2½ men

Jag har alltid gillat den jäkla serien men den blir ta mig fan bara bättre och bättre. Charlie min själsfrände och förebild!

"Only you can gay up banging two women"Den som gapar efter mycket.

Man skall inte vara så jävla girig hela tiden, charma is going to get me!

Gårdagen spenderades med nytt och roligt folk och denna kvällen kommer spenderas med gammalt och roligt folk(samt goda ostar!)


Imorse...

När jag åkte till jobbet idag så blev jag på ett alldelens särskilt dåligt humör. Jag höll nämligen på att komma försent efter ALLA jävla KÄRRINGAR måste knö sig på VAGNEN som jag sitter i med ALLA sina FEMITOELVA ungar och BARNVAGNAR!!

Jag ville mest ställa mig upp och skrika att"OM NI SKAFFADE ER EN UTBILDNING OCH ETT JOBB ELLER ÅTMINSTONE NÅGOT AV DET ISTÄLLET FÖR ATT PRODUCERA EN MILJON JÄVLA UNGAR SÅ KANSKE VI KOMMER FRAAAAAM NÅGON GÅNG".

Men det gjorde jag inte, jag satt tyst och timid och funderade över om det är dåligt för själen att kapsla in all jävla irritation som man känner hela jävla tiden.

Hänt i veckan.

Det som har hänt sen sist jag skrev och som kan återges utan censur är att jag har tatuerat mig samt att jag idag gick och klippte mig.
Jag avskyr att klippa mig, jag tror alltid att det är snålheten men har upptäckt att det är det otroligt obekväma i att sitta och stirra sig själv i vitögat samtidigt som man "måste"kallprata med en vilt främmande människa. Men nu är det i alla fall gjort! Typ 10 cm tvingades hon ta på min slitna man.

Nyare än såhär hittar du mig ingenstans!Satan!

Nu är väl inte jag sådär satansisk att det stör precis, men jag tycker att dessa ord från Satansbibeln är så jävla klockrena! Direkt översatt- "Du är din egen lyckas smed"

”Det finns ingen himmel av ljus härlighet, och inget helvete där syndare rostas. Här och nu är vår dag av plåga! Här och nu är vår dag av glädje! Här och nu är vår möjlighet! Välj ni denna dag, denna timme, ty ingen frälsare lever! Säg till ditt eget hjärta, jag är min egen frälsare."
- Anton Szander Lavey

Nu har inte bilden jättemycket med saken att göra men den är jävligt bra!


Killen i fiskbilen

Utanför Hemköp i Linné så står det en fiskbil.
I denna fiskbil jobbar en snubbe så är så jävla snygg att jag idag var nära att impulsköpa lite fisk när jag gick förbi. Trots att jag inte äter fisk.


Tjockis

Jag är en tjockis, jag har varit en tjockis i flera år men de senaste åren har det liksom eskalerat. Eller eskalerat är kanske fel ord, det har smugit sig på ett par kilo om året, sådär nästan omärkbart. Det känns liksom inte ens på  kläderna utan det är först när man tar på sig förra årets kläder det märks lite.
Jag har egentligen inte speciellt ont av att vara tjock. Jag är glad ändå och ligga får man och så sparar man en himla massa pengar på en massa kläder som jag inte kan köpa pga den så kallade julgriseffekten.

Men man kanske skulle ta tag i det? Lägga av med grejer som att äta mackor till middag(alternativt mängder med makaroner och ketchup).
Man kanske skulle dra ner lite på supandet och inte dricka rödvin så fort tillfälle ges?(Även fast rödvin visst är något av det bästa man kan dricka i alkoholväg)

En av anledningarna att jag kommit på detta nu är att mina päron hade med lite foton från en svunnen tid när de var här, den 13åriga Martina var en riktig liten spinkis, värsta schysta kroppen! Och även fast jag tyckte jag såg ut som en blekfetis i bikinin i Egypten 2003 så inser jag ju att det är 15 kilo sedan....15kilo som onekligen borde försvinna...

RSS 2.0