Dag 2. Din första kärlek

Det är stört omöjligt att komma på vem som egentligen var min första kärlek, jag har varit pojktokig så långt tillbaka jag kan minnas.
Men jag har en rolig historia om min första"pojkvän" i förskolan, eller rättare sagt"pojkvännerna". När jag var fem år gammal blev jag kär i Patrik i min grupp, vi blev ihop. Jag har för mig att man förr i tiden blev ihop när man antingen frågade chans eller pussade varandra på munnen, tur att inte det andra alternativet gäller idag för då hade man haft en hemskt massa förhållanden..
Nåja, jag och Patrik blev ihop men inte kunde jag nöja sig med detta(som den lilla slinka jag var) så jag blev ihop med våran kompis Martin också. Vi tre var ett par resten av förskolan,de turades om att pussa mig och jag kan inte minnas att det någonsin var några problem, inget drama i den triangeln så att säga.

Tyvärr lade nog detta ribban för mina framtida kärleksrelationer, jag har helt enkelt haft svårt att tycka att det räcker med bara en och om sanningen skall fram så hade det nog behövts två stycken(eller åtminstone engagemang för två) för att bibehålla husfriden.

Har tyvärr inga foton på oss i den åldern men här har vi charmörerna 20 år senare med den enes fruga( no hard feelings,jag är över dem!)


Kommentarer
Postat av: Hanna

Jag är dock inte riktigt riktigt över att du utnyttjat min man sådär hahaha;D

2010-11-28 @ 17:49:51
URL: http://disfis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0