Oliver!!!

Nej jag har inte träffat nån kille som heter Oliver. Däretmot har jag blivit helt besatt av oliver! Gröna vitlöksspäckade skall det vara. Jag kan knappat skriva det här inlägget för att jag är så himla sugen!
Funderade på att gå till Ica igen men jag är ju fan inte gravid, alltså är det INTE ok att få sådana cravings att man lallar ut i kylan vid halv nio på kvällen.
Icke!

Väldigt jobbigt.

Efter att ha legat i sängen och slappat/sovit/läst Phonephucker(jääävligt rolig bok!) tog jag mig samman och knatade ner till Ica och pantade burkar. Det tog lång tid och det blev en lång kö efteråt. Sen fick jag för mig att jag skulle storhandla. Det är aldrig speciellt smart att storhandla när man inte har bärhjälp med sig. Jag trodde armarna skulle lossna från axlarna.

Så,färdiggnällt. Gör nån nytta kvinna!

Inte konstigt att man blev lite sjuk...

Jag mådde inget vidare imorse, inte så att jag behövde spy men jag kände mig onekligen ganska svag och ynklig. Gick i mitt stilla sinne igenom vad jag hade inmundigat igår.
Öl, rosévin, capiriniha, rom&cola, vodkadrinkar och toppade detta med en sexa såndär vidrig "Fisherman".

Man skall inte blanda för många sorter har jag hört. Helt otroligt att jag står på benen(det gjorde jag knappt igår)


Mitt ex - Überfittan

Det finns en människa(eller vad man nu skall kalla det) på denna jord som alltid lyckas göra mig förbannad. I nästan 4 år så gjorde han mig förbannad. Sen gjorde vi slut och jag har antagligen aldrig varit så arg i hela mitt liv som när jag slängde ut alla hans pinaler från sovrummet till hallen( jag var ju tvungen att städa ut alla hans äckliga prylar).
Sen skar han sönder mina möbler. Jävla fittan.

Iallafall. Det är ju längesen nu, man brukar ju kunna umgås. Men igår hade Überfittan fått för sig att göra mig förbannad igen(sen lät det förstås som om han inte aaaaalls sa så,och att han inte aaaalls menade så. Fitta)

Iallafall. Hetsigt meningsutbyte angående en grej där han bland annat säger ctiat:Men då är det ju jämt. Slut citat.

Jag hällde en öl över honom(bara någon deciliter i botten,skulle aldrig slösa en hel öl på den fittan) och gick hem.

Han kan dra åt helvete.


Det där med att springa

Jag har varit med om något mycket konstigt idag. När jag var en snabbis på gymmet fick jag för mig att kuta lite på bandet, ja inte kuta som nån elitlöpare precis men ändå.
Hur i helvete kan jag ha såpass bra kondition att jag inte blev trött på tio min?Jag inser ju att tio min är en väldigt kort tid men jag har ju inte sprungit på över 10 år?! Fattar ingenting men skall försöka hinna masa mig dit imorgon med(mellan shopping och krogen) för att forska mer i detta underliga fenomen.

För övrigt ligger det en liten prinsessa och sover i min säng.

Världens gulligaste unge

Jag gillar ju som bekant inte barn, förutom Sanna då. Just nu ligger hon och flinar och sprattlar samt leker med sin napp på mitt golv(blev ju rädd att hon skulle trilla från soffan!). Hon har numera även rumpan barn och är precis lika nöjd som sin mor vid liknande tillstånd. Och jag ber en bön att hon fortsätter att vara samma underbara unge resten av kvällen och natten!

Pälsattack!

Igår genomförde jag och min kollega en lite annorlunda arbetsuppgift, vi åkte till en av våra klienter, tryckte in alla hennes pälsar i bilen(vi snackar inte 2 här,snarare 20) och åkte iväg till hennes nya lya och hängde in dom där. Att jag är emot päls överhuvudtaget är kanske inte så konstigt, päls är kanske den vidrigaste formen av djurplågeri och fyller inte någon som helst funktion.
Detta ledde till att jag skämdes som en hund som kissat inne. Som TUR  var så fanns det inte speciellt många som såg oss när vi gick vända efter vända med avlidna kaniner och minkar och fan vet alla djur, tätt tryckta mot våra barmar.
Fnissandes förstås.

Sovit konstigt...

