In i dimman!

"Faran med alkoholen är att man blir lycklig av den, och den som är lycklig behöver inte dricka.
Därför gäller det att dricka sig så full att man inte minns att man varit lycklig, så att man kan börja igen nästa dag."
/Arne Anka


Så är det ja. Håller på att fixa mig här på jobbet och sen sticker jag till partyt! Skall bli mycket trevligt och jag är partypepp som fan!

Gott nytt!

Nyår!

Känns inte direkt som nyårsafton men om cirka sex timmar kommer jag att vara redo för party! Tur att vi har dusch på jobbet annars hade tokfyllan kunnat fördröjas en timme. Och det vore självklart inget trevligt avslut på året.
Pojkarna satt och filade på en meny igår(vege naturligtvis) så det skall bli spännande att se vad det är för kulinariska läckerheter dom planerat(macaroni&cheese?).

Har kånkat med mig kläder+skor+smink+dricka till jobbet så jag skall börja min makeover i eftermiddag! Ser fram emot kvällen!

(Och det där med att summera året, det gick lite väl snabbt..men jag har iallafall ägnat mig åt mina tre intressen! En hel del till och med...)

Äntligen läggdags!

När man var liten ville man till varje pris vara uppe sent, nu är jag en bitter kärring som sitter uttråkad på kvällarna och bara väntar på att klockan skall bli mycket nog. Nu är det 21.32 och jag anser att man får gå och lägga sig.(Om man är 12,men vem fan bryr sig).
Har plockat fram kläder till imorgon och konstaterat att jag kommer frysa, detta är självklart inget som inte är lätt avhjälpt med kopiösa mängder alkohol så det skall nog lösa sig.

Nu skall jag som sagt lägga mig och göra ett summa summarum av året. Om det inte blir ett allför misslyckat utfall så kan det möjligtvis hamna på bloggen imorgon.

Tryffel

Man har ju hört mycket om tryffel, att det är en sån läcker och ovanlig svamp som bara skillade grisar kan hitta. Att det är en lyxig krydda och delikatess.

Jag köpte färsk pasta med"ost och tryffel" idag. Det var ta mig fan det värsta jag har ätit. Redan när jag öppnade förpackningen anade jag oråd, det stank gift! Och det smakade inte bättre, lyckades pina i mig hälften men är nu säker på att jag kommer dö tryffel-döden. Adjö.

Otrevlig bubbla

Jag befinner mig i något typ av töcken, som en ofrivillig bubbla. Känner mig mest trött och lättirriterad, önskar mig lugn och ro och inte en jävla massa tjöt. För det är det nu, inte TJÖT kanske men idag klarar jag inte av att folk pratar med mig.
Jag vill ha största möjligt tyyystnad.

Inte min dag.

När morgonen börjar med att man kokar gröten för länge(i micron!) så att det blir hård och klumpig,
då går det nog bara utför med resten av dagen


Josefine håller koll

Josie ringde mig förut(efter att ha messat utan att få svar).
Hon hade nämligen uppmärksammat att jag inte var online på msn på hela kvällen igår, det betyder allt som oftast manligt sällskap.
Tragiskt att man är så förutsägbar.(Men har man 5 av 4 kriterier så kan jag inte lägga band på mig!)

Hon kommer i vilket fall som helst snart hit till Martinas B&B! Alltid trevligt med nattsällskap även om detta blir av den lite mer avhållsamma sorten:)

Dagens behållning

Sitter och slösurfar på jobbet, läser Ninni Schulmans blogg(rolig den kvinnan!) och hon har upptäckt något mycket roligt
http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9152699161
Look for yourself!

Sunday bloody sunday

Nää, inte alls faktiskt, en kollega ringde förut och undrade om inte jag kunde skriva inbjudningar till hennes sons kalas och det kunde jag ju förstås,som tack för"besväret" fick jag en trisslott. Tyvärr blev jag inte miljonär den här gången heller. passade på att handla lite eftersom mitt kylskåp ekar lika tomt som min hjärna(man brukar ju bli smart av att inte dricka men jag känner mig inte alls smart denna helg faktiskt,jääävligt disträ).

