MVG:)

När jag gick i gymnasiet så hatade jag skolan sjukt mycket, eller jag hatade kanske inte skolan i sig utan det blev bara för mycket med alla sjukt tråkiga ämnen och galet tråkiga inlämningsuppgifter hela tiden. Detta resulterade i att jag "tog studenten" med så många IG och streck att jag var mil ifrån ett slutbetyg. Tittar man på mina gymnasiebetyg så skulle man kunna tro att jag är en blind,döv och dyslektisk teaterapa.

Sedan gick jag omvårdnadsprogrammet och märkte att det inte var lika tråkigt längre, resultaten blev mestadels VG och jag hade ett sjukt roligt år med underbara människor.

Nu i höst har jag läst Naturkunskap A på distans och Samhällskunskap A på kvällstid, eftersom jag har sjukt dålig diciplin så blev det bara ett G i natur men i samhäll har jag fått MVG på samtliga inlämningsuppgifter, jag var lite nervös nu när vi har en ny yngre lärare som skulle bedöma och eftersom jag olyckligt råkat radera halva inlämningsuppgiften som jag skrivit på lektionstid så fick jag sitta på kvällen efter min födelsedagsfest och skriva om skiten.(Ordförråd på 100 ord på bakfyllan)
Men såhär skrev magistern:
Imponerande! Dina svar är reflekterande
diskuterande och analyserande och därför på MVG-nivå. Dessutom skriver du mycket bra!


Det ni, jag kan!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0