Marty goes Modeblogg!

Var nere i tattaraffären numero uno i Angered C förut."B&B", fråga inte vad fan det står för, säkert "billigt&bra" eller liknande, dom har iallafall en massa krims krams som är helt hysteriskt fult! Dom har även solbrillor för en billig peng och eftersom en hel veckan fylla i lera på festival med mina vanliga solglajjor verkar som en ganska dyr idé så tänkte jag köpa mig ett par fula billiga.
Sagt och gjort,när jag skall betala skiten(för 50 spänn skall tilläggas!) så upplyser kassörskan mig(på sant tattarvis) att det är Chanels nyaste modell som dom kopierat, dom ser ut preciiis som senaste Chanel.

Om jag ville ha ett par Chanel så hade jag väl köpt ett par Chanel?

Morgonen när David fick pippi

Uppe i ottan förstås, vem kan sova i denna hettan?? Fönster och dörrar på vid gavel...

Dirty,Mor och jag står i alla fall i köket och förbereder lite frukost. Tjötar om allt och inget.

But all of a sudden.... Så skriker David till som om han sett de döda vandra tvärs igenom rummet, dock visar det sig vara värre än så! En fågelfan har flugit in och försöker nu förvirrat att ta sig ut genom ett stängt köksfönster.  Dirty,mor och jag rusar i panik ut i hallen och öppnar dörren som sen den lilla pippin kunde flyga ut genom.


Sammanfattning

Jag är väl inte bäst på att sammanfatta direkt, men i alla fall!

Torsdag= Trevlig förfest hos Hellås, mötte upp Josie och tog klassiskern(picasso+Rb). Tog mitt förnuft till fånga och åkte hem vid 12-tiden. Fick via sms reda på att Michael var död! Jaja, det har man ju gått och"väntat på" i 20 år...

Fredag=Drog till vallgraven och mötte upp Tore och gänget, skulle se Pain men jag tillbringade typ dom tre första timmarna med att stå i kö, kö för att komma in på området, kö för att få bandet, kö för att ta ut pengar och kö för att köpa öl. Jaja, dagen var hur som helst mycket trevlig och Volbeat och Slipknot var sketabra trots lite halvtaskigt ljud.

Lördag= Öl/ciderfrukost här innan vi begav oss mot en park i närheten av Redbergsplatsen för lite mera förkrök. Sen Metaltown igen, och det var aaaaawesome!!

Söndag= Premiärbad i Långvattnet och Kellys med tråkigt indiepopquiz,inte alls sådär blandat som det brukar va, cred dock att dom körde Michael typ hela tiden!

Måndag= Jag är lite sliten, mor kommer strax. Mina armar klibbar fast i datorbordet eftersom Davids polare antagligen runkade med sådan frenesi att han spillde ut hela ölen över det.

På onsdag åker jag!! Tjohoooo!!!

Life as it should be

Jag är bakis, Michael Jackson är hädangången och Metalcamp börjar snart!

Nu skall jag ta mig samman, ta en dusch(tvätta anlete,tand och röv) och sedan bege mig ner till systemet och inhandla helgens drycker.

It´s gonna be awesome!

Helvete vad het han är på den här bilden, synd att jag inte som 10-åring insåg att han ville ha mig lika mycket som jag ville ha honom...


Hehehe

Är som väl dom flesta märkt helt besatt av alla fyndiga"demotivators"
Och med hänvisning till mitt förra inlägg så lägger jag upp denna underbara bild!


Liten önskelista

När man sitter ensam i hemmets lugna vrå så är det svårt att låta bli att fundera över hur man skall göra för att livet skall bli lite bättre:

Jag börjar ju min semester imorgon, det är bra. Så jag önskar mig att det skall vara torsdag kl 16.30 nu!
På fredag får jag lön, det ser jag fram emot! Jag önskar att pengarna kommer räcka fint till festivalerna.
Jag skulle vilja färga lite av håret rött! Så jag önskar mig hårhändiga vänner som kan hjälpa mig lite.
Sen önskar jag mig att det blir en fantastisk helg men fint väder,bra stämning, fantastiska konserter och lagom fylla(och att jag tar mycket kort som hjälper mig att minnas).
Och sen önskar jag mig fred på jorden.
Sen är min säng lite tom, då önskar jag mig mitt lammkött som bjuder på "Göteborgs rape".