Nu skall jag strax äta pizza, matlusten börjar återvända. Tyvärr!

Inget ont som inte har nåt gott med sig.

Gick imorse från att tycka hemskt synd om mig till att faktiskt vara ganska nöjd,dessa dagar i feberfrossa och misär har gjort att jag gått ner nästan 3 kilo. Clementiner och vatten är nya dieten har jag hört... Tyvärr kommer väl dom kilona snart tillbaka så fort matlusten återvänder,men det var ju kul så länge det varade!(Har jag vunnit nu Elin?)


Misärlördag

Tycker som sagt hemskt synd om mig själv, kanske inte för att jag är sjuk utan för att jag har så förbannat tråkigt! Allt jag kunde komma på att ta mig för var att kolla på film.
Jag kan inte kolla på film, jag somnar alltså i 9 fall av 10. Denna gång somnade jag bara en gång och fick spola tillbaka sisådär 30minuter. Har iallafall haft kattan sovande på mig så jag har inte känt mig så ensam.

Nu är det körslaget på tv. Mindre upphetsande.

Godnatt.

Feberfrossa och en sjuhelvetes förfest!

Förra fredagen åkte jag hem till David med en dunk glögg, glada i hågen kände vi julefrid och blev bra i steget. Hade en av dom roligaste helgerna på jag vet inte när.
Igår när jag tog samma resa(denna gång med blott 3 öl i bagaget) var vi inte lika party. "Förkröket" slutade med att jag låg i soffan under ett täckte och hade frossa/sov och David sprang ut och in på toa i något typ av"jag skall bli full men jag måste bara spy och skita hela tiden"maraton.

Dirty Dave väckte mig iallafall när det var dags att åka till Gotebar. Och då kom det ingen vagnjävel! Tog ett bra tag innan vi insåg att det var annandag jul, alltså söndag. Kom en vagn till sist och då eskalerade skiten. Febrig och frossig satt jag och mådde skit hela kvällen. När Maleficio tillslut skulle spela var jag tvungen att åka hem eftersom sista vagnen går 01.15.

Men men, nya tag så fort jag blir frisk! Som tur är har jag en snäll kollega som gör att jag inte behöver göra många knop när jag är sjuk!

Rimmande kusiner

Fick två julklappsrim av mina kusiner, båda mycket passande(även fast David skämdes lite över sig nödrim i början)

Av Anette fick jag alltså bla. boken "Bitterfittan" och till den rimmande hon såhär!
Queenofparanoia, du bloggar om det mesta
jobb, vänner, killar och såklart om att festa
kanske kan du en dag ge ut en bok om ditt liv
årets klapp 2015 och ett roligt tidsfördriv
du har åsikter om allt mellan himmel och jord
och gillar att dela med dig av dina kloka ord
du har sedan länge tappat tron på karlasläktet
de super, är otrogna och hamnar i häktet
det finns dock en fara med att dra alla gossar över en kam
risken finns att du alltid får vara ensam
jag tror tyvärr inte att min julklapp får dig att byta ståndpunkt
förmodligen tvärtom, du kommer bli förbannad och sucka tungt
innehållet är tänkvärt och intressant
och titeln- den passar dig galant

Av David fick jag "Scrabble" då han oroar sig över förortens inflytande på talet...
Du har nu bott ett tag i Angered
eller ursäkta, jag menar ju Schangered
till Götet är det blott en inkörsport
det vi i folkmun kallar för förort
att jag skulle missgilla detta får du ej tro
tvärtom,klart alla ska ha någonstans att bo
nej, det är något annat som mig stör
något annat jag oroat mig för
när du hänger i detta stråket
är jag orolig att det för dig påverkar språket
att du en dag skall säga"ey mannen" eller "yo"
"ska du med på fiesta,du vet,pimp ´n ho"
nä detta ska jag råda bot på
genom att du denna klapp få
bjud snart hem mig på en kopp java
så ska vi tävla i att stava


Grymma kusiner eller vaaaad!?!?