Eller konstigt och konstigt, inte sovit speciellt bra iallafall. Vaknat många ggr under natten vilket iofs kan vara bra för då är jag trött ikväll, vilket i sin tur gör att jag lägger mig tidigt och det är bra. För jag har massor att göra imorgon! Jag skall lämna bebis,träna,träffa hon som jag är kontaktperson åt, köpa present till jobbarkompis som fyller år plus shoppa åt mig själv! Och sen styra upp någon typ av fredagsaktivitet. I vilken ordning detta skall göras har jag inte riktigt kommit underfund med.

Nu skall jag strax åka till jobbet. Och jag har faktiskt ingen lust.

Ränderna går aldrig ur.

Trots att jag hängt på gymmet i inte mindre än två dagar så verkar jag inte ha några större planer på att trappa ner partandet. Jävligt korkat. Men ja, iallafall. Dagens konversation:

Aurora säger:

haha never... fast det ska bli snökaos i helgen så det kanske inte är så kul att vara ute?

Martina säger:
skiter jag i, jag vill uuuuut, eller ligga inne och knulla

Aurora säger:

haha du trotsar alltså snön för alkohol och sex? interesting

Martina säger:
äh..lite snöstorm,man är väl viking!

Aurora säger:

viking my ass. vi är rädda små fjollor hela bunten nuförtiden ju

Martina säger:
rädda!?jag e tuff

Aurora säger:

jamen vi människor är så jäkla bekväma nuförtiden, snö är hemsk obekvämt

Martina säger:
jaja...men har man skaffat hund så måste man ju rasta den i ur och skur, och nu råkar jag har skaffat mus och hon måste också ha motion


Om att bo bland idioter.

Jag köper inte att folk är rädda för att bo här ute i förorten eller att dom skyller på att alla får sina bilar sönderslagna. Det finns inget att vara rädd för och bilarna står lika säkert här som någonannanstans. Den enda anledning jag möjligtvis kan acceptera är"Jag är för oteknisk för att kunna använda någon typ av musikmaskin"
 
För utan min mp3 hade jag avlidit här ute.

Dom är fan inte kloka,dom gapar och sjunger, spelar sin jävla arabmusik på sina snodda tattarmobiler. Dom beter sig dygnet runt som en annan eventuellt beter sig påväg till festen/efterfesten på helgerna.

Jag var så jävla mycket mer open-minded innan jag såg verkligheten.

En mystisk ilning

Idag stod jag på Storås hållplats och inväntade Linda som skulle komma från andra hållet, kallt och jävligt men nöjd ändå med At the gates i lurarna. Plötsligt gick det en ilning genom kroppen(inte sexuellt nu!) och det berodde inte på den ljuva musik som strömmade in i mina iskalla öron. Det var ljudet som överröstade musiken, ljudet av sirener!

DET KOM TVÅ FUCKING BRANDBILAR!

Jag vet inte om det beror på någon typ av löjlig fantasi om att man ligger och slappar på stationen,lyfter lite skrot,kör lite sexistiska skämt och blir alldeles till sig av upphetsning när larmet går; Här skall räddas liv och släckas bränder! Eller om jag helt enkelt kollat liiiite för mycket på Nile City genom åren och har en hemlig dröm att ha en Gregerliknande person som chef. Det beror iallafall inte på brandmännen för jag är ju som bekant inget fan av muskler.

 Tyvärr är det i princip omöjligt för tjejer att bli brandmän,man behöver MYCKET god fysik och det är knappast något jag fått av dagens gymbesök även om jag säkerligen kommer att ha träningsvärk imorgon.
Men jag vill ändå bli brandkvinna...

Juckar-juden på besök

Hade Elin och lilla juckar-juden på besök. Hon dansar helt vilt och juckar hela tiden! Så jävla rolig unge:P  I övrigt har helgen varit trevligt med födelsedagskalas + Slayer och diverse.
När detta foto tas försöker jag få henne på glatt humör för ett bra foto och lyckas genom att upprepa ordet"slida"flera ggr.

Jag är inte bra på att städa

Jag gjorde återigen ett tappert försök att få ordning på min toahylla. Alltså den som jag INTE har smink på(för sminkhyllan har jag gett upp för längesen).
Jag tog före och efter bilder. Tyvärr ser man knappt någon skillnad för det är fortfarande rörigt.
Hur kommer det sig att man kan älska ordning men hata att städa? Som att älska karlar men hata att engagera sig.

