Gode gud, skicka mig åt Helvete...Hank von Helvete!

Jag skiter i att han är gammal och tjock och norsk.

Jag vill ligga med den här mannen!!!


Tror knappt jag sett något hetare.

Mina grannar

Jag har världens bästa grannar, de syns eller hörs nämligen aldrig och de klagar aldrig fast det är high life här ganska ofta.
Ikväll(inatt!!) har de dock bestämt sig för att spela galet dålig musik med mycket bas( det är grannarna över vi snackar om nu, inte han under som brukar köra Bob Marley osv).

De började strax innan midnatt och jag hoppas att de slutar strax efter.

I got mail!

Det är sällan man får någon snigelpost nu för tiden, det är mest religiös reklam och räkningar som dimper ner( borde verkligen sätta upp någon typ av "nej tack till reklam OCH religiös skit"lapp).

Men alldeles nyss damp det ner två kuvert på dörrmattan, två mycket trevliga och efterlängtade kuvert! Det ena är från Rockis, mitt nya Vip-kort har äntligen kommit! Jag skall typ förvara det i röven så att jag vet vart jag har det, skall aldrig,aldrig,aldrig tappa bort det igen!
Och det andra, inbjudan till Alex och Körvis bröllop! Jag älskar bröllop, det är den typen av högtid som jag av någon underlig anledning tycker är allra allra trevligast. Skall träffa Alex på söndag och grilla henne på detaljer:) Även fast det är över ett halvår kvar så är jag tokigt pepp redan! Och så är det på tiden att de gifter sig, de har ju varit tillsammans sedan Moses var pojk...


Stackars mig

Jag känner mig hemskt ynklig, småfebrig och öm i kroppen. Hostar jävla äcklig torrhosta.
Känner mig verkligen inte döende och har varit på jobbet idag utan större problem(hämtade vår nya leasingbil! En helt underbar sprillans ny golf!)

Försökte kurera mig när jag kom hem med hjälp av den bästa hostmedicinen Cocillana samt en shot Underberg och lite smaskig lasagne som Niklas hade med sig i lördags.

Det har dessvärre inte hjälpt ett piss.

Mamma kan facebookchatta

Du 21:33
se där ja:)
Anna-Britta 21:43
Han har vart hos läkaren idag, på årlig kontroll,allt var bra t.o.m.prostatan var 0.k.
Du 21:43
fick han två fingrar i röven!? fräckt!!
Anna-Britta 21:45
javisst, han tyckte det var helt o.k.han var ju tämligen nysketen


För övrigt så mår jag fortfarande illa efter för mycket snickerskaka. Hjälper inte hur mycket vatten jag än försöker skölja ner det med.

Café Berlin

Var på Café Berlin med bästaste Elin alldeles nyss. Det är så hemskt trevligt där och fin inredning. Dock har de på tok för stora kakbitar, käkade inte ens upp hela kakan och mår fortfarande hemskt illa. Den var galet god, till hälften ungefär.

När inte ens tjockisen orkar äta upp är det illa!

En svunnen tid.

För sisådär 100 år sedan vad jag och Axel ett par, Axel var en bra kille på alla sätt och vis men som förvirrad 17åring så hade man kanske inte vett på att uppskatta det alltid. Vi kommer i vilket fall som helst fortfarande bra överens och när vi(jag) gjorde slut så gjorde han den här grymma låten om mig.

Demondog


Pre bloggen.

Innan jag hade den här bloggen så skrev jag liknande inlägg på helgon.se(som då var helgon.net). Där har det någon som kallas"dagboken" och som fungerar så att man kan välja om man vill att endast vänner skall kunna läsa inläggen eller om alla skall kunna det. Oblyg som jag är så är alla öppna för allmänheten.

Det finns dock en sak som skrämmer mig, jag började med den här bloggen i början på 2008. Innan dess har jag alltså skrivit på helgon. Jag har de senaste åren levt i villfarelsen att jag inte var ett dugg knäckt när mitt förhållande sket sig och att jag i princip var över det efter 24 timmar.

Helvete vad fel jag måste haft.

Såhär skrev jag angående nyårsafton:
Så jävla klassiskt.Jag hade i samma sekund som det nya året inhurrades bestämt mig för att nu fick det fan vara nog. No more D. Vem är den enda som 10min senare ringer mig? Jag missade det men då till nästa fråga. Varför i hela helvete ringde jag upp? Vad hade jag väntat mig? Att han skulle säga hur mycket han älskar mig? Att han dumpat sin tjej på 12-slaget? Att han skulle göra allt för att få mig tillbaka? Nåt måste det ju varit... Och vad det än var jag innerst inne trodde så var det ju fel.
Slutade ju med rockis.Kändes faktiskt jävligt skönt. Där är jag trygg:)För att inte tala om inläggen jag skrev innan, jag hade ett fantatiskt år 2007, tro inget annat. Men jag var även en knäckt och förvirrad flicka. Och som med allt annat så går det faktiskt över.


Ledsen måne

Halvligger i soffan och väntar på bättre tider. Under tiden spanar jag upp mot fullmånen som lyser i den nattsvarta himlen. Månen ser så jäkla ledsen ut! Hysteriskt förtvivlande ögon och ett gap som borde gjort Munch avundsjuk. Man tycker ju liksom att "måndragen" borde ändra på dig, att vattnet eller vad det nu är borde förflytta sig?

I övrigt har jag och Niklas varit och pantat Thomas pant idag. 177 spänn!
Jävla helvetes oxar

Jag håller med om medias fucking "oxveckor"-hype. Det är fruktansvärt, det här är den längsta jävla månaden jag har varit med om, cashen börjar sina men denna månad tar ju A-L-D-R-I-G slut.

