Sjukaste iår.

Nyss när jag pratade i tele plingade det på dörren, utanför står en tjej som berättar att hon och hennes kompisar har tjejmiddag,dom bor på gården bredvid och undrar om jag har nåt vin för deras är slut,jag tar två steg in i köket och ger sen henne min dunk...hon tackar och säger att dom ska komma tillbaka med det på ons eller tors.. Presenterar sig som Anna-Karin.

Ok, tänkbara scenarion:
1. Stog någon bakom dörren och smög, dom hade båda tänkt sticka in i lägenheten och råna mig när jag gick och hämtade vin.
2. Ute och rekar lite, kommer ta med sig en kompis och råna mig när dom "lämnar tillbaka vinet".
3. Dom hade helt enkelt tjejmiddag och ville ha mer vin. Varför i helvete dom valde just min lägenhet som ligger jävligt märkligt till är obegripligt.

Fler förslag? Skall man ringa polisen? Kan det vara någon typ av liga?

But anyway....SOME ACTION IN MY LIFE!!!


Avkörning.

D säger:

kopplingen mellan hjärna o hjärta e en smal väg som oftas slutar i att man kör av vägen

M säger:

hehe..så du menar att man bara skall känna? då hade man försatt sig i en jävla massa problem,och det värsta av allt, man hade sårat människor

D säger:

kör man av vägen tappar man känseln

M säger:

jag körde av vägen.

D säger:

ja me..

Ja vad säger man, vi satt i samma bil men ibland tror jag att han har klarat sig bättre.


Fel plats.

Idag var jag på Netto och handlade lite skit efter jobbet(ja, inte avföring alltså). När jag stod och packade mina varor så säger den ena kassören till den andra" kan du ge mig en vit prince"

Jaadu, tror han letar på fel ställe för såvitt jag vet finns det inga vita prinsar i Angered,eller någon annanstans heller för den delen.

Man blir som man umgås

En konversation angående nästa års Wacken spårade ur. Inte konstigt jag är som jag är med vänner som till ex Niklas!


Martina säger:

ja köp så många du har råd med,jag köper en av dig så fort du får dom

Nicke4ever säger:

Har nyligen lagt undan 20 000 på mitt e-spar konto... lätt mer värt att investera dem i wacken biljetter

Martina säger:

helt klart

Nicke4ever säger:

Jag ollade föresten både Pinochio staty och polisbil i borås i lördags

Martina säger:

ooh.jag är så stolt över dig


Fördomsfull på fyllan

I fredags hände det en ganska skojig men mycket pinsam sak på krogen, jag hade suttit och tjötat med en kompis i ett av fönstrena på rockbaren men av nån anledning så satt jag nu själv och filosoferade. Då kommer det fram en ganska så hm....mörk kille skulle man kunna säga. Jag har för mig att jag inte riktigt hör vad han säger men jag börjar i vilket fall som helst mumla på engelska!!??
Följande meningar hör jag,och dom är på bred göteborska....


Engelsk-språkig?

Mätt och belåten

Stack hem till Tore som lagade mat åt mig, det var fantastiskt gott och jag blev väldigt mätt.Sen pratade vi sex(och relationer,moget va?). Jag vet inte vad det är med mig(eller mina vänner) men det kvittar fan vem jag hänger med så är det alltid det primära samtalsämnet. Eller så råkar det bara vara så att jag omger mig med otroligt likasinnade personer. Sen drog vi upp till ett gäng slitna grabbar på Haltas och tog en kaffe med dom. Nu sitter jag här med halvångest i hemmets lugna vrå.


Sen har jag fått ett mail av Ann-Katrin med "husmorstips" jag fastade speciellt för dom två sista tipsen:
Husmorstips 7:
För att bota huvudvärk: Ta en lime, dela den i två delar och massera din panna med dem. Dunkandet försvinner.
Riktiga kvinnors tips:

Ta en lime, blanda den med Tequila. Kyl och drick. Du kanske fortfarande
har huvudvärk, men vem bryr sig.
Husmorstips 8:

Släng inte överblivet vin. Frys ner det till iskuber för kommande grytor och såser.
Riktiga kvinnors tips:

Överblivet vin ?????

Vad var det jag sa!?

http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=119&a=448059

Tragiskt, men jag kan stoltsera med ett ytterligare" vad var det jag sa?"

Dagens 7 dödssynder.

  1. Självbefläckelse
  2. Självbefläckelse
  3. Självbefläckelse
  4. Självbefläckelse
  5. Självbefläckelse
  6. Självbefläckelse
  7. Självbefläckelse

Kan bara sammanfatta dom senaste två timmarna med ett ord: Självbefläckelse


Årets länk!

Jag vet att man inte får skratta....men det här är så underbart fantastiskt roligt! Märk väl kommentarerna till bilderna....

http://www.b0g.org/wsnm/articles/We+Were+Made+For+Eachother%21++XD

Har ingen lust idag heller.