Jaja,det där sista var ju ett internskämt som säkert ingen tycker är roligt ändå.

Men jag säger som mor min alltid sagt till mig och som min mormor sade till henne, "önska i den ena handen och skit i den andra så får du se vilken du får mest i"

(när jag googlar på "önskning" så får jag upp bilder på kopulerande par och Bert Karlsson i badet, ja jag säger då det, mycket skall man se innan ögonen torkar igen)
En dag kvar.

Morgondagen kommer att bli lång, det är nämligen sista dagen innan min semester drar igång. Men imorgon kväll kommer jag att vara Angereds lyckligaste människa(kanske för att jag är en av dom få som bor här som har semester och inte är ledig året om..hehe)

Ikväll var jag och käkade med hon som jag är kontaktperson åt, vi går alltid till en massa fancy restauranger och jag får ju pröjs så det är som att det är gratis! Fantastico!

Fånga dagen?

Jag brukar tycka att livet verkar vara alldeles för kort, att man skall fånga dagen och göra saker som gör en glad.

Men just nu vill jag bara att det fucking jävla kuk solen skall gå ner så att jag kan gå och lägga mig! Sen skall jag genomlida ytterligare 2 dygn innan jag ÄNTLIGEN får gästa Metaltown med allt vad det innebär.

Snabbspolning tack!


Too much information?

Ringde hem till mina kära föräldrar förut, mor kom med den glada nyheten att hon visst var ledig hela nästa vecka. Hon tänkte alltså komma och hälsa på mig mån-tis eftersom jag har semester. Perfekt! Då kan vi ta bilen och shoppa festivalsaker! Campingstol och luftmadrass måste införskaffas(jag är inte 18 längre,jag kan inte sova 6 fucking nätter på ett liggunderlag modell "tunt")

Men nu fanns det ju en liten hake, jag har nämligen ett litet"möte" inbokat 12.30 på måndag. Och om detta blev jag nödgad att om för min mor förtälja!

Jag: -Men alltså, ja...jag...eh...jag ska...ja nu måste jag ju säga det, jag skall vaxa fittan på måndag och hon hade ingen annan tid!!!

Jaja. Då var det sagt. Mor kommer på måndag morgon och hon får helt enkelt sitta i väntrummet eller ta en promenad på Hisingen-island under tiden.


Dagens uttalande

I dagens samhälle kan man inte vara nog försiktig när det kommer till integritet. Därför väljer jag att inte lägga ut namnet på personen som nu precis på måndagskvällen uttalat följande:
(Vi kan välja att kalla henne "M")

M: asså martina, vad har hänt med mig? jag har gått från värsta turkarna till raggare som dansar bugg med mig!

Och jag blir så stolt, jag som alltid  har sagt att man inte skall begränsa sig!

Tomt!

Barnvaktandet är över och kattvaktandet likaså. Dirty är på jobbet. Jag sitter i solen och lyssnar på hiphop.

Nu skall jag dammsuga!

3 dagar kvar till semestern...!!!

Gårdagen, igen!

En vän beskriver på sin blogg söndagskvällen på ett mycket mer målande vis, och med bilder från hemresan!
Check it out!

http://nancyisnegative.blogspot.com/2009/06/sondagskrok.html

Livet i all enkelhet

Ibland behövs det inte mer än en tofupizza,några öl och ett roligt quiz i goda vänners lag för att livet skall bli roligt.

Kvällen på Kellys igår var med andra ord mycket rolig!


En städad afton

Gårdagskvällen blev lugn den med, Niklas och Tommy kom på besök och tjötade, jag och Niklas pratade som vanligt vidlyftigt och ogenerat om diverse tabubelagda samtalsämnen. Detta fick väl Tommy att om möjligt få ännu värre migrän.

