Metalcamp(tribute to Tolmin)

Halkade av en slump in på Niklas album från Metalcamp(Facey har ju gjort en såndär trevlig grej att det dyker upp lite"highlights" uppe i hörnet från olika album).

Jag blir varm i hela kroppen, jag älskar det stället! Jag lever för att en vecka om året få befinna mig på den vackraste platsen jag sett(if heaven is a place on earth,Tolmin is it). Trots att vi haft väder pissigt och pissigare de två åren jag varit där så rör det mig inte i ryggen om detta året blir piggiast. Inget oväder i världen kan skrämma bort min lycka när jag är där.

Att sitta bland fantastiska människor, se underbara band, gå till lokalpubarna och dricka inhemsk fantastisk öl. Att ligga på stranden nere vid floden och dricka smaskiga drinkar och att doppa sig i det iskalla vattnet för att kyla av sig lite. Jag skulle kunna fortsätta i evigheter, om butiken som har "Granfetta" om den panerade osten, om de goda pizzabitarna inne på området, om den otroligt sköna stämningen...

Jag har haft de två bästa veckorna i mitt liv där nere, min enda oro är hur fan jag skall kunna toppa dem.

(Ursäktar mina enorma behag, men mitt ansiktsuttryck speglar så jävla bra hur bra jag mår!)


Tar det någonsin slut?

Rubriken kan väl i och för sig ha ett par syften just nu men när jag skrev det så var det mest den evigt pågående renoveringen som åsyftades.
Som tur är så är mina päron i skrivade stund på väg hit för att hjälpa mig med listerna och sen är det faktiskt nästan bara vardagsrummet kvar. Tre veckor imorgon går flytten.

I övrigt, beträffande det andra"tar det någon slut?" ämnet så är det bara same same.
Och jag njuter och förfasas i samma andetag.

Ett par bilder från renoveringen!

Ser ni djävulen?


Skev vägg? Oh yes...


Martina+ Kniv + Vit tapet= Dålig idéIrritationslogik

Tänkte ta mig en tur till Sisjön idag efter jobbet eftersom Coloramas tapetlager ligger där. När jag kört en liten bit så kommer jag på att mitt mastercard ligger hemma och att jag har 500 kr på visakortet. Nu har jag visserligen skaffat telefonbank men varit totalt ointresserad av att lära mig hur det fungerara och har alltså inte ens lärt mig numret dit. Blir så jävla irriterad så att jag i min vrede åker inom gymet och säger upp mitt gymkort som jag inte använt på ett år.

Inget ont som inte har något gott med sig.

Nu skall jag powernapa för att försöka väcka min slitna själ.


Service deluxe.

De två senaste kvällarna har förutom en powernap gått min väg. Igår kom my beloved Elin och hjälpte mig att riva tapeter i hallen och som om det inte vore nog bjöds jag på snaskig mat på Djävulsön som hennes kombo hade lagat.
Paj med maskrospesto(!) och jättegott surdegsbröd till(som jag fick med mig en rejäl bit av hem!). I was i heaven. Nästan så att man blir religiös.

Idag åkte jag och köpte den sista färgen som jag behöver till lyan men i stället för att åka och måla lite lister så åkte jag hem och däckade på ballen. FAIL.
Dock fick jag precis ett trevligt samtal, comhem har onekligen gett mig helt grym service den senaste månaden. Inte nog med att de lät mig ta tillbaka ett abonnemang efter att ångerrätten gått ut, de ringer även upp mig och dubbelkollar med uppsägningen och tipsar om att överlåta så att jag inte behöver betala mer än jag kan utnyttja osv. What the heck? Det handlar om 1½ månad= 350 spänn. Men mycket fint av dem!

Nu hade jag eventuellt tänkt åka till nya lyan och greja lite trots att det är lite som med sex att greja där själv, det är liksom roligare när man är två.


Snillen spekulerar

"Konstigt detta,folk drömmer hela tiden om att träffa den stora kärleken..
men du har träffat det stora knullet... hur gör man då...
måste man välja lr finns det en som har allt?"

Prinsessica undrar,och det gör jag med.

Fail.

Nej jag höll minsann tassarna i styr, men det hör väl ändå till god ton att man svarar på sms när man får en fråga? I alla fall med tanke på att det var ganska tidigt på kvällen och jag inte var i närheten av den djupaste dimman än.

Så, då gick det som det gick med det.
Heaven & Hell. Men inget ont som inte har något gott med sig, en del av mig är i alla fall sjukt nöjd.

Imorgon blir det tapetsering för hela slanten!

Uppmuntringsförsök på mig själv. Del 131

Jag har om ett par timmar jobbat klart mitt 24timmars pass. Jävligt tur att det bara är en gång var sjätte vecka för jag börjar glömma hur mitt(mina)hem ser ut.

Det har varit jäkligt deppigt senaste två-tre veckorna, och jag ljuger ju om jag säger att jag inte vet varför.
Men det är dags att börja leva som jag lär, inte gråta över spilld mjölk(säd) osv.

Så ikväll bär det av ut i den blöta och friska vårnatten. Rödtjut i mängder samt irish coffees för själen står på schemat. Jag vet att man bara skall dricka för att ha skoj och för att det är gott och inte för att glömma, men ikväll får jag nog mest sikta in mig på det sistnämnda.

Josie plockar upp mig vid 18, sen är det in i dimman....


(Var duktig nu Martina, håll dina jävla tassar ifrån mobilen.)


Tapetångest

Håller på och renoverar som en toka. Därav det stora bortfallet när det kommer till blogginlägg.
Golven- Check
Taken- Check(drar eventuellt över vardagsrummet en gång till)
Tapetinköp...Helvete..
Sovrummet var klockrent,hittade en på en gång som känns 100. Sen var det värre....svårt att välja något ljust när allt man gillar är mörkt och svart. Hittade tillslut och antar att det kommer bli fucking awesome när det kommer upp. När det nu gör det. Förarbetet börjar imorgon, tapetsering på måndag.

Mitt vanliga liv får stryka på foten lite för tillfället, det är skönt men lite tråkigt... Så vi ses i dimman på lördag!

4/5 och det blir fan inte bättre.

För typ en vecka sen gick jag till sängs vid 21 tiden.

Ikväll gör jag det igen. Det kostar att ligga på topp(?)


Det som gick så bra...

Jag tycker jag har klarat denna veckan ganska bra faktiskt om man funderar över mitt ickebefintliga kärleksliv. Men någonstans på vägen hem vid halv 4 imorse så fick jag något infall och kunde inte hålla tassarna i styr längre.
Ett sms som resulterade i flera,som i sin tur ledde till en underbar morgon.

Jag trodde att jag bara hade saknat "uppenbarelsen" men jag har uppenbarligen saknat hela hans person.
Helvete.

(Och Patrik Isaksson kan hålla käften, för det är jag som hela tiden hamnar tillbaka på ruta ett)


Nu skall jag sova eftersom det blir takmålning för hela slanten imorgon!

RSS 2.0