Tradera-påhittet från helvetet

Fick ett ryck förra lördagen mitt i allt bakisyrande och fick för mig att sälja av lite skit på tradera som jag ändå tänkt slänga/skänka.

Det var ju jävligt dumt gjort för nu sitter jag med X antal paket att skicka iväg(bara att hitta emballage är ju helt jävla omöjligt! Skickar det i plastpåsar med silvertejp runt!)

Jag har räknat lite på det, och efter alla jävla avgifter för annonser samt porto och skit så kommer jag gå typ 200 spänn plus. 200 SPÄNN!?!? Den här jävla skiten har tagit mig ett flertal timmar och jag får knappt en fylla på Rockbaren(under happy hour!) för pengarna!?

Men well..det är åtminstone en fylla på Rockbaren....

Födelseannonser

Satt på jobbet idag tillsammans med ett par kollegor och bläddrade i dagens GP samtidigt som vi förfasades över att folk fortfarande skriver saker i stil med" flaggan i topp, det blev en med snopp" och "det blev som lillebror trodde,en liten tjej i magen bodde" osv. Vi började helt enkelt brainstorma fram lite mer nyskapande och vulgära annonser!
Exempel(här kan man självklart byta ut föräldratiteln mot namn):
"Mor ända upp till röven spricka och ut kom en jättestor flicka"
"Mamma trodde att hon i 9 månader var sjuk,men ut kom en liten med kuk"
"9 månader efter att pappas snopp blev mjuk så kom det ut en med kuk"
"Till slut pappa rätt hål hitta och ut kom en med fitta(som skall heta Britta)"


Och så en som faktiskt är så gott som rumsren:
"Pappa till sist rätt hål lyckades pricka, och ut kom en välskapt flicka"


Ibland har jag faktiskt roligt på jobbet också.


Onsdagsfyllan!

Det var ju det här med långa veckor, fem långa dagar innan man får skynda sig ut för att försöka ha lite roligt.

Så nu blir det onsdagskrök på Cicero med Josefine! Börjar trots allt 10.30 imorgon...

Mjaumjau!

Martina och de sju dvärgarna

Många av er som känner mig känner också till min fascination för dvärgar.
(Jaaaa,jag veeeet att det är precis som oss vanliga bara lite mindre! Men skippa pk-skiten nu)

Jag blir nämligen alldeles lycklig när jag ser en dvärg, de är så söta och pyssliga med sina små ben som lubbar fram och eftersom jag lever i villfarelsen att de alltid är glada och gillar att narras så har jag aldrig vågat prata med någon av rädsla att förstöra den illusionen. Tänk om man hade en alldeles egen dvärg som satt i soffan och löste korsord och vinkade när man kom hem från jobbet?En alldeles egen dvärg som spexade på festerna och gycklade? Livskvalitet!

Det händer inte ofta att man får se en livs levande dvärg! Jag kan nog endast räkna upp en handfull gånger(vi snackar dvärgar här folkens, vanliga korta människor ser man överallt men de är bara ettriga) men i söndags hände det!
Senario:
Är för en gångs skull riktigt alert på söndagen tvådagarsfyllan till trots, får för mig att jag skall åka till Allum och köpa två verktygslådor(en till verktyg och en till smink hö hö).
Går till Clas Olsson och köper två verktygslådor.
Knallar ut därifrån, strosar mot rulltrappan, spanar in Bokias skylfönster. Och plöstligt! Där är han! En livs levande dvärg!
Jag kunde inte riktigt lägga band på min förtjusning och sken upp som en sol med tindrande ögon likt ett barn på julafton. Pelle skämdes lite och tyckte att jag var lite indiskret. Men dvärgen made my day! Tänk om han ändå visste vilket glädje han sprider det lilla livet:)
Ficklampa!

Var med Jessica och Josefine på Underjorden igår, det var Shambler som var i farten och det betyder dubstep för hela slanten(dansantare musik finns liksom inte).
I alla fall. När vi skall gå och man är sådär lagom pruttfull(eller ta bort ordet lagom förresten) så skall jag och Prinsessica hämta våra jackor som vi slängt i en hög vid sidan av dansgolvet. Där får jag något typ av infall att använda min ficklampa som jag har på min nya mobil.

Och det var väl en jävla tur för jag hade nämligen glömt min favorittröja där på golvet annars och det roliga är att jag aldrig hade fattat var den var eftersom jag inte minns att jag klädde på mig den innan vi drog.

Ikväll blir det eventuellt bowling!


Woho!

Veckan har varit utomordentligt trevlig förutom min underliga trötthet som gör dagarna lite halvtråkiga för mig, har ingen aning på om det är brist på någon vitamin eller om det är brist på livsgnista men jag börjar faktiskt tippa på det första alternativet.(Sen att tröttheten nästan uteslutande infinner sig på jobbet är en annan femma)

Spontanfylla på Cicero(en billigt!) i tisdags med Josie och mat+öl med Adel igår innan vi spanade in vår kusins grymma konsert.

