Dag 9. Din tro

På min facebook har jag citatet"Jag tror på köttets lust och själens obotliga ensamhet" som status på religious wiews. Det är en bok av Hjalmar Söderberg den gamle räven och även fast i princip det enda jag vet om honom är att han skrivit "Doktor Glas" som är en fantastisk bra bok så tycker jag att det är en klockren titel som speglar vad jag tror på. För som ateist går jag inte längre än sådär, jag tycker inte att man ska tro så förbannat mycket, jag gillar fakta!
Jag inser att tro är bra för många, när allting går åt helvete så är det antagligen skönt att hålla hoppets låga brinnande med hjälp av att man tror att det finns en högre makt och en mening med elänadet. Personligen tror jag att jorden hade varit en fredlig plats utan religion och tycker att det med idiotiska som finns är alla fucktards som dödar i Guds namn och de som tycker man kan bete sig som as och sedan bara be om syndernas förlåtelse.

Det enda jag gillar inom kristendomen är den i alla fall till synes obegränsade tillgången av småpojkar.Nomnom.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0