Den sista dagen

Om 1½ timme så börjar jag min sista arbetsdag, jag har jobbat på samma ställe i 5½ år (med avbrott för 10 månaders studier 2007). Känns underbart skönt att ta ett kliv vidare, jag har väldigt svårt att tro att man kan utvecklas om man är kvar på samma plats med samma människor hela tiden, jag känner mig faktiskt rätt klar.

Samtidigt så är det rätt skönt att jag skall fortsätta jobba mina helger, att slippa ta"vi ses aldrig mer"avsked utan istället kan säga"kom gärna förbi och fika nästa helg när jag jobbar".

Nu skall jag snart iväg och hämta tårta!

Fick present från kollegorna igår, massa skolsaker och detta!


Bröllopsyra!

Sitter redo i min säng i vårt trevliga 8-bäddsrum och kollar på när de andra gör sig redo för vigseln som börjar om två timmar!! Är så jävla peppelipepp!


Kuken!!

Jag skulle ju ta den tidiga bussen idag upp till Strömstad, fast den tar lite längre tid. Tror ni inte att busshelvetet blir försenat, att bussen som jag skall byta till vid torp inte väntar på oss och att jag får spendera drygt en timme på hållplatsen inväntandes nästa buss som jag egentligen hade tänkt ta från början. Detta resulterar i att jag får sitta på golvet. Jag har dessutom betalat för skiten. Jävla västtrafik.
Som om det inte vore nog kommer jag nu vara ute på Tjärnö vid typ halv nio på kvällen! Kul! Kuk!!

Min lever lever!

Var och gjorde den svindyra och obligatoriska hälsoundersökningen inför utbildningen i måndags. Idag fick jag hem papperna på att jag är godkänd/lämplig/frisk/kalla det vad du vill.
Jag har i veckan oroat mig för levervärdena eftersom testerna visst visar ett litet tag bakåt i tiden, det vill säga min semester! Jag oroade mig dock i onödan för alla mina värden var bara bra!

Tjohooooo. Nu finns det inga tvivel,jag skall ut och köra tåg!


Dermal is back!

Jag var lite nervös att ärrbildningen skulle göra att det inte gick att sätta tillbaka min dermal anchor, med Ed fixar som vanligt biffen!!
Nu är den visserligen förtejpad och blodig men i alla fall...


Om hästar med labila psyken

Det började som en helgontråd och slutade med en mailutväxling. En diskussion om hästar.

Jag är en förespråkare av att provrida hästen innan man köper den. Nu har det ju då tyvärr fallit sig så att jag liksom köpte en häst bara för att den var så skön att rida utan att direkt bry mig om att kolla upp stamtavlan. Det som händer då är att det är lätt att få en häst med ett eller flera "dolda fel". Det är lätt att ignorera felen när de uppdagas trots att man egentligen hade på känn att de fanns där hela tiden, men gillar man hästen så ignorerar man ju dess labila psyke så gott det går eller?

När man sedan haft hästen ett par år och blivit så fäst vid den att man inte ens är intresserad av andra hästar längre, då har det gått för långt. Man skall aldrig hänga upp sig på en häst på det viset.

Så jag bestämde mig för att göra mig av med hästen, att ge mig ut bland diverse stuterier för att hitta mig en dressyrhäst med fläckfri stamtavla den här gången istället. Men hur hittar man någon när man egentligen inte vill leta?

Jag saknar min häst. Jävligt mycket.


Wow!

Wow, ja inte spelet alltså, utan festivalen! Jag skall på poprfestival idag!Hur skall detta gå?
Grundar med ett par irish coffee och ett par hot shots innan avgång...

Update

De senaste två veckorna har varit ganska så händelserika, även fast jag knappt stått för några av de själv så har jag jag haft bra platser så att säga. Jag har numera en inneboende! Det är rätt gött faktiskt. Mest gött för att jag får lättare att motstå att höra av mig till den person som jag helst av allt vill träffa just nu. Jag borde verkligen sluta vara så ytlig.

I övrigt har jag åkt på något jävla virus som gör att jag ser ut att ha påssjuka pga mina svullna mandlar. Funderar starkt på att inhandla en rövtermometer bara för att det vore spexigt.


Tillägg

Just det, forum provocerar mig också. Mycket.

Provokation

Det finns så galet mycket saker som provocerar mig just nu, detta i sin tur gör att jag själv har en dragning att bete mig än mer provocerande än vad jag i vanliga fall vill.
Jag försöker helt enkelt hålla mig borta från:
Förorten
Spårvagnar
Nordstan(och andra ställen där det är mycket folk)
Media

De två förstnämnda är jäääkligt svåra eftersom jag liksom måste ta mig till jobbet. Och stanna där.
Jag vill ha lugn och ro, låt mig va!Serious talking

Var ute med A-K igår, vi käkade och drack oss smålulliga för 250 spänn per skalle. ♥Cicero

Jag kunde inte lova att det är över, jag kunde bara lova att jag inte skall föreslå att ses, inte ens höra av mig faktiskt. Jag vill inte men jag vet att jag måste förr eller senare, och jag tror att senare egentligen var för länge sedan.

http://youtu.be/IzW3oE4oX6M
RSS 2.0