag är trött jämt! Trodde jag i alla fall, men så tog jag och jämförde två ganska vanligt förekommande dagar,speciellt den senare:
"Lediga dagen" och "Jobbdagen"

Exempel på "Lediga dagen":
Går upp 7.20(vaknar av mig själv), hinner tvätta tre maskiner,cykla till Willys och storhandla, baka kanelbullar och hallongrottor,dammsuga och torka alla golv, duscha min smutsiga lekamen. Allt detta innan 12.00.
Sen har jag besök mest hela eftermiddagen, bjuder på tacos. Drar in till stan och tar en öl på Rockis, sticker på Serj Tankian på Trädgårn ,hemma vid midnatt, slösurfar lite. Går och lägger mig kl 01 och somnar ändå inte på en gång för att jag inte är trött.

Exempel på "Jobbdagen"
Vaknar av att klockan ringer, vill dö. Masar mig upp och klär på mig, slösrufar lite håglöst och funderar på om jag skall äta frukost,slutar oftast med att jag är för trött på livet för att orka fixa någon.
Åker till jobbet, är på jobbet mellan 8-16.30, känner mig trött/sjuk/sömnig som fan ungefär 75% av tiden. Åker hem och är svintrött, somnar på soffan alternativt sängen i 1-3 timmar. Stirrar håglöst in i datorn. Lägger mig vid 23 och somnar som en stock av ren utmattning.

Ska det vara såhär?


Fortsättning..

Som en liten fortsättning på det där med tio år gamla samlag kommer nu lite funderingar angående tidsperspektiv.
Jag kan tycka att saker som bara hände för en 3-4 år sedan känns som i ett hela annat liv.
Saker som hände för 10 år sedan minns jag uppenbarligen bara brottstycken av, som att min ett år yngre väninna(då 14 år) antagligen blev ärrad för livet av vad hon fick se/höra en natt.

Men iallafall, hur kommer det sig att jag inte minns något alls och det lilla jag minns känns som en hel evighet sedan medan andra(i detta fallet min partner in crime) minns det som att det var igår?

Och säg inte att det beror på spriten,för jag hade dåligt minne redan innan min första fylla.

Sex veckor går fort

Ruskigt fort,känns som om jag jobbade natten för ett par dagar sedan och då har jag ändå hunnit med att ha ett par veckors semester och en till jobbhelg emellan.
Dagen har hur som helst varit oväntat trevlig,tog en tur till Camilla och Rockis samt den lille tjejtjusaren, jag gick hem ganska bra faktiskt,antagligen beroende på mitt långa hår som var skoj att slita i samt tugga på och mina enorma juver som antagligen tedde sig som en lyxrestaurang i den lille herrns ögon.
Sen åkte jag till jobbet, har alrig blivit så glad över att se denna människa som jag blev idag(och trodde aldrig att jag skulle bli det heller), visade sig att ormen inte befann sig på plats.

Nu sitter jag och diskuterar 10 år gamla samlag med en inblandad på facebook-chatten. Och har betalt samtidigt.

Sjukdom

Jag tror att min kropp säger åt mig att bli sjuk, hela mitt psyke skriker åt mig att bli sjuk så jag kan stanna hemma från jobbet men tyvärr har jag ett för bra immunförsvar för att det skall bryta ut på riktigt.
Så nu har jag alltså suttit tre dagar på jobbet och känt mig allmänt halvkass. Antar att det beror på fredagkvällen som kommer tillbringas med en falsk orm. Nåja,jag har åtminstone betalt.

Sen måste jag tillägga att jag är imponerad över många av mina kollegors förmåga att visa empati angående självömkan de har hört ända sedan personen i fråga satte sin fot över tröskeln.

Nej,jag är bara less, vill hem och käka tacos.Wacken, Wemod.

Det känns konstigt nog lite vemodigt när jag läser "allas" facebook-status om att de drar till Wacken nu. Wacken mitt älskade Wacken. 04,07,08 och 09 så hade jag alldeles fantastiska veckor. Nåja, i alla fall de tre förstnämnda, förra året gjorde nämligen jag och Wacken slut.
Jag tröttnade på att det är så hysteriskt mycket människor, tröttnade på att känna mig dubbelt så gammal som alla andra och tröttnade på att supa hejdlöst i en vecka(eller så berodde det helt enkelt bara på att jag inte återhämtat mig från Metalcamp 2 veckor tidigare).

Wacken i love you,but you are bringing me down.

På tal om någonting helt annat så skall mina knullgrannar flytta. Hur kan jag nu veta detta? Först gick det in ett par i deras port som såg ut som ett typiskt knullpar,jag kunde riktigt se henne snyfta. Sen stod mäklarens bil utanför, sen kikade jag ner till deras fönster(inte fan vet jag om det var deras men jag spekulerar) och där stod det massa flyttlådor.
De avskedknullade lägenheten, så rart. Hoppas nu bara inte att det flyttar in en barnfamilj. Hatar barn.

En angenäm helg

Jag åker sällan till Strömstad och när jag gör det så är det bara för att jag måste, det är jul eller bröllop eller någon typ av födelsedag.
Jag var inte speciellt pepp denna gången heller(om vilket man kan läsa i föregående inlägg) men jag hade ta mig fan en helt fantastisk helg!
Morsan hade plockat massa kantareller så svalt gjorde jag då rakt inte, massa kul folk att festa med under fredagen vilken avslutades med bad på lagunen där Martina var i sitt esse. Lördagen blev det Krokstrandsfestivalen och även fast Laleh var lite av en besvikelse så var Rävfen desto bättre och det var ett jäkla röj.
Helgen avslutades i Gbg på Picasso med Josie, tapas och rödvin is the shit.

Man skulle ju kunna tro att en sådan här fantastisk helg skulle ge en livslust och energi men jag sitter mest och deppar. Semester snart kanske?

RSS 2.0