Yey!

En jävligt upplyftande morgon! Inte nog med att jag har fått lön(och betalat alla räkningar) det är även sista dagen före semestern och på Anders blogg får jag syn på detta trevliga inlägg och längtar sjukt mycket till imorgon!

JAAAAA!!!!

Skadeglädje!

Västtrafik informerar:

Det är ingen spårvagnstrafik mellan Gamlestadstorget och Angered. Det beror på ett stopp vid Hammarkullen och berör linje 4, 8 och 9.

Linje 7 och 8 kan inte köra via Sahlgrenska mot centrum.

På grund av ett stopp vid Frihamnen är det ingen
spårvagnstrafik på Hisingen. Linjerna 5,6 och 10
vänder Centralstationen.


Haha! Det är fan inte bara jag som kommer att sitta ensam ikväll!

Okontrollerad?

Sitter på jobbet och skall snart gå och lägga mig, börjar tack och lov bli trött och hoppas jag kan sova på den redan sunkiga madrassen.
Pratade med Josie förut, om det där klassiska. Varför man aldrig aldrig faller för de perfekta, de snälla och stabila, de som är något att hålla i när åskan går, de som har schyst försörjning osv. Men nej, det är aldrig dem man faller för.
Det är de hårda eller de otrogna, de ignoranta eller de tokiga.Eller de som helt enkelt är för uppfuckade för att de skall gå att förstå sig på... Moderskänslor? Ja kanske.

Jag sa att jag inte tänkte på honom och det gjorde jag inte heller... Men nu gör jag det. Fuck.

En upplyftande helg

Helgens arbetspass:
Fredag 16.30-8.00
Lördag  8.00-16.30
Söndag 8.00-16.30

Man kan bli deprimerad för mindre. Eller spritt språngade galen med för den delen.
Det finns dock ett enda plus med det hela, jag hinner inte göra av med några pengar!


Den trevligaste människa som varit mellan mina ben...

Jag har alltid förespråkat privat vård, dels för att det är bra med konkurrens och dels för att jag  alltid blivit så jäkla trevligt bemött. På Fredsgatans tandhälsa där jag har min tandläkare är alla kanon och idag gjorde jag ett andra besök hos"Aleris specialistvård" för att ta cellprov hos den trevligaste kvinnan som varit mellan mina ben, Elisabeth Ingelhammar!
Inte nog med att jag får komma in en kvart tidigare, hon erbjuder sig även att skriva ett nytt p-piller recept
och hon tar med van hand cellproverna från skrevet på mig!
Och som om det inte vore nog... så är hon även mycket glad och trevlig.

Tillbaks på ruta ett

(Ignorera Patrik Isaksson-referensen!)

Lördag kväll var trevlig, i alla fall tills jag tappade det lite smått och gav mitt nummer till en "twice as old,half as short" liten dyslektisk svart dvärg som väl lyckades gör sig förstådd på någon typ av knackig engelska och få mitt nummer?! Hur detta gick till har jag ingen aning om men det är nu åtgärdat!

Cut the crap, to the problem!Vaknar upp på söndagen med en ångest som inte är av denna värld, tack och lov kom Linda till undsättning med rosor och choklad som en sann gentlemaninna(vad en kvinna vill ha...) och höll mig sällskap under större delen av dagen.
Åkte dock under kvällen och hämtade upp objektet som var i allt annat är gott skick men som ändå lyckades få ur sig någon typ av övernattningsinvit, som jag självfallet inte kunde säga nej till(jag kan inte säga nej för jag vill inte säga nej!) Så när jag tidigt igår morse lämnade hans varma famn var jag konstigt nog allt annat än ångestfylld.

So, here we go. Tillbaka på ruta ett och jag får helt enkelt ta tag i mitt liv någon helt annan dag. Så jävla klassiskt mig...

Knäckt

Jag vet inte hur fan det kunde gå så långt men jag antar att det till slut är över.

Tyvärr är jag helt knäckt och förhoppningsvis så kommer jag sluta gråta snart så att jag kan sminka mig och bege mig mot min vän Josefine och min vän alkoholen.
In i dimman...

Veckan som gått

Jag har blivit för jäkla dålig på att uppdatera, men det mesta känns bara tråkigt,tragiskt och hopplöst.
Och detta TROTS att kalaset hos Josefine var superskoj, Avatar var svinbra och jobbveckan gått förvånansvärt snabbt och smärtfritt.

Nu är det långledighet som gäller och "supa lite planlöst" eller om det nu var håglöst, som Michael sa. Ett vinnande koncept för att förhindra tristess!


Och så säger de att jag behöver fresh blood. De ser det på mig de små rackarns omtänksamma lymlarna som kallas mina vänner..


Trohet?

Har kommit på mig själv med att vara riktigt jävla trogen mot någon som jag inte ens är tillsammans med.

Så kom inte och säg att jag inte lärt mig av mina misstag!

Cause cheating hurts?:

Kvällens sanning

Linda...säger:
du e nog den första som ja upplever har satt dig i en sådan här sits
Martina säger:
ja det är fan helt sinnes! hur gick det här till liksom??
Linda ... säger:
jaa du, huuuur blev d så här... allt börja med schysst kuk och Bra sex och se så d blev
Martina säger:
tänker med fittan...idiot..och så lät jag fittan hållas och så smittade hon hjärtat!
Hög tid att lämna Angered?

Jag har alltid varit en jäkel på att behärska svenska språket men på senare tid har det gått utför, drog inte mindre än två blunders på några minuter nyss.
Upplyser P om att jag kollade på Raw igår och det var med"en somalier som var ganska roligt" och när vi sen osökt kommer över på khattuggande undrade jag om det inte gick"några somalier på din skolan"

Angered verkar ha satt sig i mina fingrar, men det gäller ju att passa in....

När jag googlade på"rolig somalier" så kom han inte upp med på"raw comedy ahmed" hittade jag en bild på den rätt så roligt somalier!


RSS 2.0