Juldagsslappande

Hade den lugnaste juldagen sen jag och farsan var peltar.
Tog med mig en flaska julmust och körde in till stan. Hem till Johan och Martin där det spelades "Rockband" för glatta livet. Efter ett tag gick dock folket till ett annat party och jag och Johan låg på soffan och snackade om livet(mest sex och revben som vanligt). Sen dregglade vi lite över Johnny Depp och Kiera Nightley och sen åkte jag hem.
Tokigt nyktert.
Idag har jag ingen feber utan är bara hostig och snorig, va fan. Lite förkylning har väl inte dödat någon.

Kärlek.

Jag vet inte om jag feberyrar eller om jag blir lite känslosam i och med all julefrid.

Sitter och funderar på hur det var förr och hur det blivit nu, denna ständiga jakt på kärleken som förbyttes till en sluten likgiltighet och rädsla att någonsin mera bry sig.

Det är svårt att flera år i efterhand förnimma sig om hur mycket man älskat och hur mycket man känt när man nuförtiden mest beter sig som en utsvulten Dracula på jakt efter nytt blod, varje helg.

Inte för det att jag inte har haft roligt dom senaste åren, jag har haft fantastiskt skoj! Massa skratt som förmodligen förlängt mitt liv med flera år, party tills man stupat och många nya bekantskaper som iallafall dom flesta satt trevliga avtryck i minnet och livet.

Men nu då? Det kanske är som Lille G säger" du kommer tröttna".

Så, skall detta bli mitt nyårslöfte? (Jag kan ändå inte hålla nyårslöften)

Att sluta vara så förbannad bitter och livrädd. 

It's what I am, it's what I've been, what I've become
Man märker att man är i Strömstad när...

...man under benraknings-sessionen i duschen undrar vad fan man håller på med. INGEN kommer ju ens att komma i närheten av mina ben ikväll.
För det första så är jag lite krasslig,lite feber och känner mig allmänt öm i kroppen. Men det hör egentligen inte hit. Skall hem till Johan och Martin snart hade jag tänkt mig och där är det då rakt ingen som skall talla på mina ben(eller skulle bry sig om jag inte rakat dom). Sen består 95% av resten kukbärare här i socknen av raggare från Skee med en unge eller tre. En trekant mellan mig och mina gamla vänner verkar nästan som ett mer troligt alternativ.

Jag är så glad att jag flyttade härifrån. Tack Dragan, det fanns iallafall nåt positivt med att jag träffade dig.

Arv&Miljö

Varje gång jag träffar mina föräldrar så förstår jag mer och mer varför jag är så jävla störd som jag är. Idag berättade pappa en bajshistoria helt bortom alla jag tidigare hört(ok,Tores i fyllecellen är också jävligt rolig). Denna historia ledde till att samtliga sju släktingar låg över matsalsbordet och kved under kvällskaffet.

Annars har jag fått fantastiska klappar, pengar av pappa, tänkte köpa matta och soffbord men vill samtidigt spara pengarna(hälften sparkonto hälften tattookonto?).
Fick spexiga böcker och en ny kaffebryggare. Och scrabble! Här skall spelas!

Hade önskat mig nya lakan av mor och fick detta. Min första tanke när jag såg färgen var:
"Shit vad sperma syns på svart"

Jag är skadad. Dom är hursomhelt riktigt snygga, skall lägga på dom när jag kommer hem och passa mig med hemsläpen!

Nu skall jag gå och lägga mig för att läsa"Bitterfittan" en bok som ni hör självklart kommer passa mig utmärkt.Konstigt att man är som man är...

Man får ju vara som man är om man inte blev som man skulle! Just nu gör jag precis det som jag sagt att jag skall göra hela julen. Ligger på soffan med farsans dator i knät och slösurfar. Mätt som satan.
(Och på tal om satan så har jag redan immortal-posat framför Lommelands kyrka idag. Min kusin har bildbevis).

Sen har det varit en och annan rolig historia också, och julaftonens stora skämt är faktiskt Kålle&Adas, eller rättare sagt Aschbergs förtjänst.

