För en gångs skull värt det

Igår gjorde jag något som jag slutade med för ett par år sedan. Jag gick ut fast jag skulle upp sju och jobba idag. Anledningen att jag slutade med det för ett tag sedan var att jag upptäckte att även om det var trevligt att gå ut så var det aldrig värt det dagen efter. Igår var det dock värt det! Hängde på Rumpan bar med Ann-Katrin och Nicklas och när Nicklas gått och jag och Ann-Katrin bestämt oss för att den här sista ölen är den sista vid 23-snåret så dyker Michael upp nyligen hemkommen från sin Kina-resa! Ölen blev många och timmen blev sen, men det var så trevligt att för en gångs skull så var det faktiskt värt det.


Och indiskagänget är numera lite mer komplett igen:)

Kryper till korset

Min vårdcentral skall lägga ner, inte helt otippat med tanke på att det varit ganska dött där de få gånger jag varit där. Då hade jag alltså tre val, det ena var att lista mig i Olskroken för att den skall vara så jäkla bra, det andra var att knalla tvärs över gatan till Familjehälsan men jag kände att jag lite fått nog av läkare som varken kan eller är intresserade av att kommunicera med mig. Jag tänkte alltså likt en alkis på systemet(alkohol per krona) och valde det sistnämnda, Gamlestadens vårdcentral. Alkisreferensen blev då chansen att få"svenska ord per krona", något som man inte direkt varit bortskämd med. Jag skiter i om de är utbildade läkare när de ändå inte fattar vad jag säger.

Jag gillar ju konkurrens och tyckte det var bra när det pangades upp vårdcentraler till höger och vänster och man fick chansen att VÄLJA, såhär i efterhand verkar det som om jag nu väljer den som jag ändå skulle ha tillhört. Bummer.

Vill inte

Nej, jag vill verkligen inte jobba imorgon. En vecka semester till hade definitivt inte gjort ont. Inte alls.

Ersättningsbuss

Tågfanskapet hade spårat ur och jag sitter nu på en ersättningsbuss till Ytterby. Det lär ta femhundratrettiotvå år och det finns ingest eluttag på bussen. Åtminstone inte vad jag kan se.

Nåja, det kunde varit värre. Jag kunde varit på Utöya till exempel!

Strömstadsbesök

Stack som sagt till Strömstad igår, hittills så har besöket varit extremt tillfredställande(dock inte på det vanliga sättet när man pratar tillfredställelse). Jag har blivit klippt och fin, födelsedagsfirat Burnie och idag har jag badat och plockat blåbär med Sara. Nu är jag piffad och redo för att åka hem till Burnie igen och tömma en pava vin eller två innan vi beger oss mot Jonnas spelning på Trädgårn i afton! Sen får vi se vad natten bär i sitt sköte...
Här kommer en alldeles färsk bild när jag flinar upp mig i sängen på det gamla flickrummet!


Lagom festival

Det var en lagom festival. Lagom varmt, lagom mycket alkohol, lagom människor.
Enda felet är egentligen att jag tycker att en vecka är lite överstyr, efter ungefär fem dagar vill jag nämligen helst vara ifred vilket kan vara lite svårt när man är på festival eftersom det är ungefär 10 000 andra runt om kring dig. Stängde dock inte mig i tältet och läste lite vid ett par tillfällen. Skönt var det i alla fall och även fast jag kände mig ruskigt mätt på allt vad festival heter i söndags så har jag redan börjat längta till nästa år.

Nu sitter jag på tåget till Strömstad efter en fantastisk gårdag. Jag fick chansen att först spendera natten och dagen med finaste Pelle och sedan kom bästa Tove och hängde kvällen och natten. Wunderbar.

Nu som sagt, mot Strömstad!

Metalcamp!!!

Jag misstänker att det flesta inlägg den här veckan kommer att handla om Metalcamp. Jag och Niklas åker nämligen dit på måndag! Jag har lånat en våg av min faster eftersom min gick sönder för ett tag sedan(sprängde jag den tro??). Har vägt mitt bagage och insett att jag kan packa mer mycket mer grejer! Visserligen blir det tungt att bära men det antar jag att det kan vara värt för att till exempel få sitta i sin egen stol osv. Idag skall det inhandlas silvertejp, hårfärg och vax. Festivalfiffning kommer att pågå under helgen, kanske inte med silvertejpen dock...

Nu är visserligen denna bild inte från Metalcamp men ändå! Misstänker att vi ser lite fräschare ut på bilden nedan än vad vi kommer göra under tiden i Slovenien...

Rullat loss

Igår var jag och Anna-Maria på upptäcksfärd hela kvällen, vi letade efter det perfekta rullskridskostället! Det var inte speciellt lätt att hitta kan jag säga, var det inte grus så var det glas. På fjärde försöket rullade vi dock bort till Willys längs cykelbanan här utanför. Jag må ogilla Willys som mataffär men deras parkering är fucking awesome! Det enda som hade varit bättre hade varit om de hade städat den på kvällarna(alternativt att fuckers tar hand om sin egen skit och inte slänger papper och tomma ciggpaket på parkeringen).
Rullade runt ganska länge och tycker det känns grymt skönt att börja känna sig lite säkrare på rullorna. Det kommer definitivt bli fler kvällsbesök på denna plats!

Cykelväskor!

Jag är ju så sjukt dålig på att uppdatera så nu vet jag inte riktigt vart jag skall börja någonstans. Så jag börjar med det senaste! När jag flyttade till Gamlestan så sa mor att hon skulle köpa snitsiga cykelväskor till mig så att jag lättare skulle kunna handla på Willys(4 kassar på styret är inte jätteenkelt kan jag säga). Nu avskyr jag iofs Willys men det går inte att komma ifrån att det är ett utmärkt ställe att handla basvaror på.
Jag har inte hittat några väskor jag har gillat men här om dagen ringde mor och sa att hon sett ett test i GP, och då var det förstås bara att googla upp den med högst betyg och beställa hem. Jag kan rekommendera outdoorsstore.se, grymt snabb leverans! Idag fick jag nämligen hem skönheterna och nu skall jag alldeles snart cykla bort och provhandla i dem:)


RSS 2.0