Sen kom David hem och så kollade vi på "Død snø" en norska nazizombiefilm. Den var faktiskt över förväntan!Jag höll mig vaken heeela filmen och sen när jag väl gick och la mig så kunde jag inte sova för att jag var så pigg. Fuck.

Ikväll blir det Kellys med mat,öl och quiz i goda vänners lag! Jag kan nog behöva komma ut bland vettigt folk...

När ärligheten övervinner mammon

http://www.gt.se/nyheter/1.1612152/ett-kilo-kokain-hittat-i-grebbestad

Kvinnan/mannen som har hittat detta har alltså med största sannolikhet förstått vad det handlar om. Man kan kanske anta att att personen missbedömde vikten eftersom det sedan visar sig vara cola för runt en miljon.

Men jag tycker det är fint med laglydiga människor som inte låter sig besegras av mammon!
Jag hade nog gjort samma sak. Men det hade svidit.


Midsommar, fuck off!

Jag sitter och slösurfar och Dirty spela xbox. Vi har inte ätit någon midsommar mat och vi har inte druckit en droppe.

Vi jobbar nämligen helg, och sen så är vi sjukt opepp på att kröka.

Ja, det var det.

Glad midsommar!

Idag försov jag mig för första gången i mitt liv, min hjärna tyckte väl uppenbarligen inte att man skall jobba på midsommarafton så jag glömde helt enkelt att ställa klockan. Har aldrig gjort mig iordning så fort! Sängen till jobbet på 25 min.(Och då skall tilläggas att jag fick vänta på vagnen i 9min)
När jag kommer till jobbet så är det någon som har bajsat(men torkat upp efter sig!) i hissen. Så jag knatar upp till sjätte våningen och upptäcker att jag glömt nyckeln. Åker ner i den stinkande hissen. Jag är glad att man är utrustad med händer så att man kan hålla för näsan!

Jag skulle behöva hem, och vila min lilla lilla hjärna.

Ja man måste väl få fråga...

D säger: orust e la fint.. men e du utländsk o har tatueringar går du inte hem hos överklassfolket
M säger: e det så?
D säger: så e det
M säger: what the fuck.. jaja,dom ligger väl 50 år efter dom där inavlade öborna

Nu skall man väl inte generalisera och säga att alla öbor är inavlade. Men i alla fall..

Kom nu Linda! Vi skall kröka!

Varför är det så svårt...

Att erkänna att man sover när någon ringer? Jag som aldrig tycker att man skall ljuga, jag känner mig som dubbelmoralens största luder varje gång jag väcks av telefonen och berättar vad jag pysslar med. Ja ljug är det väl inte direkt för ofta berättar jag om vad jag gjorde precis innan jag somnat och istället för att säga"och nu sov jag faktiskt lite" så säger jag något i stil med"och nu gör jag inget speciellt".

Ibland när folk ringer och väcker mig mitt i natten så svarar jag ärligt, men bara ibland.

Nu kommer Linda snart,då skall jag berätta för henne att jag sov förut när hon ringde!


Dirty gets all clean but dirty!

Min käre kombo goes peddo! Han har skaffat en deo som garanterat kommer att få alla chokladmonster till 12åringar att falla pladask!

Axe Dark temptation- With a smell of sweet pedophile
Spotify hates me

Tomas Ledins reklam går HELA tiden.

Oh gud,min gud, varför har du övergivit mig?


Frustrationens frukt

Blev så jäkla irriterad nyss när jag inte lyckades skruva upp piercingkulan, detta resulterade i att jag attackputsade fönstrena! Ser nu såhär i efterhand att det kanske inte var min finest putsning men nu ser man åtminstone ut!

Imorgon blir det party!

Och jag väntar...

Jag har måndagsångest, jag är så gott som pank(eller ja,pank för att vara mig alltså) och sjukt bitter över att inte ha några roliga planer förrän NÄSTA fredag.

Men Linda, skulle vi fira ditt förfall på onsdag din gamla gumma? Jag kunde behöva mig en rejäl fylla som avbrott i mitt just nu sjukt trista liv.