Och nu jobbar jag helg också, som grädden på moset. Fick dock nästan enbart positiv feedback från min chef på utvecklingssamtalet idag, hon börjar kanske inse att mina"negativa" kommentarer endast är realistiska? Nåja, jag är inte nöjd förrän det visar sig i lönekuvertet, cash går före cred.

Dagens citat

"Då återstår skaffa familj eller börja knarka då, så att man passar in"

Och helt plötsligt känner jag mig nöjdare än någonsin över att jag lämnade Strömstad.

Raubtier

Jag trodde detta band var ett skämt av några uttråkade rockers men så var det tydligen inte. Och jag börjar faktiskt tycka att detta ickeskämt band är riktigt bra sitt icke skämtande till trots.Klädproblem

Man kan tro att det handlar om att"jag har aldrig något att ha på mig". Så är dock inte fallet idag, idag är problemet att jag skall till Rockis och jag vet precis hur man luktar efter att ha hängt på övervåningen där(och nej, det är varken kräks eller kiss).
Man stinker ju nämligen rök, deras uselt ventilerade rökrum i kombination med att folk springer ut och in där ungefär 10 gånger per minut gör att man luktar apa efter en galen kväll där.
Jag vill alltså inte ha min nya klänning, jag vill inte ha några av mina nya jeans och jag vill inte ha mina nya tröjor.

Så det får väl bli på med några gamla trasor, en halvtrasig kjol och något linne som inte behöver handtvättas.


Mitt hem, min borg, min trygghet

Jag älskar den här staden och har alltid gjort, redan som liten visste jag att jag hörde hemma här.
Det vet Timo Räisinen att han också gör i en fantastisk reklamkampanj för Göteborgs energi.

Hon vaknar och ger mig ett livsandetag, precis innan jag ger mig av
Jag dröjer mig inte kvar
Hon vet om att jag kommer igen
Så som vi dansat och rumlat ihop, för evigt förblir hon min vän
Även om jag lämnar dig nu för andra gator och torg
Är jag aldrig långt bort ifrån dig, Göteborg


Hon lockar mig med sin stillsamma puls men hon håller mig aldrig för hårt
Hon gör sig alls inte till
Salt andedräkt i sin lättsamma ton
Till döden min sista station
Även om jag lämnar dig nu för andra gator och torg
Är jag aldrig långt bort ifrån dig, Göteborg


Jag vänder mig om och ser Hisingen
Det blir en lång resa igen
För även om jag lämnar dig nu för andra gator och torg
Är du aldrig långt bort ifrån mig, mitt GöteborgSådär ja

Visade sig att mina grannar inte är så värst intresserade av vart deras avgiftspengar går och hur mycket det kostar att lägga om taket. Vi var 27 stycken där, av typ 160 då ja. Vad jag förstod så var en lokförare, om jag hade vetat det när jag så snällt lånade ut torktumlaren på min tvättid åt honom för några veckor sedan så hade jag frågat ut honom om varenda detalj. Jag kommer lägg söka lokförarutbildningen i höst, i både Gbg och Ängelholm. Plus lite annat, jag tror jag måste bort innan jag blir galen själv.

Nu är jag ledig i tre dagar!Tjohoooo!!!

Styrelsemöte

Skall strax knata iväg upp till medborgarhuset där bostadsrättsföreningen som jag tillhör skall ha ett styrelsemöte där man skall rösta om något jävla tak.
Jag känner mig faktiskt lite nervös, bara för att jag har underbara grannar i just min uppgång så betyder det ju inte att det bor bra folk i de typ 160 andra lägenheterna.Fattar förresten inte hur det kan bli 160, känns inte som om det är en sååå stor gård. Tänk om jag köpt in mig bland massa idioter? Det bor ju bevisligen människor här som inte kan skilja på komposterbart och vanliga sopor så en smula oroad är jag allt.

Men den som lever får se.

Jävla januari.

Jag avskyr januari, det är lätt årets tråkigaste jävla månad. Det känns som en evighet tills lönen kommer och den jag fick vid jul har jag snart gjort slut på i och med allt shoppande på NK-rean. Visst, man kan köpa lycka men just nu känns det inte så kul när jag får leva likt en sjukpensionär resten av månaden. Nästan tur att jag jobbar nästa helg så att jag inte kan göra av med några pengar då.

Livet känns bara så sjukt tråkigt just nu! Det enda som finns att se fram emot ordentligt är SRC från Stockholm i april. Och det är ganska exakt tre månader dit. Helvete.


Mina inköp/mina enorma bröst

Det här inlägget skulle egentligen handla om vad jag har köpt för mina julklappspengar som jag fick av mor. Två par jäkligt snygga jeans till exempel! Och så skulle jag ta kort på mitt nya röda Kaneboläppstift som det var 50% på. Då upptäckte jag en sak, mina bröst är så sinnessjukt jävla stora, jag trodde det var vinkeln/kameran det var fel på så jag kopplade upp mig mot Per som kan vara något av en expert på mina bröst, han sa att de ser ut så. Kort och gott.

What the fuck? Jag ser ju ut som en billig porrstjärna? Jag ser inte alls ut sådär i spegeln! Eller uppifrån heller för den delen. Katastrof. Minus 20 kilo och en bröstreduktion hade kanske varit på sin plats innan jag kväver mig själv eller någon annan med dessa gaseller.

Läppstiftet!


Början på året

Jag gillade år 2010, det var ett roligt år! Massor av livets goda och trevligheter.

År 2011 kunde inte ha börjat bättre


RSS 2.0