Strömstad,staden som gud glömde!

Idag bär det alltså iväg till Strömstad, jag är inte pepp för fem öre men jag vet att morsan har hur mycket kantareller som helst hemma så det är värt en tur bara för det!

I övrigt, jag försov mig i onsdags. Det är andra gången i mitt liv som det händer! Hade helt enkelt glömt att ställa alarmet när jag gick och la mig. Fick 1½ timmes extra sömn, det tackar vi för! Och var på jobbet 25min efter att jag klev ur sängen.


Knullgrannar.

Jag vaknade halv tre inatt av att något som jag först trodde var ett barns högljudda snyftande.
Helvete heller, det var grannarna som har semester!
Det långa och ihärdiga snyftandet var alltså inget annat än glädjetårar från en mycket tillfredställd granne.
"Var det så skönt?" Hörde jag en mansröst säga men han fick bara snyftande till svar!
Nåja,gick upp och tog mig ett glas mjölk och gick och la mig igen för att sen vakna upp halv fem till exakt samma scenario.

Jag blev lite avundsjuk,men framför allt ganska så nojig över hur mycket det faktiskt låter när alla fönster står på glänt....Skärpning!

Det är inte direkt första gången jag åker till Djävulsön to get laid men det är första gången jag gör det nykter och för honom(eller för mig själv antar jag, blev ju inte direkt tvingad). Jag sa till mig själv att det skulle bli det första och sista men Martina," i love the way you lie".

I övrigt så är semestern över, det känns sjukt jävla pissigt trots att min kropp antagligen behöver de vita dagar som jobbhelgen kommer att innebära.

Heaven and hell

Jahapp, då var man hemkommen från årets event. Det har varit en trevlig festival med trevliga människor och egentligen bara två problem.
1. Det har varit galet varmt HELA tiden. Minst 30 grader(antagande) och man har i princip inte orkat med någonting,på tok för varmt för att vara i solen över huvud taget vissa stunder på dagen. Som tur var så fanns"Pensionat Rutar" med AC och söt servitris till hands så vi häckade där från morgon till kväll ett par dagar.
2. Jag var dumsnål och tyckte det kändes som en bra idé att spendera drygt 18 timmar på Trevisos flygplats istället för att ta in på hotell. Jävligt korkad idé med tanke på att jag var galet sliten och uttorkad och mest låg på det varma(!) och hårda stengolvshelvetet och hade bakisångest och ont i hela kroppen. Tristessen fick även den en helt ny innebörd,tack och lov så köpte jag en bra bok på engelska och eftersom jag läser så jäkla långsamt på engelska så läste jag inte ens 200 sidor ur den.

I övrigt: Jag kommer definitivt att återvända nästa år igen.

Lycka

Lycka är två veckors semester. Så är det bara.

Denna bild hittade jag när jag sökte på "lycka"! Mycket passande.


RSS 2.0