Nu får det bära av till jobbet där man kanske kan göra någon nytta under några timmar och sen hem och städa och ladda inför dubstepen ikväll,mjaaaau

Pillertrillare?

Nu var det lite synd att jag inte tänkte på att ta kort innan jag sorterade skiten men ändå!
Gick loss i skåpet bredvid frysen nyss, där har jag samlat på mig all möjlig skit under de snart fyra år som jag bott i den här lägenheten. Där finns julsaker och värmeljus, bakmaskinen och rengöringsmedel, vaser och krukor, verktyg och glödlampor. Ja det mest man kan tänkas behöva helt enkelt. Och så en sak till, mediciner.

Jag käkar aldrig medicin, förutom minipiller och blodtryckspiller så stoppar jag extremt sällan i mig annat, värktabletter käkar jag väl max tre ggr om året.
Ändå har jag en hel arsenal, hur fan har det gått till? Det är alvedon och alindrin, ipren och cetrizin(och jag är inte ens allergisk). Men nu är det i alla fall lite ordning och reda så om några månader är ni välkomna till Götaholmsgatan 12 om ni har huvudvärk och apoteket har stängt.


Man är aldrig starkare än sin svagaste punkt

Denna veckan har ju varit smått fantastik.
Förutom att jag köpte lägenget i fredags så har det väl egentligen inte hänt nåt speciellt men det räcker för att hålla mig på ett otroligt gott humör!
Jag och nya lyan mot världen! Trodde jag... Men man är som bekant aldrig starkare än sin svagaste punkt. Så jag hade en förträfflig afton igår och är lite småtrött på att jag behöver sitta här på jobbet istället för att ligga kvar hemma i den varma sängen.


(Facebook status: It´s complicated)?


Inte så tokigt ändå

Jag känner mig lite som en såndär ung mamma, en sådan som inte skapat någon identitet innan hon klämmer ut en unge och därför inte har ett jävla piss annat att tänka på/bry sig om/diskutera(vet att detta inte alltid är åldersbetingat). Såna där skittråkiga människor.

För jag bara tänker på min lilla baby i Gamlestan, på när jag ska slita bort linoleummattorna och se vad som finns där under, när vardagsrumstaket skall målas och väggarna spacklas. När jag ska flytta in, hur jag skall möblera, vad som skall sparas och vad som skall slängas inför flytten, när jag skall flytta och vilka som kan/vill hjälpa till.(Måste köpa ett rejält lås till cykeln också!)

För övriga sitter jag på jobbet,har precis försökt städa två trasiga dammsugare till trots och lyssnar på Rockklassiker. Nu skall jag visst göra lite nytta också.


Något bajsenödig.

Sitter och försöker trycka i mig ett par mackor men det medför mest en massa obehag med sitt städigt växande i munnen.
Om en timme är jag snart där, hos mäklaren tillsammans med säljaren och skriver papper på vad som skall bli min första riktiga EGNA lägenhet.

Fucking awesome, men jag fick precis en släng av vuxenångest.


Födelsedagspresent

I höstas sa jag att jag skulle köpa mig en lägenhet till mig själv i 25 års present, den blev lite försenad för jag köpte den idag istället!
Götaholmsgatan 12 here i come!


(
And Angered, I owe you nothing!)

Jävla piss.

Helgen var fantastisk rolig, båten var som vanligt fylld med hundratals supertrevliga och roliga människor och väl i hamn igen hade jag en mycket trevlig helg med mina beloved Doobie-sisters.

Nu till något tråkigare.

Kände mig lite väl mörbultad och bakisskakis igår, mycket märkligt. När jag skulle gå och lägga mig så hade jag världens jäkla frossa, mycket märkligt.
Eller inte! Feber minsann och efter febersvettningar halva natten vaknade jag imorse med halssvullnaden från helvetet. Bara att ringa och sjukanmäla sig, bara att bita i det sura äpple med en hel fucking karensdag. Karens=Flens! 1500 spänn åt helvete....

Knatade ner till min nya vårdcentral"Angereds läkarhus", jag har ju tidigare flaggat för allt positivt med privatvård men det gäller självklart inte Angered, nonchalant läkare med halvtaskiga språkkunskaper som varken lyssnade eller fattade(hur många finns det egentligen?)
Hur som helst, han påstår att det inte är halsfluss, och bäst för honom om han har rätt för annars är det en jävligt arg Martina som återvänder dit på onsdag om det påstådda viruset inte verkar ge med sig. Jag har inte tid med det här!

Som en ljuspunkt i vad som känns som den evigt mörka och kalla tillvaron så kommer i alla fall Ewa och Pekka ikväll och tar hand om mig!

RSS 2.0