Får inte glömma...

 Imorgon får jag verkligen inte glömma att ta ut bullar och muffins ur frysen innan jag går till jobbet.

Så ,note to self:

Jude-tidning

Idag när jag kom hem från jobbet och skulle hämta posten låg det en tunn inplastad tidning i mitt fack. Den var inte adresserad till mig utan till grannen bredvid och hade uppenbarligen hamnat fel.
Det var en tidning av judar,för judar.

Helt plötsligt så känns det inte lika spexigt med alla icke-PK skämt man dratt på balkongen om somrarna.

Som om det inte vore nog att jag(enligt utsago) fulraggat på deras 15åriga barnbarn i hissen i somras.

Saga med lyckligt "slut"

Varning för oanständigheter!

Det var en gång en flicka, inte mycket äldre än mig själv, som bodde i en stadsdel som dels får en att tänka på Canada och dels på stjärtar. Nog om det.
Tösabiten satt en kväll ensam i sin lägenhet(för en fyramånaders bäbis kan knappast kallas sällskap) och funderade över livet och vad som fattades henne. Hon hade ju det sötaste flickebarnet i världen, fantastiskt roliga vänner och en trevlig lägenhet. Plötslig slog det henne, det hade gått åtskilliga dagar sedan hon senast fick känna manslem! Både fundersam och frustrerad över detta faktum slog hon sig ned vid datorn och kopplade upp sig på vår tids heta-linjen: MSN. Några minuter senare var allt klappat och klart. Manslem med tillhörande man var påväg och han skulle inte ens spendera hela natten. Mycket nöjd över utfallet kunde man dagen efter utläsa hennes lycka på "vår tids heta-linjen" med orden"bakar, pysslar, nynnar - Im doing fine!"
Slutet gott, allting gott


En dag i meningslöshetens tecken.

Jag gillar verkligen att vara ledig på måndagar, och när jag är det(var tredje) så gottar jag mig alltid som fan åt alla som måste gå till jobbet när jag kan ligga och dra mig. Men idag känner jag inte för någonting. Som tur var kom min jobbarkompis Camilla hit och käkade lunch,det är sjukt att det skall behövas en boendestödjare för att få fart på mig! Jag slängde lite skit i återvinningen och diskade undan osv. Nu har jag även röjt upp på databordet och har bara micron kvar. Jag förstår inte varför jag ALLTID skall lägga ALLTING på micron!? Skruvar och småpengar,kvitton och reklam. Mina solbrillor och hårsnoddar.
Suck.Jag är så hopplös.

Såsåså, lägg i en maskin nu!

Saker som gör mig glad.

Det finns många saker som gör mig på gott humör men ikväll så är det särskilt en. Och det är bilderna från Swedenrock-kryssningen(med tillhörande kommentarer som ligger på facebook).
Jag blir så jävla lycklig när jag ser dom bilderna. Jag var den lyckligaste flickan på jorden när dom togs. 100% Lyckat.

Och det 12 februari bär det av igen, inte för att det kommer att kunna toppa förr resan men om det ens blir hälften så lyckat så kommer det att bli fantastiskt.


Jag vill hem!

Gick upp 7 imorse och käkade frukost med min kära mor och far innan vi lämnade borgen för arbete och hemgång. Jag fattar inte hur jag kan va såhär trött! Visserligen har jag sovit på nån guppande madrass i två nätter men jag tycker ändå jag har sovit rätt bra. Jag vill heeeem! Men det är bara drygt 4 timmar kvar.

Jag har iallafall precis skrivit ut trevliga lappar att lägga i mina grannars postboxar. Jag har gjort två olika versioner, en till dem närmsta under och bredvid och en till dem nederst med uteplatsen. I det andra versionen har jag tagit på mig att på bakfyllan kräla på deras trätrallar och pilla fimpar med en tax snosandes runt benen. Får hoppas mina gäster ger fan i att slänga fimpar på andra ställen än i utplacerade burkar! Eller sluta rök, lowlifes;)

Fast jag säger som en polare sa till sin mamma som klagade på att dom rökte inomhus:
-"Du ska va glad att vi inte röker hasch.............Inne!"