Vill inte gå till jobbet. Men idag har jag mycket att göra så dagen kommer att gå jättefort. Det är bra. Jag längtar mest till imorgon,då kommer Ida redan vid 13tiden och sen droppar Victor och Jocke in lite senare,skall bli så skoj att se dom igen, hoppas vi får lika roligt som vi hade på metalcamp.
Nää,nu får jag borsta bissarna och dra....(Och Michael, indiskt ikväll!)

Little boy!

Jag tar tillbaka allt jag tagit tillbaka! Jag gillar fortfarande småpojkar! Det är helt ok att dom är rena och lena och oförstörda! Det måste bara varit tillfällig sinnesförvirring som gjorde att jag trodde att jag ville ha karlar av min egen årgång! Kolla! Im in love!

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.637485

Ge mig!

Bara bröst...

Hittade en grupp på facebook från årets Wacken och där fanns det en hel del kort när jag kör mitt"hålla ölglaset-trick". Ett trick som är mycket uppskattat på festival men som är ganska pinsamt annars. Jaja, det får man väl bjuda på..

Annars är jag mest sjukt trött och har precis rensat golvbrunnen. Det är som alltid det absolut äckligaste jag vet.


Jag vill inte!

Jag är just nu en av dom där jävligt bortskämda gnälliga 80-talisterna som fått allting serverat genom livet. (Ok då, lite har man såklart fått anstränga sig själv men man glömmer ju jobbiga saker när dom är över).
Jag vill bara krypa ner under täcket i min stora säng och snusa ett par timmar till. Så jävla trött!

"Jag vill inte lämna min stora lägenhet och gå till jobbet och tjäna pengar" Dagens I-landsproblem har redan anlänt...

Drömmar...

Jag har drömt om en viss jävligt fin person hela natten känns det som, det är rätt drygt att vakna och upptäcka att det bara var en dröm! Inte för att det var en glimrande rosenröd dröm men den var iallafall trevligare än att vakna upp ensam i ett rått och dimmigt Angered ensam.
Jag har alltid gillat att sova själv men det är sjukt hur fort man vänjer sig vid att ha nån där! Två nätter räckte visst för att jag skulle känna mig sjukt ensam imorse(tecken på att mina vitala kroppdelar återhämtat sig i den mån att det hade varit schysst med lite love på morgonkvisten).

Jaja, veckan verkar vara mer eller mindre fullspäckad med skoj saker.
Och som vanligt, en bra karl reder sig själv!

Hotell Martina

Jag bedriver någon typ av Bed&breakfast här. Det är mycket trevligt!!Jag är kanske ingen jättebra värd då jag inte alltid själv befinner mig i fastigheten och idag väcktes jag av att min bästaste Tove klappade mig på kinden och sa att det fanns både gröt och kaffe. Ultimata gästen minsann!
I helgen har jag alltså haft dessa två söta systrar rart snusandes i min lya!

Partydjuren

I fredags skulle Tove,Malin och jag parta loss. Det gjorde vi med besked. Min minneslucka sträcker sig ungefär från kl 21-02. Ouzo och Raki gör en helt enkelt jävligt full. Men skojigt var det!!!
Tur att Tove känner mig bättre än vad jag själv gör. Skulle tippa på att följade scenario utspelade sig innan vi drog in till Rockis:
Tove:  Det kanske är bäst att jag tar en extranyckel ändå?
Martina: Nääääj näääj, det behövs inte! Jag sover hemma! Det är duuu och jag Tove, duuu och jag.
Tove: Men alltså,jag tar den ändå, bara för säkerhets skull!
Martina: Jaja,ok då, men det är duuu och jag Tove, du och jag!

X antal timmar senare skickar jag ett sms från hisingen:" Eh... har du nyckel??"

Ja vad säger man. Tove är allt bra smart hon!
Lite bilder från kvällen:

What a day...

Jobbade halv sju till halv fem(lucky me) och åkte sedan hem till Tore och David och våldgästade. Det var tur för där stod Tore och slet sitt hår(om han hade haft något) över sina nyinköpta IKEAmöbler vars delar inte riktigt ville passa ihop. Skillad IKEAmontör som man är så styrde jag ju upp det hela innan jag stack vidare för att käka med Therese och hör allt om US-trippen( jag rekommenderade henne att glömma Seke om det råkade vara så att hon stötte på Dave 29 år i LA, he is so worth it..). Sen gled jag hur som helst tillbaka ner till herrarna på Ejdergatan och bevittande efter en kvart hur den nyligen uppsatta hyllan lossnade och kraschade den helt nya TVn. Det var kanske inte det absolut mest upphetsande jag har varit med om men eftersom Tore tycker att han är världens klantigaste och mest opraktiska människa hade han förutspått detta och skaffat en drulleförsäkring så det bör väl lösa sig!