Äntligen kommer mörkret så att jag får krypa i säng.. som jag inte har bäddat än! Fuck...
Jag överlevde Oslo!

Eftersom jag har så fantastiskt städade vänner som trots heltidsjobb lyckas vara fulla mest hela tiden så var det jag som fick vara chaufför till vårt vackra grannland i väster! Vi anlände till Oslo vid 14-tiden och efter att jag fickparkerat som om jag aldrig gjort annat så drog vi ut på stan!(Well,jag behövde två försök och lite guidning men jaja.)

Ner på Aker Brygge och ta en drink,vidare och käka mexikanskt och sen var partyt igång, Anders och Sussie bor numera i en fantastiskt flott lägenhet där det enda minuset var inte mindre än TRE norska flaggor som störde inredningen.

Och hem kom vi. Och hemma är jag. Och jag räknar dagarna till semestern(8).

Slovenien i love you(but you are bringing me down)


Jag åker till Oslo!

Jag drar till Oslo nu! It´s gonna be awesome!
So long suckers!

Fredagsmys!

Kvällens citat:"Nej jag känner bara 83or, och sen några som är födda på 90-talet då..."

Och kom ihåg,se till att dom har fyllt 15! Man vill ju inte vara olaglig...

Nu sitter jag här ensam i huset, Johan(old friends mean good friends) har åkt, mor spelar opera i Norge och far är och fiskar uppe i dom lite nordligare delarna av vårt vackra grannland. Själv skall jag gå och lägga mig i mitt gamla flickrum och drömma vackra drömmar.


(märk väl min fina systebolaget väst  i plysch som jag hittade hemma, "lånad" från kostymförrådet på gymnasiet)


Min mor,förrädaren(?)

Är i Strömstad nu och har varit nere och inspekterat nya shoppingcentret i Nordby med mor, hon hade spenderbyxorna på så jag fick mig ett par nya dojjor! Sen gick vi in i en mataffär och där uppstod en situation som nästan fick mig att tappa andan av förfäran.
Det är nämligen såhär, jag och många med mig har en viss rang när det gäller värde på människor, den ser ut såhär:
Sämsta klassens människor: Djurplågare
Näst sämsta klassens människor: Pedofiler
Tredje sämsta klassens människor: Dom som bygger varuberg

Man måste seriöst ha någon allvarligt störning när man staplar alla varor på varandra, det står ju till och med skyltar! Men vad ser jag, mor lägger ruccolasalladen ovanpå isbergssalladen! Är hon inte klok? Är det ur denna kropp jag kommit så är det ju inte konstigt att jag är som jag är.
Kassörskan skrattade gott och jag sa till mor på skarpen, detta misstag gör hon inte om!

Jag lämnar landet!

Efter den bästa "lunchen" jag varit med om har jag i afton fått massage! Inte alls tokigt, sen blev det restaurang vilket gör att jag är så mätt att jag känner mig mer död än levande.

Nu blir det packa och sticka till Strömstad och Oslo! Im fucking out of here!

Lägre än...

Jag vet nåt som inte ni vet! Jag vet nåt som är lägre än glocalnet!*Åsså Asterixen igen för att förklara för alla humorbefriade och oallmänbildade som trots förmaningar fortsatt läsa bloggen.

* Glocalnet är ett tele/mobil/bredbandsföretag som i sin reklamkampanj använt sloganen"inte lika lågt som Glocalnet"Om politisk korrekthet och avsaknaden av att kunna avläsa CYNISM

Jag är ett barn av min tid, jag växte upp samtidigt som Ronnie Sandahl och vet att det finns dom "Som aldrig sade hora"*, jag har växt upp i ett samhälle där pojkar och flickor mer och mer behandlas efter sina färdigheter,inte efter sina könsorgan.