Present:)

Jag är löjligt förtjust i Media Markt, var där idag och fick ett hemmabiosystem och som jag glad i hågen kopplade in för ett par timmar sedan. Så nu är det rent ljud i skällan! Fantastiskt:)
Köpte även en ny kamera då den andra är hädangången efter ett mycket blött Metalcamp i somras(blött på tre sätt skulle man kunna säga). Är så jävla nöjd! Köpte med oss indiskt på hemvägen och nu sitter jag i hemmets lugna vrå mätt,nykter och belåten.


Födelsedagspresentinköp

Om dryga timmen kommer mina rara parenteser och hämtar upp mig i mitt jobbhood. Hammarkullen is da shiet.
Då bär det av till Media Markt, detta himmelrike på jorden. Skulle inte direkt tacka nej till att bli inlåst där, för evigt. Dom har ju ta mig fan aaaaallt! Idag hoppas jag att jag skall hitta något typ av hemmabiosystem som det är någorlunda rent ljud i. Framförallt skall dom vara snygga och passa in i vardagsrummet. Stil före kvalitet,jajamensan.
Såså, låt klockan gå!

Martina - Hundfångaren

Idag när jag kom körandes mot en klients bostad kom det en liten vovsing lallandes på vägen. Vi en närmare titt såg jag att den lille hunden såg ganska trött,blöt och tilltuffsad ut. Min första tanke var att skita i vilket, det är ju inte min jävla hund och jag tycker inte ens om hundar. Sedan insåg jag att mitt dåliga samvete över den lilla parveln skulle förfölja mig genom livet så jag ringde polisen.
"Vet du vad det är för ras?"
"Nja alltså, den är lite taxliknande,fast bara i storleken, som en större katt liksom. Den är lite långhårig, och den ser inte ut som en tax. Men ja"

Hundar har aldrig varit mitt specialintresse.

Sedan kom iallafall en trevlig kvinna från Spekeröds Hundgård eller vad fan det nu hette och hämtade upp det blöta och utmattade lilla livet.(Kanske var att man själv brukar befinna sig i samma situation på morgonkvistarna som gjorde att jag ömmade lite extra för honom).

Roliga presenter.

Elin kom med ett jättesött hjärta där det stod"Tycker om dig" som jag redan har lagt i sängen. Plus en tändare med en naken dama och texten"beer girl". Vet inte riktigt vad hon ville ha sagt med detta. Av Linda fick jag scrub och badmys, mycket välkommen i höstkylan.
Men till tokarna. David och Tore kommer med en nettokasse och breda flin, digniteten och deras ansiktsuttryck antyder att det mycket väl kan finnas bajs i påsen. Men det gör det inte.
I påsen finns följande:
1 st tygblomma
1 st stor gul påskprydnad i fleece
1 st paket med hundgodis
och...
1 par vita stora tanttrosor i strl XL

Mina pojkar vet vad en kvinna vill ha. Trosorna kommer vara mina "helgtrosor" framöver.(Om jag inte slänger upp dom på scenen när Slayer spelar nästa lördag förstås)

Fantastisk dag

Jag har haft en otroligt rolig födelsedag. Jag har fan aldrig garvat så mycket nykter som jag gjort dom senaste timmarna. Har haft besök av inte mindre än 8 gratulanter(om man skall räkna även dom under ett år). Jag har fikat i fyra omgångar vilket gör mig alldeles koffeinskakig nu, jag är liksom inte van vid fyra koppar på en kväll. Men fy fan vad skoj vi har haft, Tore, David, Linda och jag har dratt bajs och fyllehistorier och garvat så att det blivit imma på rutorna. Jag tror faktiskt aldrig att jag har garvat så mycket nykter. Och garv gör en lycklig i själen.
Jag känner mig lycklig nu.

Tack underbara ni för alla gratulationer:)

Bagare Johansson

Jag har bakat tårta och bullar idag. BLev smått irriterad när jag kom tillbaka till Ica och upptäckte att det var låååång kö. Stod i kö 10 minuter för ett litet jävla paket jäst för två spänn. Men iallafall! Här har ni resultatet. Kom och ät;)

Twenty-fucking-four

Idag när jag klev utanför dörren för att knata ner till Ica och panta burkar och köpa tårtingredienser sken solen mig rakt i trynet, precis som livet gjorde med mig för 24 år sedan, ingenting jag minns något av men det var säkert ganska traumatiskt.
Idag skall det iallafall ätas tårta och bakas bullar. Tyvärr hade jag glömt köpa jäst så jag sitter och förbannar mig själv lite. Får ta en extrapromenad till Ica och det var väl kanske inte det som jag är mest sugen på.
Nu är tårtbotten färdig...kommer upp bilder på min fantastiska skapelse när den är helt klar!