Merry fucking christmas

Sitter med två babbliga föräldrar i köket, dom är snälla men pratar som vanligt en massa nonsens.
Morsan tog av sig förklädet när hon skulle posa för kortet och när jag kommenterade detta så sa hon bara att"hade inte jag lagat mat så hade vi väl svultit ihjäl allihop"
True that.
Nu är farsan ute och matar fåglarna. Idylliskt? Jaja,det är ändå rätt skönt att vara hemma ibland,trots att morsan glömde sätta på fläkten när hon stekte prinskorv.
Nu bär det av till julfrukosten med en annan del av släkten!(Märk väl kopplingen till "en annan del av Köping")

Ser jag ut att vara 17 år?

Uppenbarligen, blev nämligen leggad på Kellys av alla ställen idag!
Jag: Två stor stark tack.
Bartendern(samtidigt som han häller upp två öl): Legitimation?
Jag(som var 100%säker på att jag hört fel: Va? Vad sa du?
Bartendern: Har du legitimation?
Jag: Självklart,snäll såhär i juletid förstår jag.

På systemet kollar dom lojt på legget när jag slänger fram det men på Kellys skall minsann körkortet granskas. Jag säger då det, finaste komplimangen på länge! 17 is the shit...

Tant Martina kryper till kojs

Har som vanligt mest suttit och väntat på att få gå och lägga mig hela dagen.

Nu är det dags!

Jag skiter i att klockan bara är barnet..jag kryper nöjt ner bland mjuka kuddar och täcken:)

Dålig på att multi-taska

Jag gillar att ha många järn i elden, detta gäller dock inte pojkar. Inte för att jag inte vill utan för att jag helt enkelt inte kan sköta det snyggt! I fredags hade jag nämligen smsat "ska du med hem?" till person ett. Något som jag antagligen glömde bort i samma sekund som jag skickat iväg det. Problemet uppstår ju sen när man råkar springa på person två och komma på att man ska hänga på honom hem. Eller ja, själva problemet uppstår ju när man får ett sms där det står"du drog eller?" när man i själva verket står och hänger i ett hörn med person nummer två. Synd att jag inte då tänkte på att jag kunde föreslagit en liten threesome men jag vet inte om någon av pojkarna hade varit sugna på det förslaget. Hade dock underlättat en hel del! Misstänker att jag hade lite svårt att välja,båda är good shit!

Men såså, sjön är full med fiskar! 

 God jävla jul.


Hård helg.

Helgen har varit fantastiskt rolig, jag och David har varit på våra allra bästa och juligaste humör och det har dansats och fotats helt galet. Tokfulla både fredag och lördag. Sammanlagt har det tagits 300 bilder! Och ungefär 270 är på mig och David när vi posar:P

Jag mår med andra ord inte så bra idag.
Jag har mest legat i sängen hela dagen och sovit/tyckt synd om mig själv. Och det skall jag fortsätta med nu.


Den bortsupna halsduken

Hade en alldeles ypperligt trevlig kväll(och natt) igår. Började med att jag och David delade två liter glögg hemma hos honom och sen drog vi till Adel där det var inflyttningsfest! Avslutade på rockbaren där jag träffade hur mycket "känt fölk" som helst! Mycket trevligt.

Däremot gjorde den höga alkoholhalten det lite svårt för mig att hålla reda på mina pinaler, vantarna som jag trodde att jag tappat i taxin låg i själva verket i min väska upptäckte jag imorse. Men mysteriet med den försvunna halsduken kvarstod, först var jag säker på att jag tappat den på rockis men när jag kollade igenom korten från gårdagen inser jag att den inte hänger kring min hals på ditresan.
Aha! Den måste ligga hos Adel! Nehe...det gjorde den inte.

Nyss hittade jag den, hängandes på en krok i hallen. Den hade alltså inte ens följt med ut.

Pain + oliver är ett vinnande koncept

Gick till Ica och handlade mjölk och blanddryck. Sen orkade jag förstås inte handla kallsingar och strumpor till pappsen pga dom tunga kassarna.
Kunde självklart inte hålla mig borta från dom vitlöksspäckade oliverna så dom har jag precis mumsat i mig(orala behoven tillfredsställda).

