Nässpray någon!?

Sitter och är rejält trött på livet, tog precis två panodil så att jag kan friskna till tillräckligt för att åka in till Nordstan och köpa nässpray så att det lättar lite i mitt tilltäppta huvud.
Ringde hem till mor och far för lite sympatier men det hjälpte föga, snoret rinner ju liksom ändå(förutom det som verkar sitta fast i min hjärna då!)

Helvete. Och så jobb imorgon på detta.

Midsommarafton á Martina

Förkyld och jävlig sitter jag i Angereds mörka skogar och väntar på att John Blund skall komma och strö sitt pulver i mina ögon. Om det inte hade varit för att jag snorar som fan så har jag haft ganska trevligt! Tog en lättöl och kollade på en kass film på ettan(tv-utbudet består av SVT1,SVT2 och TV4).

Snälla,låt det blir söndag kl 16.30 och låt  det gå fort.

Metalcamp nu kommer jaaaag!

Efter mycket om och men så bestämde jag mig slutligen. Det var mer den femtioelva nackdelarna med att INTE åka som vägde över fördelarna. Fördelarna var alltså endast en och det var pengar.
Nu är alltså flygbiljetten t/r Rygge-Venedig bokad!

Nu hoppas jag bara att det skall ordna upp sig med transport därifrån till Tolmin(15 mil) men annars får jag väl lifta! En bra karl reder sig som bekant själv.(Borde bli på tiden att jag tatuerar in det)

Mjau!

Slutkörd

Har varit en hektisk vecka. Först flytt, sedan jobb, sedan(som tur är) en semesterdag så jag och mor och far kunde styra upp lite saker. Sen Metaltown och full hus här.

Nu har jag städat och tvättat och så fortsätter jag att försöka få lite ordning på torpet. Holy shit

(Förresten,Rammstein var så jävla bra!)

Angered, i owe you nothing?

Håller på och flyttpackar som bäst, om 5 dagar bor jag inte längre i denna lyan i Angered utan i Gamlestan. Förutom att det är sjukt mycket jobb med att flytta och allt däromkring så känns det jäkligt bra.

Men man blir faktiskt lite sentimental.... Och det mesta är konstigt nog balkongrelaterat! Även fast jag hävdar att jag inte kommer att sakna balkong så har det ändå varit en del trevligheter på den, första färskpotatisen i solnedgången, ett glas rött i gryningen, fester på ett flertal ljumna sommarkvällar. Och jag kommer sakna mitt vackra vindkraftverk!


Men det är klart man minns andra saker, från det att jag gråtande satt på golvet och snyftade till Dragan att"vi kan inte bo här!" (så att han fick trösta mig med Bordet Pizza) till renoveringar och ett trevligt hem. Sedan från ett ödelagt hem till ett hem där man efter att jag fått mina nya saker inte kunde ana att någon strid hade stått(förutom på gardinerna, jag slänger dem nu.)
Inneboenden som har kommit och gått. Vänner som har kommit och gått. Karlar som har kommit och gått...

Efter fyra år i denna lya drar jag nu vidare ,men att åka morgonvagnen hem och se solen gå upp över järnvägsspåren, det kommer jag fortfarande att göra.To do:

Skrev en liten"to do-list" för att få lite översikt över vad jag behöver göra innan flytten.
Det blev 13 grejer, och då vet jag inte ens om jag har fått med allt....

Hur ska det gå?

RSS 2.0