Dag 3. Dina föräldrar

Mina föräldrar har egentligen bara gjort ett stort fel gentemot vårt samhälle, och det är att de inte skaffade fler barn. Visserligen så är jag lite(?)knäpp men jag har ändå haft en fantastisk uppväxt som många kids tyvärr inte får uppleva(hur kommer det sig att det alltid är de som är minst lämpade som skaffa flest?)
De var inte direkt purunga när jag föddes, alla tyckte det var så roligt eftersom" de försökt så länge", de hade trots att varit tillsammans i 15 år innan! Sanningen skall ha någonting att göra med att"pappa lurade mig" mer än så vill jag inte veta eftersom jag inte kan tänka mig något äckligare än att mina föräldrar någonsin legat.
Vad ska man säga om dem då? De är två stabila människor med värme och humor, de gnabbas ibland,vilket oftast handlar om att mamma vill renovera någonstans och pappa då hävdar att han får ont i hjärtat. Sen är det galet snälla mot mig(och andra med för den delen), jag är nog en bortskämd skit vilket bara verkar bli värre med åren, jag har liksom fått all den kärlek jag behövt och sen jag flyttade hemifrån så har jag fått en hel del prylar jag behövt också. De har alltid respekterat mina val med förmaningar som fått mig tänka efter istället för förbud och de har lärt mig att ta ansvar för mig själv och mitt liv, lärt mig vikten av arbete och försökt få mig att vara snäll mot mina medmänniskor.
Här är de!
Kommentarer
Postat av: Tove

är kär i dina föräldrar!

2010-11-26 @ 10:23:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0