Sjuk flygande varelse

Jag gick och lade mig och läste ganska tidigt igår,blev snabbt trött och beslöt mig för att sova redan innan halv tio. Vaknar med ett ryck en kvart senare och tycker mig se ett flygande djur(typ spindel) i hallen, vagt skiftande i blått och rött. När jag efter några sekunder ser den flyga in i vardagsrummet tänder jag lampan och smyger in där. Fullkomligt övertygad om att vad-det-nu-än-är skall flyga på mig.

Det var såklart ingenting. Jag drömde/hallucinerade.
Och jag går inte ens på några droger. Mycket mystiskt.

Kom iallafall fram till idag att det jag såg påminde mycket om en sånhär, den är alltså till för att massera skallen:
Skrattretande massage istället för giftig flygspindel?

Låt den rätte komma in

Jag och Camilla tyckte att titeln var extremt passande(och visst,man fick se en intorkad vampyrfitta så lite sex var det).
Och det var bloood! Och hämnd,och sen nåt trams där det verkade som om kärleken övervinner allt. Men på det stora hela en bra film som jag kan rekommendera:)

Och man behöver inte alls vara försiktig med vem man släpper in, bara man bjuder in dom först!

Insomnia som straffar sig.

Tack vare min lilla "powernap" på tre timmar igår kväll låg jag sömnlös till halv tre inatt. Jättekul. Läste Elle, Det andra könet och passande nog lite i en bok som heter "Sömntuta". Jag kände inte igen mig.

Idag är jag alltså förbannat trött.

FUCK

Omklädning på jobbet.

I torsdags skulle jag åka direkt till Tore och förkröka innan Monster Magnet. Alltså bytte jag tröja på jobbet. Eftersom det bara tar ungefär 3 sekunder att byta tröja vrängde jag av mig linnet och i samma veva dök Camilla upp i dörröppningen och fick skåda mig i bara bh.Hon sa något roligt som jag sedan glömde bort när jag skulle skriva ner det.

"Härligt bystiga lekamen" var det. Torsdagens citat


Lamslagen.

Jag lade mig i sängen förut och skulle läsa nya Elle(jävla fjolltidning jag vet,men jag kan ju aldrig säga nej när dom ringer och prackar på en"5 nummer för 159+ en gåva"). Nu skulle jag alltid kunna skylla på tidningen att jag blev så jävla trött, man bläddrar ju alltså tills men blir trött i armen innan man ens kommer fram till ledaren. Men iallafall. Lade mig och nanade lite, vaknade av att jag inte släckt varken taklampan eller sänglampan, åtgärdade detta och satte på väckarklockan. Sen vaknade jag lite senare.

Sådär totalt lamslagen. Jag KUNDE alltså inte röra mig. Fruktansvärt obehagligt.

Men som ni märker gick detta plötsliga infall av hypokinesi över och nu sitter jag här, pigg som en mört och borde snart gå och lägga mig.

Hemgång innan midnatt.

Ja, ni läste rätt. Det är inte någon bugg som hämtat rubriken från en gammal dams blogg. Jag var hemma vid tolv igår.
Efter baket så kom Chantall hit och vi groggade lite, stack till Picasso och lämnade en påse bullar(mycket uppskattat) och tog två drinkar plus lite tapas. Jag blev mätt och trött. Jag såg mig själv som en sån jävla"out-of-body expercience" när jag gick förbi rockis. Japp, jag GICK FÖRBI ROCKIS. Kikade in lite genom rutan, konstaterade att det var mycket ungt folk och sen gick jag till vagnen och mötte upp Anna-Maria. Sedan åkte vi hem.

Sjukt. Jag är officiellt en tant.

Baka baka liten kaka!

Halva förmiddagen trodde jag att jag skulle avlida, skallebank och en helt sjuk trötthet. Men inte lyckades jag sova för det... Skulle tippa på att jag sovit ungefär 3+1 idag(om jag inte yrar med att jag kollade på klockan strax innan sex imorse).
Helt färdig i kropp och sinne gick jag iallafall och mötte upp Ann-Katrin vid Ica, för här skulle bakas!
Så nu har damerna tillbringat nästan tre timmar i köket lyssnandes på bandit och bakandes så mjölet yrde.
Nu kommer Chantall strax hit och vi skall inmundiga kopiösa mängder alkoholhaltiga drycker. Madre Mia.