Men det jag är mest glad över är att jag växte upp med  Varanteatern och Killinggängets alla sketcher. Två gäng som har lärt en hel generation om vad som är humor och vad som inte är det.
För dom lärde oss att allt är humor. Att ingen människa bör se på sig själv och andra med sådan politisk korrekthet och avsaknad av självdistans och ironi att man inte kan skratta åt all världens elände.
Men om du är en av dom så ber jag dig sluta läsa min blogg nu


Men det finns mer, jag har lärt mig att inte analysera utan att ta reda på fakta, att inte rita min bild av någon förrän jag har tillräckligt med färger. Att ge alla en chans att förklara sig, ärlighet kallas det. Och ärlighet är en dygd.


Men idag har jag lärt mig någonting nytt, jag har lärt mig att vart man än går så finns det lömska människor som inte kan skilja på cynism och verklighet, som inte värdesätter rak kommunikation och ärlighet istället för och falskhet och förtal och framför allt, dom som inte heller kan skilja på jobb och privatliv.
Och om du är en av dom så ber jag dig sluta läsa min blogg nu.

Sådär, jag fortsätter skriva men ni fortsätter inte att läsa, ni kommer ändå inte få något ut av den här bloggen, jag hänvisar er därför till www.blondinbella.se


Asterixer är nödvändiga har jag märkt idag! En del människor misstolkar allt som misstolkas kan!

*"Vi som aldrig sa hora" är en bok av författaren och krönikören Ronnie Sandahl, född samma år som jag.


David har fått tillbaka på skatten!

Det betyder att jag får igen mina pengar, att han handlar mat ett tag framöver och sist men inte minst, HAN HAR KÖPT EN XBOX!! Jag vill hem hem hem hem hem hem!!!!


Ja det blir ju inte roligare precis...

Först sov jag ganska dåligt, sen hade jag en slapp dag på jobbet och efter det så kom Malleballe hit och kollade på tre avsnitt Desperate Housewives. Efter detta kollade vi på "Paris BFF" eller vad det heter, crap som jag blev sugen på att följa,men iallafall, det jag skulle komma till var att vi spanade in någon dokumentärserie med Amelia Adamo på 8:an. Det handlade om skönhetsingrepp och jag började googla friskt på bröstförminskningar.

Jag kom fram till att jag inte vill ha ankarärr på mina fina bröst. Inte än.


För jäkla tråkig!

Jag känner mig sjukt tråkig nu för tiden. Har helt tappat det igen och känner mest bara för att vara full. Inte lika full som i fredags men lite fullare än i lördags. Eller i det skicket som jag var i lördags kanske räcker...
Men nu är det lik förbannat tre långa och antagligen ganska tråkiga arbetsdagar kvar innan tre dagars ledighet, då jag kommer hinna med både Strömstads och Oslo visit! Räknade på det och kom fram till att jag inte varit i Oslo på 10 år så det är banne i mig dags.
Skall bli skoj för lilla M att se lite nya krogar och människor:)


Luktsinne.

Förutom alla jalla-jallas som stönar en i örat så är alla lukter i den här gudsförgätna stadsdelen.
Det luktar skit och piss och unket och ruttet var man än går! För att inte tala om den obestämbara stank som sprider sig i alla hissarna...
Jag skulle nog behöva kräkas lite nu.


(Dom luktar hasch, dom luktar pitt dom luktar allt annat än vitt, dom luktar neger o arab.Hihi)
Som för övrigt är en textrad ur en låt som heter "Ansiktet mot Mecka" som AFA(Anti-Fascistisk-Aktion) gjort.

Är okunskap en dygd?

Tiss!

Mitt första ord var, inte helt otippat "tiss" som alltså betyder"snopp" på norska!

Till helgen skall jag åka till Oslo för att hälsa på Anders och Sussie i deras nya lya och jag har redan "norsk tiss" och "deilig mus" på hjärnan.  Jag skall göra Oslo osäkert!

Då var det gjort.

Resonerade med mig själv och kom fram till att jag skulle kryssa någon som var ung,svensk och kvinna. Det blev en Emmali Jansson. När jag kom hem googlade jag på henne och upptäckte att hon verkade vara en rätt präktig liten dam. Precis som jag hade förväntat mig!

Jaja,nu är det gjort iallafall.

