Piggelin

Det är väl ganska allmänt känt att folk brukar kalla sina och andras könsorgan för både det ena och det andra, när jag och Axel var tillsammans så kom vi på(eller möjligtvis någon annan, på fyllan) att vi skulle kalla dom "Bengt" och "Laila" vilket var(är?) namnen på hans farfar och hans fruga. Det var jätteroligt ända tills jag träffade dom.

Sen brukar ju folk ha lite roligare namn som till exempel "Den ståndaktige soldaten", kungen och min kompis(som antagligen inte vill nämnas vid namn) som kallar sin för "Lilla Vickevire". Vi tjejer har ju "Fiffi","Lilla Råttan" och liknande rätt fjantiga benämningar

Idag kom jag på ett jäkligt tramsigt namn som förhoppningsvis ingen kallar sin kuk(mitt favoritord btw,men jag kanske är lite konservativ).

Piggelin!!

Sug på den ni.

Sverige är ett jävla töntland

"Man" skall tycka att Sveriges genersösa invandrarpolitik är fantastisk, att man skall få bära burqa i vilket jävla jobb som helst och att det är helt normalt att skaffa massa ungar med olika fruar som man självklart får svårt att ta hand om. Gör man inte detta blir det ett jävla liv på alla pk-fittor och berörda som kallar sig"diskriminerade"(hör jag det ordet en gång till emigrerar jag till grönland). Bojkotta Aftonbladet någon?

Men att få säga att homosexuella absolut inte skall få gifta sig i kyrkan, det är tydligen helt ok.

Jag måste lämna den här stadsdelen innan den förgör allt jag har velat tro på.

Celibat-time!

Japp, tre veckors celibat börjar nu(eller nu och nu, började väl i söndags egentligen).
Lilla operationen gick bra, Doktor Bengt som tillbringade en kvart i mitt skrev skötte sig finfint även fast bedövningsspruta i livmodertappen väl kanske inte det mest upphetsande som jag varit med om i mina dagar.

Well well, nu är det i alla fall över.


Sökes:

Sökes: Pojke/man som gör som man ber honom.

Jag är inte helt stabil just idag, men konstigt nog så är det mestadels mina vänner som är utrustade med fitta som har förståelse.

En natt av ångest, here we go.

Jävla skitliv

Jag hade en bra dag på jobbet, mycket bra. Inget att klaga på.
Men sen kom jag hem och insåg att jag har ett jävla skitliv. Tog ett varmt bad med ett glas rött, levande ljus och bra musik.

Det var ju jävligt gött... tills vinet var slut och vattnet kallt.

Nu sitter jag här och känner mig ensam,övergiven och lite nervös inför morgondagen. Kl 8 skall jag infinna mig på Sahlgrenska för att massakera det allra heligaste, när bedövningen släpper kommer livet också att kännas JÄVLIGT KUL.
Pruttfull

Jag kom hem till Emma vid 16-tiden igår. Då satte vi igång, det kan nog ha med den tidiga starten att göra att jag vid 21-tiden var pruttfull.

En flaska vin och fyra öl var uppenbarligen vad jag klarade av igår, för när kl var 23 så skulle jag absolut gå till BK(och göra nån tokig jävla fyllebeställning som inte blev rätt någonstans) och ta en taxi hem till Per. Han hade liksom eventuellt tänkt gå ut men jag lyssnade inte riktigt på det örat.

Sketfull helt enkelt.

Nu kommer snart Josie hit med Thailandsskvaller(no money no honey).
Så nu får vi se hur kvällen artar sig! Jag satsar i alla fall på midnatt idag...

Ovälkomna känslor.

Jag är allvarligt talat lite bekymrad angående mitt satans cocktease-agerande på båten.
Det är inte likt mig.
Just nu funderar jag kanske för mycket, vrider och vänder och tänker och siar istället för att känna.

Men det är ju det jag gör bäst. Allt annat utom att känna.

Det kommer inte sluta väl det här, kom ihåg vart ni läste det först.Så hopplös.

Dåligt med uppdatering.
Jag skulle kunna beskriva båtresan utan någon större censur för första gången. Låt oss säga att jag köpte fel sprit(40% istället för 60%) och bangade en biljett in på 90-talet. Vill man inte så vill man inte, och jag ville inte.
Förbannat skoj var det i vilket fall som helst!

Idag är den en månad tills jag fyller 25. Håhå jaja.

Idag har jag och Dirty storstädat lite. Nu kan det komma gäster utan att man behöver skämmas! Förutom över mitt kaotiska databord då förstås.
Nu skall jag duscha, ska upp 6 imorgon. Jag hatar mitt liv.

Äventyr!

Ren och len inväntar jag nu detta fantastiska äventyr. Skall strax börja göra mig i ordning för att möta A-M och M vid hållplatsen 9.30
Sen väntar frukost på subway innan tågresan mot huvudstaden!

Jag är pepp,pepp,pepp!!!

Livsglädje

Det kan kanske tyckas en smula patetiskt att härja loss på en båt, att supa i 24 timmar med målet att få så mycket skoj och så lite sömn som möjligt.

Men det passar mig utmärkt och på torsdag bär det av för fjärde gången.
Tror minsann att A-M och M har lämnat en tyst önskan om att jag kommer klara av att ta mig av båten själv utan att dom behöver efterlysa mig via högtalarna när vi är i hamn. Vi får väl se hur det går denna gång.


Ollad

Sofie och Theo var här ikväll. Theo är en fransk bulldog, han är en otroligt söt och väluppfostrad hund.

Men.

Jag lyfte upp honom i knät och gosade med honom,märkte att jag blev lite blöt på armen och upptäckte till min fasa  att han saftiga lilla snorre har ollat mig.

Det där med tidelag blev med ens knappt kul att skoja om längre.

Inlåst

Kollade på fyrans nya dokumentärserie"Inlåst" igår.
Jag dissar väl pojkarnas kriminalitet lite, tycker kanske att dom borde plockt dit riktiga värstingar istället för dom här grabbarna som är ganska så sympatiska.

Men vad är det som gått fel? Jag vill bara trycka dom mot mig härligt bystiga lekamen och lova dom att allt kommer att bli bra.

Fortsättning följer på torsdag. Mycket intressant.


Tröstvin

Nu har jag börjat precis som alkiskärringarna"skulle bara varva ner på fredagkvällen med ett glas laga maten vin".

Fast jag behöver inte varva ner,sanningen är att jag är lugn, lugn och för första gången på 2½ år bitter över att vara singel. För hade vi varit två så hade 1,2 mille inte varit något problem i budgivningen idag, men jag(som när det kommer till pengar faktiskt är en mycket förståndig människa)insåg att jag måste lägga mig någonstans.

Så nu lagar jag pasta och tomatsås(med färska tomater och rödvin,mjau) och dricker några glas rött som passar utmärkt till min ensamma självömkan.


Budgivning

Jag leder just nu budgivningen på den finfina tvåan i Gamlestan.

Men jag har lagt mitt sista bud.

Försöker intala mig att får jag den så är det värt pengarna och får jag den inte så var den ändå inte meningen att jag skulle ha den.

Off to work.

RSS 2.0