Martinas koppleriverksamhet.

Egentligen hade jag ett roligt citat att lägga upp men jag kommer självklart inte ihåg det. Det hade nåt med Angered att göra. Det kommer kanske när jag nyktrat till.
Istället skall jag berätta om min koppleriverksamhet! Den är rätt sjuk.
Jag har alltid tyckt mycket om mina vänner och velat att dom ska vara glada. Även om lyckan skulle komma an på att ligga med mina ligg.
Jag bedrev någon sjuk typ av matchmaking igår,skall bli mycket spännande att höra utfallet.
Jag är för snurrig för att knyta ihop detta. Det är nog bäst att jag går och lägger mig igen:)

Lika som bär!

Sitter här med Josefine och Adel.Vi kom fram till en sak:

De sju dödssynderna

Jag köpte en ny skinnjacka idag och kände mig otroligt syndig. Dubbelmoral så det skriker om det. Började iallafall fundera kring det här med att vi alla lever i smuts och synd och kom fram till att jag skulle rannsaka mig själv lite.
Så, Martina Johansson, hur står det egentligen till med dom sju dödssynderna?

Högmod - Nja, det går ju upp och ner det där. Just nu skulle jag ranka mig själv som en femma på på en skala 1-10
Girighet - Girig utav bara helvete. En solklar nia. Mammon är mitt andranamn.
Vällust - Även fast jag bara har ca två månader kvar till bronsmunk så får jag nog ändå sätta en tia där.Bangar sällan.(Vet inte varför"kåt som ett djur,får sitta i bur"dyker upp i skallen
Avund- Nej jag är faktiskt inte speciellt avundsjuk av mig. En trea.
Frosseri- Jag har fått någon typ av ätstörning på senaste tiden. Jag har alltid ätit fort för att jag tycker det är tråkigt att äta men nu äter jag fort så att jag kan ta en gång till. Sök hjälp Martina, du har blivit en åtta.
Vrede- En etta. Se nedan.
Lättja- Nia, mitt största och mitt minsta problem. Jag skiter i allt.
Monster magnet!

Jag och Tore var på Monster magnet igår. Innan hade vi varit i Lerum(!) och druckit öl och jag kollade på när dom tog bilder med hans band, mycket skojigt att se vuxna karlar stå och se brutala ut på en liten kulle i ett flashigt bostadsområde i Stenkullen.Haha.
Vi hetsade iväg som fan för att hinna till innan nio eftersom det stog att dom skulle börja åtta och vi hittade ingen info om något förband. Fast det var ett förband. Som började vid nio...och höll på i en hel jävla evighet, hade man varit beredd på det så hade man antagligen tyckt att det var rätt bra men nu blev man mest irriterad. Tore fick iallafall gå hem och nana(inte alls som är lediga idag!) och jag gick INTE till rockis efter. Hade ingen lust. Har ingen lust med nånting längre.
Lite pics från gårdagen!
Jag och Tore åker tåg!Monster magnet! Dave hade blivit tjock sen han slutade knarka...Min kamera e ju så jävla bra..nooot.

Sex till musiken.

I mitt förra inlägg skrev jag om att dricka till musiken. Då kom jag att tänka på att sexa till musiken och hur jävla längesen det var det hände! Minns någon gång i våras/somras då jag vred på Behemoth. Det var egentligen mer i upplysningssyfte( som sagt,inte varje dag man drar hem killar med korset åt det där religiösa hållet!). Men ja. Iallafall.

I ungdomens gröna vår var det väl musik på jämt? Och var inte det förbannat trevligt? Eller var det kanske bara för att skona stackars sovande föräldrar på våningen under...

Så, vad hände egentligen? Nästa gång skall jag ha sex till musiken!

Snart helg!

Jag hade likagärna kunnat skriva den där rubriken utan utropstecken. För så jävla lattjo vet jag inte om det är.  Skall på Monster magnet imorgon och det skall förstås bli trevligt, vi har inte köpt några biljetter men jag och Tore resonerade som så att om det inte finns några när man väl kommer dit så är det väl ingen större skada skedd,vi kan dra vidare och kröka någonannanstans. Men det är ju alltid kul att ha dricka till musiken! Eller musik till drickat så att säga...
Sen är jag alltså ledig fredag och lördag och söndag.  På lördag skall jag och A-K baka muffins och bullar till vårt kalas. Vi vet inte om detta skall ske under the influence eller om vi skall vara städade när vi gör detta. Iallafall nåt att se fram emot!