Iallafall, Pains "nya" skiva är riktigt bra! Stundvis låter det som E-type(inget dåligt med det!) Och det är fantastisk träningsmusik! Men brutalt är det då inte...passande radiomusik. Skitsamma, skriver bara en massa dynga.

Får man bli full nu?

Tomten, det är jag!

För andra gången detta året har jag kommit hemkånkandes med massa kassar, mina grannar börjar antagligen undra vart jag får alla pengar ifrån. Det är väl bara att hoppas på att dom inte på något sätt associerar mina inköp med mina besök! Vore lite pinsamt. En hora på gården,nej det går ju faktiskt inte.

But i´m not done! Skall snart lalla ner till Ica, Kicks och Dressman för att köpa resten. Eller ja, en skall jag ta på måndag. Riktigt roligt att köpa julklappar iår!

Så,vad händer ikväll nu då? Jag är laddad med glögg och rom!

Cold as ice.

Jag har ingenting emot att varken bo eller sova själv,jag föredrar det till och med. Eller ja, själva sovandet iallafall, vid uppvaknadet så är det ju alltid slappt(?)att ha någon där.

Men ikväll vill jag verkligen inte gå och lägga mig på grund av den stora kalla sängen. Jag har frusit hela jävla dagen och det sista jag vill är att klä av mig och lägga mig ensam i en kall säng!

Är det försent att dra till rockis?


Hurtig as hell

Stack upp i ottan och knatade iväg till gymet. Väl där märker jag att jag är lite väl mör efter gårdagens träning. Lyckades iallafall med mitt dagliga mål(som jag inte ens tänker skriva ut här då ni skulle se i vilken pinsamt dålig form jag är). Eller dagliga och dagliga förresten, varje gång jag är på gymet då! Kan ju vara en dag i veckan också...latröv.

Börjar iallafall jobbet halv 11, gött som fan och skall snart sticka iväg.

Och Michael, ikväll blir det väl indiskt eller??

Kärringgrillen

Det var många år sedan jag solade solarium, dels för att jag tycker det är fult med solariebränna och dels för att det inte är helt hälsosamt. Sen berodde det mycket på att jag har mycket märkligt pigment som gör att jag är grisrosa året om kvittar hur mycket jag solar,eller grisrosa och grisrosa. Likblek är mer passande.
Idag hade iallafall Linda bokat tid så jag hängde på och bokade en grill jag med(svettig och utmattad efter träningen).

Jag somnade 5 ggr och vaknade med förskrämda ryck av mina egna snarkanden.
 
Nää..solarier är för kärringar...


Julbord.

Jag ville verkligen inte gå på julbord på Palace, men ställde upp för jobbarpolarna. Sen kukade typ alla ur men då hade jag ändå inga tisdagsplaner så jag hängde på den decimerade skaran.

Jag hör inga tjut i öronen. Alltså,om jag inte fick tinnitus idag så lär jag aldrig få det. Det förbannade bandet spelade(som alla andra år) högt utav helvete och samma skitlåtar som vanligt. Jag och en kollega diskuterade om dom verkligen kan känna för det dom sjunger, det ser nämligen så ut. Mycket oroande med tanke på att dom inte kör någon enda låt som inte är uttjöttad.

Förresten blir man bara illamående och bajsenödig. Suck. Ett plus iår var väl iallafall att man slapp det fjantiga luciatåget.

Jag är kass.

Det som är dåligt med att aldrig kolla på tv är att man alltid missar program som man verkligen vill se. Jag har ett jävla program i veckan som jag vill se och det är"Boston tea party".

Det missade jag såklart igår.

Nu skall jag snart pysa iväg och träna innan jobbet och jag känner mig trött och röten, blir antagligen bra bara man kommer dit(sen har jag ju sällskap av energisprutan Linda också vilket gör det hela mycket trevligare)

Ikväll är det julbord. Skjut mig.

Lortgrisen

Jag minns inte när jag torkade golven senast,minns att det var längesen när jag skulle ha fest(21nov) men att jag då tänkte att jag "gör det efteråt istället,folk kommer ändå spilla".
Idag var det dags, och så jävla dags också! Skitigaste skurvattnet jag har sett och då har man sett en hel del äckelpäckel i jobbet.
Men nu är det iallafall skinande rent och jag skall ta en dusch och krypa till sängs.