Nu är jag iallafall hemma och dödstrött. Sängen nästa och sen en helhelg med min älskade Tove!

He´s hot!

Idol 2008 stora behållning- Andreas Carlsson! Det är nåt hett över den karln.... Han påminner ganska mycket om en bekantskap(galenskap i blick) och har samma namn som min första bekantskap!
(Om man nu tycker att bekantskaper är ett ord som passar på gamla ligg)

Den du!

Jag lever igen!

Efter en dryg och mycket hård vecka är jag nu tillbaka i gamla rutiner. Känns både tragiskt och underbart! Gulle-Elin som suttit och passat lägenheten och släppt in comhem-karl osv.. Jag har tjänat många 100lappar på att slippa kompa ut dom där timmarna idag!

Jag skulle kunna skriva en sammanställning av tv-utbudet nuförtiden eftersom jag kollat på vartenda program senaste veckan, men jag tror jag hoppar det. Så intressant var det trots allt inte!

Im getting rich!!


http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/article3304893.ab

Jag kan också lura lögndetektorn!!! Jag kommer bli rik!! Mouhahahaha,Nevada here i come!

När man inte super.

När det är jobbhelg och man är nykter kan man bevisligen ha trevligt ändå! Malin och Ann-Katrin kom hem till mig igår kväll och så tjötade vi och käkade och kollade på en film som hette " The ten". Det var något skojigt och annorlunda med den filmen. Mycket underhållande och ett helt budord om ass-rape! Underbart!

Nu skall jag sätta på radion och städa kontoret!

Det blir aldrig som man tänkt sig.

I vanliga fall brukar den meningen antingen handla om relationer eller den kassa svenska filmen. Nu handlar den om min oförmåga att gå och lägga mig fast det är jobbhelg. Jag började kolla på klockan redan vid 22tiden igår och tänkte att" nu borde jag kanske snart..." men jag blev som vanligt kvar till siste man och var hemma vid halv 2. Sen fick jag Strömstadbesök och då vart man vaken ytterligare ett par timmar.
 
Jag är INTE speciellt pigg idag.

Och att jag aldrig lär mig....

Inget jävla internet!!!

Mitt jävla internet har helt fuckat upp sig. Eventuellt så blir det inge mer surfa hemma för mig förrän på Onsdag! Som tur är så var Dragan snäll så jag fick låna hans dator en liten stund(nu hetsar han mig dock som fan) Jaja. Nu måste jag dricka mig full hela tiden eftersom jag inte har något att göra hemma. Inte helt tråkigt iallafall!

Dödslängtan med en stor portion cynism

Jag är bra jävla trött på livet just nu, kan bero på att jag inte kan ha nåt socialt liv när jag jobbar 12 timmar om dagen och måste kliva upp kl 6. Nu bitchar jag egentligen alldeles för mycket för det handlar om 1-2 dagar i veckan men jag blir bara så jävla trött. Just nu vill jag bara gå och lägga mig men då somnar jag väl inte sen när jag ska,och jag skall ju upp kl 6! Har lust att lägga mig och grina men jag antar att det inte skulle lösa nåt.
Tur att jag är ledig 4 dagar och sticker till Stockholm annars hade jag antagligen behövt ringa min chef och säga att vi behöver uppdatera risklistan, vi har snackat om vad vi gör när klienterna hotar med självmord men vi har ingen plan när personalen gör det.

Lycka är en illusion- Lidandet verklighet.

Oh boy.

Skulle in till stan med Malin idag efter en 12timmarsdag på jobbet och käka lite indiskt med Gero och Marie. Vem är den första människa som jag ser när jag klivet av vagnen på valand? Jojo, E kommer knallande med två polare. Alltså jag vet inte vad det är med den snubben men jag blir fan alldeles till mig! Inte likt mig precis att hetsa upp sig över bagateller som karlar men ja..vet inte riktigt vad han gjort med mig(eller jo det vet jag ju..haha) men det finns något
 fint och underbart med honom. 

Sådär,enough feelings for today!

Swedenrock-kryssningen

Ja då sitter man här och undrar vart månadens penningar tog vägen, dom där 780 kronorna som andra hyttplatsen kostar hade varit finfina att få in:) Får se om ett par veckor om Anna-Marias korsbandsskadade karl kan följa med eller om han får skutta på kryckor några månader,om så är fallet så har vi 2 lediga hyttplatser! Men ja, någon som känner sig manad? Torsdag 9 okt bär det av till sjöss!
Helst en tjej eller en kille som man inte ligger med, man tar ju inte gärna med tårta på kalas!

Vi lever alla i...

En klient drog världens mest klockren kommentar häromdagen, och även fast det egentligen rörde sig om ett par joggingbyxor med målafärg på stämde det väldigt bra in på mitt och mina flickors liv:

"Vi lever alla i smuts och synd"

Mouhahaha...


RSS 2.0