Helgen i korthet

Blev svinfull hemma hos Josie i fredags, jag kände av efter en öl, EN ÖL. Katastrof, har för mig att jag klarade balansen hyffsat men att det var värre med talet, yeah yeah,åkte hem till söta 21åringen och vaknade 12.30 med lite smått panik när jag insåg att jag bjudit hem folk på middag och nationaldagsfirande vid öhm,15-16 tiden! Fick styrt upp så att sällskapet kom vid 17 istället och vi hade en trevlig kväll med mat och alkohol och pictionary.(Bokstaven "A" som står för aktivitet har en stjärtfärg konstaterades det).

Well well, det bar av till Picasso och jag tyckte att fyra drinkar var en bra idé. Jaja. Åkte hem och somnade på vagnen.
Ja,som ni läser så har det varit en klassisk helg!


Citat Josie:

"Roffe har öppet hus idag och han bjuder på så mycket rödvin man kan dricka!"

Öl....Vin...GT...

Kvällen med Josie har bara börjat, börjat med öl.

But it aint over til the fat lady sings,och vi har inte börjat sjunga än! Inte på långa vägar;)

Ses i dimman mina vänner...ses i dimman....

Jajajaja

Tröjan var förstås slut men jag gick iväg och köpte två par jeans istället. Det var väl kanske inte riktigt vad jag hade råd med denna månaden men jag har fan inte ett enda par hela så det var välbehövligt! Sen gick jag och Milla och lockade håret och drack rosé. Halleluja!

Och vet ni vad? Imorgon är det fredag..och då ses vi i dimman mina vänner:)

Jag brukar dissa H&M..men...

Jag har alltid tyckt att H&M är ett sämsta klassens ställe, tråkiga kläder som sitter taskigt och kass kvalitet. (För att inte tala om att dom inte direkt designar kläder för folk som har både ass och boobs,jag har inte kunnat ha deras kläder sen jag var 14).

Men idag var jag med en klient inne i stan och lullade och jag fick syn på en alldeles underbar tröja som jag skall köpa! Dom kör just nu en AIDS-kampanj där 25% av priset går till AIDS-forskning och undervisning. Massa grymma artiser som designat balla tröjor!
Spring och köp!
(Och sen skall vi leva som vi lär också....öhm...)

Jag skall köpa denna(och gå klädd som vartenda emo i stan som avgudar Tokio Hotel)


Jag glömde inte nycklarna men...

Jag glömde mobilen på kontoret,jag vet precis vart den ligger. Jag var nämligen nära att glömma nycklarna när vi skulle bomma igen i eftermiddags och i lyckoruset som uppstod när jag inte glömde nycklarna så försvann mobilen helt ur mitt minne.
Men men, jag känner mig som 13år och omåttligt ensam. Fast bara tills imorgon kl 8.


Häxjakten på rökare fortsätter!

And i like it! Det är bara mentalt labila människor och andra low-lifes som röker som borstbindare och hör sen!(Nu upprör jag väl iallafall Elin,Linda och Josefine...kom ihåg att jag gillar er ändå!)
Nu handlar väl iofs det nya förbudsförslaget inte om allmän plats utan "bara"om uteserveringar.

Rökfria uteserveringar,ja tack!


(Nu väntar jag bara på att mina fittgrannar skall sluta röka under fläkten så att det slutar luktar apa i hela min lägenhet)
(För jag röker bara hasch- INNE!)

Marty goes RED!

Gårdagen spenderades mestadels på jobbet och i soffan med söta 21åringen( jag såg en hel film utan att somna!)
Och idag minsann,då hade jag bestämt att jag och Dirty skulle ha "städdag" så det började med att vi städade hela lägenheten innan vi drog till slottsskogen i fem timmar. FEM TIMMAR. Jag antar att jag var rädd att bränna brösten(som jag smort in) så jag låg väl mest på mage för att sola ryggen(som jag inte smort in).
Resultat? En vackert skinande klarröd rygg!

Men jag brände iallafall inte brösten...

RSS 2.0