Huruvida killar med damp är bra i sängen eller inte?

Jag och Malin har i skrivande stund en mycket seriös konversation angående ett ämne som det så vitt vi vet inte bedrivits någon forskning på:
Är killar med damp(ev annan bokstavskombintion) bättre i sängen?

Konversationen ser ut följade:

Martina säger:

jag har bara legat med en som har damp vad jag vet, det var bra

Malin säger:

ja, lite galet och hårt sådär

Martina säger:
Haha,precis

Malin säger:

men vafan vet jag, ja va full, som vanligt, jag kanske drömde..heheOch allt började med att hennes kompis katt var överaktiv och dom döpte om den till Mohammed.... Det handlar om att associera fritt mina vänner...

Är kärlek viktigt??

Jag har klarat mig bra i 1½ år nu. Jag har till och med klarat mig så förbannat bra att jag blivit mer och mer övertygad om att man klarar sig  utan. Att det räcker med den man får från familj och vänner(och O-N-S i fyllan och villan).

Men jag börjar tveka lite. Jag har gått igenom allt:
Schysst lägenhet som jag trivs i- Check
Fast jobb som jag trivs med-
Check(för det mesta)
Fantastiska vänner- Check
Underbar familj och släkt-
Check
Roligt partande -
Check
Sex-
Check(iallafall på helgerna när man är på humör för det)

So what? Kan det vara? I helgen kände jag mig asocial och trött på rockis. Iallafall om man jämför med mitt vanligtvis annars så glada partyhumör. Är det avsaknaden av en riktigt hobby? Borde jag anmäla mig till någon kvällskurs? Viljan att vilja brinna.


För jag hoppas inte att det är kärlek jag behöver i höstmörkret. För det orkar jag faktiskt inte med.
Att leva ett liv, inte vinna ett krig

Jag vet inte om det beror på att det är söndag eller om det beror på att jag kommit till insikt med att jag inte har något att se fram emot.
Fast det har jag egentligen, kalas 21 och Slayer 22. Kanske Monster magnet på tors?? "Låt den rätte komma in" blir det också någon dag i veckan. Plus indiskt innan Monster magnet??  Sen fyller jag ju år om 11 dagar också...är det kanske anledningen att allt känns deppigt?
Kanske är dags att släppa kraven? Man kanske inte måste rädda världen.

Det känns bara som att jag är så långt ifrån att rädda någonting som jag kan komma
.

Äh, jag är bara en crybaby. Shape up!

Skall läsa min favoritbok nu.

Åter en helg till ända

Ann-Katrin och jag tog den sedvanliga turen till Picasso innan Rockis, fick sällskap av Herr Kullberg och hans polare(bla "Prästens son") vilket var mycket trevligt. Drinkarna var som vanligt helt fantastiska och vi käkade så mycket tsatsiki att jag har vaknat av smaken/stanken/uppstötningarna hela natten.
Iallafall. Jag har tappat det. Helgen har varit trevlig på alla sätt och vis men det saknades något. Partystämning! Jag begriper inte vad som har hänt med mig, jag har helt enkelt inte varit på humör.

Skall ta en vecka och fundera över detta faktum och hoppas på att livsglädjen återvänder i och med nästa fylla.


Ensamdrickaren

Igår när vi skulle åka in till stan var min söta vän tvungen att vända vid centralen, det började väl med att hennes maginhåll höll på att vända och hon kände att hon var tvungen att åka hem. Glad i hatten som jag var så fortsatte jag förstås till Picasso och tog ett par drinkar. Theresa tog detta otroligt vackra kort på ensamdrickaren. Tragiskt? Nja lite. Och på Rockis kände jag knappt nån. Ganska tråkigt faktiskt.

Svenskarna har återvänt till Angered!!!

Tog en tur ner till Ica för inköp av blanddryck och diverse matvaror nyss. Jag trodde inte mina ögon! Där stod svenskar i rader! Det fanns inte ens chans i världen att tro att man befann sig i en av Sveriges mest segregerade förorter.
Tokigt,mycket tokigt.

RSS 2.0