Förresten fick jag ett kort från Tove idag! Hon är väldens bästa! Jag blev varm i hela själen:)

Måndag.

Ett par sjukskrivna kollegor och det är märkligt nog lugnare än någonsin. Tänker flinande tillbaka på den trevliga helgen men inser att det är en ny vecka(ett nytt liv!Jag börjar alltid ett nytt liv på måndagar).

Då det ser ut som en atombomb har briserat i min lägenhet kommer kvällen otrevligt nog att tillbringas bland högar av disk och smutstvätt. Jag är verkligen expert på att stöka ner och då man hade någon typ av sammanhängade efterfest-förfest i helgen så vart man väl inte speciellt kapabel att städa upp efter sig innan man drog ut på nya äventyr och igår var jag mest trött och låg i sängen och läste " Till alla jag legat med" och "Rocky 12".
Två fantastiskt roliga böcker! Go get på www.adlibris.com

Nu skall jag jobba vidare. Fuck off


Helgen i kortHet.

Söta Josefine kom ända från Tynnered och plockade upp mig i fredags, åkte till henne och gick loss! Bjöd in Mathias och sedan flödade det av öl,rödvin och gin&tonic. Tog en cab till Kontiki, detta är ett besök som jag inte minns speciellt mycket av. Sen tog vi vagnen till Rockis! Det var mycket trevligt, träffade en söt yngling med alla 4 kriterierna! Det ni! Umgicks med karln ifråga igår och började kröka vid 15-tiden(ni kan ju tänka er ungefär i vilket tillstånd jag var vid midnatt). Han skulle till sitt och jag till mitt,åkte alltså in och träffade ett glatt gäng på Pauls biljard.
Sedan drog jag ensam till Picasso. Kunde inte hålla mig borta! Höll iallafall på att trilla av stolen pga sömnbrist så jag däckade i vanlig ordning på vagnen. Ingen snäll medresenär väckte mig så det var väl mest flyt att jag inte vaknade upp i Mölndal.
Ikväll blir det glögg på Picasso!

Fredagskvällen börjar bra...

Vi är inte ens berusade än men ja, följande konversation utspelade sig nyligen på msn.

Josefine säger:

så jävla bra oralsex som du gett oss, vi kan väl bju dig på inträde och nån öl, kom och sup med oss

Åhmen [] säger:

HAHAHHAHAH

Åhmen [] säger:

ni är sjuka

Josefine säger:

jag vet

Josefine säger:

vi vet

Vart detta kommer sluta kan man ju fundera på.

Kontiki nästa!!!


Snart blir det paaaarty!

Sitter i valet och kvalet om jag skall ta vägen förbi gymmet påvägen hem. Det lär väl knapapst hända."Rånarvägen" i mörker,nja jag vet inte, har ju lite ont om slantar såhär före jul.
Josie kommer iallafall och hämtar mig vid 18tiden och så sticker vi till henne och dricker oss fulla! Blir en sväng till Kontiki ikväll för ovanlighetens skull men det slutar väl eventuellt på Rockis som vanligt....
Nu skall jag avsluta mitt jobb för dagen och ge mig ut i kylan(jääävligt mycket snö i Hammarkullen!).

En trött och deppig dag.

Dagens mest förkommande citat:
"- Jag skall ta livet av mig, jag skall duscha kallt!"

Och just nu är det faktiskt precis vad jag känner för att göra. Jag är så jävla trött(60-års kalas hos chefen igår,mycket vin...) och mätt som ett as(dessa indiska torsdagar töjer ut min magsäck för mycket).

Dessutom passar jag en galen katt som härjar runt helt vilt här, fast hon är fasligt söt.

Men imorgon är det iallafall fredag,veckans bästa dag och jag hoppas att jag är på bättre humör i helgen!! Och att Linda är frisk så vi kan träna igen;)

Är det inte helg snart?

Känner mig som ett otåligt barn som efter 100 meter ställer frågan"är vi framme snart?". Men jag undrar om det inte är helg snart? Är det verkligen 2 toklånga dagar efter denna innan det slutligen blir fredag? Förhoppningsvis kommer helgen att kantas av tokfylla och könsrock men har ändå vissa funderingar på att inte supa mig själv under bordet på lördagen.

Anna-Maria skickade en låt som jag självklart fick på hjärnan så nu nynnas det vilt:


God jul Martina önskar Martina.

Jag är kanske sämst i världen på att köpa julklappar, till andra än mig själv vill säga. Började dagen med att stiga upp i ottan för att åka till hisingen island och fiffa till muffen. Köpte lite julklappar där också när jag ändå var i farten( inte så att jag köpt muffvax till halva släkten, det finns annat också). Sen åkte jag in till stan och då stod plånboken på vid gavel. Slutade med att jag köpte ungefär varannan julklapp till mig själv.

Nu är jag fattig och kommer få plocka lite sparpengar för att köpa julklappar till dom som jag borde köpt till från början.

Martina, Martina, vad hände med ditt goda ekonomiska sinne?


Men just det, lycka mätes i nyinköpta prylar och lyckometern är för tillfället hög!

Actionary!

Spenderade gårdagen hos Geromima i goda vänners lag. Jag hade släpat med mig Pictionary eftersom jag och Marie är obesegrade i detta fantastiska spel. Riktigt hur detta gått till vet jag inte riktigt, jag kan verkligen inte teckna och Marie är väl inte heller någon Da Vinci precis. Antar att vi är bra på att slå, får mycket sex!
Men men,efter pizza och lite ölande så kom Elli på att vi skulle spela Actionary istället! Charader fast med samma regler så att säga. Mycket mycket lusigt!
Och jag och Marie vann igen;)


Sen kunde förstås Ann-Katrin och jag inte hålla oss längre, vi var ju bara tvungna att ta en drink(som blev två) på Picasso. Would´nt be a weekend without it!
Ann-Katrin blev väldigt förtjust i "kulorna" på ditvägen.


Tröstshopping.

Imorgon är jag ledig och skall muntra upp mig med vaxning och julklappsshopping! Jag började redan idag(denna tristess på jobbet är allt annat än bra för ekonomin)med att köpa lite böcker i julklapp till mig själv. Beställde Rocky 12( efter att jag och D gjorde slut har jag missat att det kommit så många nya! Ingen köper dom åt mig länge), sen beställde jag "The Game" också, alla pratar ju så mycket om den så jag får kolla vad det är för trams, jag känner att jag inte direkt kommer att bli mindre cynisk iallafall! Sist men inte minst så beställde jag en bok som jag önskar att jag själv hade skrivit: "Till alla jag legat med".  Denna bok är hela anledningen att jag beställde något över huvudtaget! Verkar helt fantastidk.
Jag skall nog iofs inte uttala mig innan jag läst boken men snubben är riktigt rolig och duktig det lilla jag har sett av honom.


Jobbhelg

Jag förstår inte hur det kan komma sig att jag jämt jobbar helg när jag egentligen bara jobbar var tredje.
För jag jobbar var tredje bara att det känns som om jag jobbar jämt.
Idag har jag iallafall inte direkt haft nåt att göra på eftermiddagen så jag passade på att ta min"friskvårdstimme"(har ni hört nåt så löjligt?) och stack ner till gymmet och svettades lite.

Nu skall jag strax pipa iväg till sista klienten och sen bär det av hem. Kommer kännas skönt att duscha bort all svett som håller på att torka in.Blä.

Fy fan vilket tråkigt inlägg.

Men dagens citat kommer ändå från en favvo-klient:
"Hon dog och då tog jag över hennes man"

Själv är jag inte mycket för leftovers.

Julbak!!!

Jag och Malin skulle köra vårt traditionsenliga julbak idag(eller tradition och tradition,vi började förra året).
Det började med att vi glömde köpa pepparkaksdeg. Men skitsamma,det tar vi nästa vecka! Vi bakade iallafall lussekatter(utan äcklig jävla saffran) och hallongrottor(jag gillar verkligen det namnet). Sist men inte minst kokade vi knäck åt ett helt kompani!

Jäääävligt nice skall ni veta, och nästa vecka blir det som sagt pepparkakshusbyggande med "En gammeldags jul" med Onkel kånkel som inspiration i juletid.


När du får oväntat besök.

Eller ja, inte speciellt oväntat egentligen, herrarna hade anmält sin ankomst redan för flera månder sedan men exakt när dom skulle dyka upp visste jag förstås inte.
Dom kom iallafall upp sena kvällen och det var väldans trevligt! Sen att slippa äta frukost ensam är aldrig helt fel

(verkar som om Martinas Bed&Breakfast nu även har vardagsöppet)

Kanske inte konstigt att man är som man är när man har vänner som dom här:


Bra eller dåligt?

Har kommit till den nivån att jag sticker iväg till gymmet för att skjuta upp städningen. (Eventuellt strunta i den).
Bra eller anus?

Gårdagskvällen var mycket trevligt( på tal om anus, blev mycket tal om anus!) käkade och drack öl på Kellys med A-M och M och sen drog vi till Heaven 23 och drack en öl där och sen stack jag och Niklas till Picasso och jag frälste honom(rättare sagt John frälste honom) men sin fantastiska jordgubbsmojito. Sen gick vi till rockis och drack öl, trevligt som vanligt!

Nu skall jag ta min röda racer och cykla iväg!

Den stora besvikelsen

Igår efter gymmet var jag stark,jag gick hem direkt och INTE inom Ica och köpte oliver. Idag kunde jag inte hålla mig, svettig och röd i trynet traskade jag med oliv i sinnet in på Ica.

Vilken besvikelse, olivhelvetena var ju slut!!! Visst fanns det andra men det är ju dom stora gröna olivSPÄCKADE jag vill ha.

Fanns i vilket fall som helst nåt jävla tattarmärke(antog att "Ridderheims" var fint men ack vad jag bedrog mig).

Nu har jag precis ätit pastasallad(med halvtaskiga oliver) och känner mig allmänt missnöjd med livet.

Just det...

Sen kom det förstås till det svåra:

Martina säger:
förresten,hur vet man vilka karlar som är bra?

Aurora säger:

ptja, det vet man inte, men ett hett tips är att undvika missbrukare, mansgrisar, förlovade, folk med låg IQ. dessa saker är iallafall tämligen lätt att avgöra tre meningar in i en konversation

Martina säger:
haha
Aurora säger:

och fula karlar som heter papi


Man skall inte älta. MEN.

Jag och Anna-Maria har haft en lång konversation med tanke på att hon går en konflikthanteringskurs just nu. Och med tanke på att jag är så jävla knäpp.
Mitt ex är ju numera som bekant den enda som kan driva mig till vansinne. Och genom en massa frågor och analyserande har vi kommit fram till att det är frustrationen över att han aldrig gjorde mig lycklig som detta bottnar i, missförstå mig inte för han var svinkul på många sätt och vi hade det bra ihop också. Men denna ständiga avsaknad av empati drev mig till vansinne.

Varför söker jag då lycka från någon som jag vet omöjligt kan ge mig den?Antagligen för att det finns en trygghet i att jag vet att han inte kan ge mig det.
Varför är jag då så rädd för att känna lycka? Herregud,bara att spana in mina "relationer" senaste 1½åren(dom som varat i mer än EN natt alltså). Är det inte förlovade karlar så är det polare(slutat med det nu!) eller killar som jag VET skulle såra mig om jag lät dom.

För att motsatsen till lycka är som bekant olycka, och att känna sig olycklig är verkligen ingen angenäm känsla.

" att du håller fast vi dragan handlar alltså inte om dragan personligen utan om att du är rädd för att öppna dig för och lita på andra människor. vilket också skulle förklara varför du väljer att dumpa killar som du känner för fina och håller fast vid sådana som är opålitliga".

Now what to do? En handlingsplan för att sluta vara så livrädd?
Ganska lustigt egentligen att jag som inte är rädd för någonting har fobi för en känsla.

RSS 2.0