Meh, vad seg jag är...

Midsommarfirandet kunde inte varit bättre, jag bestämde till och med musik i 1½ timme under lördagen. När alla de andra var nere och badade...
I övrigt tar det på krafterna att börja jobba igen, jag har egentligen inte alls ett speciellt ansträngande jobb men efter att ha farit runt och sedan promenerat/cyklat i värmen så slocknade jag på soffan i närmare två timmar när jag kom hem. Detta gör att jag är väldigt i valet och kvalet om jag skall orka gå ut och ta ett par öl med Kristin och Anders efter att de har varit på "Where the action is". Det känns som ett projekt att bara ta sig in i duschen....
Vill helst bara gå och lägga mig och läsa "Det du inte såg". Patrik, älskade Patrik!
Ojojoj vilken man.

Lägereldssånger

Jag har alltid haft en aversion mot "trubadurlåtar". Det vill säga all den smörja som gemene man lyckas plinka på guran så fort tillfälle ges. Vi snackar Cornelis och Håkan, Taube och Winnerbäck. Detta är något som skall vara så himla trevligt och sällskapligt men som jag inte klarar av. Vid närmare eftertanke är det min enda farhåga inför helgen. Lägereldssånger är nämligen i partypooparklass med youtubeklipp. Jag tröstar mig dock med att alla midsommarfirarna knappast kan vara likadana.

Bäst jag tar med mp3spelaren.


Midsommarfirande

Imorgon skall jag bege mig mot Alice sommarställe på Instön(In-stön,höhö). Det är första gången på fyra år som jag firar midsommar ordentligt eftersom jag har haft turen att jobba vartenda jäkla år innan. Jag är självklart förväntansfull iför detta spektakel men är ändå inte helt utan farhågor.

Det finns nämligen inga rockers. Jag skall tillbringa fyra dagar med typ 17 människor som uppskattar Håkan Hellström och tycker att Iron Maiden "har en del bra låtar men är lite för hårda". Ni hör ju själva, jag kommer titta djuuuupt i snapsglaset när sånghäftet åker fram. Jag är dock rädd att jag kommer titta lite för djupt, ta seden dit jag kommer och sen stå och vråla Hellströms(falska,of course) version av "Visa vid vindens ängar" på Marstrands klippor.

Well, jag har ju i alla fall fått en dos i och med Metaltown och om ett par veckor är det ju Metalcamp så jag skall nog överleva, i övrigt skall det bli alldeles fantastiskt. Jag ser framför allt mycket fram emot dans runt stången som den penis-fetischist jag är.Wunderbar

Har haft en grym helg. Grymma människor och bra musik. Igår var jag, Liza, Martin och Erik på Liseberg och åkte allt utom atmosfear eftersom den var trasig, en slidsko hade pajjat. Haha

Jag är trött och skall nu städa upp i min svinstia till hem.

Och just det, jag kom in. Jag gjorde mina prov det närmaste felfritt. Så i september börjar jag lokförarutbildningen.

Bajsnervös

Jo, jag är faktiskt så pass nervös att jag var tvungen att morgonbajja. Jag gillar inte att morgonbajja. Det kan förstås även bero på mängden alkohol som insupits under helgen, men helvete vad roligt det har varit!

Nu skall jag dock bege mig iväg mot psykologtestet. Det är tre prov och samtal. Det konstiga är att jag även blivit nervös för de tre proven fast jag innerst inne vet att jag kommer klara dem, men visst spökar ordet"minnestest" lite. Jag har ju trots allt inte så bra minne. Men det är å andra sidan inte så himla dåligt heller.

Har inte testat rösten idag men den är förhoppningsvis bättre än igår, att komma som en kraxande kråka till Åke vore ju pinsamt. Han får tro att jag alltid är sexigt hes helt enkelt... Eller så kommer han fråga vad jag har gjort, och då är det väl bara att svara ärligt antar jag. Åtminstone ganska, "sanning med modifikation" som det så fint kallas.

Sen blir det Liseberg!!!!

(Här kommer en bild från festivalen, hårda brudar!)

Kickass

Jag presterade på provet idag, jävligt bra till och med. Nu gäller det bara att jag fortsätter att göra det på söndag efter två dagars(dygns)krökande. Då är jag game så att säga.

Mjaaaaau

Studenten Martina

Gnällde lite igår till min mor om att det var lite dåligt med uppvaktningen på min student. Och eftersom mor berättade om en i bekanskapskretsen som liksom tagit studenten två gånger och blir firad båda gångerna så tyckte hon väl att det var lite orättvist att jag endast blev firad en. Fick en studentpresent i form av CASH vilket är MYCKET uppskattat denna månad när jag lagt en halv förmögenhet på klänningar. På torsdag blir det ett par nya jeans, det är ett som är säkert!

Rollergirls

Jag och A-M har inte tagit några foton på när vi stapplar fram på våra nya rullor. Jag kan inte direkt säga att vi är några fenor(det där med att bromsa är SVÅRT!) men med tanke på att vi ändå blivit mycket bättre på bara två gånger så finns det ju hopp om livet.
Jag skall dock skaffa mig armbågsskydd som sitter där de ska så jag slipper få liknande (ganska fjantiga) små skrapsår i fortsättningen.

Ett märkligt upplägg

Var på 2112 med A-K och Daniel och käkade i afton. De hade ett mycket märkligt upplägg. Om man ville äta från bistromenyn så skulle man sitta där nere och från á la carte menyn där uppe. Samtliga i sällskapet var tvungna att beställa från samma meny för att få sitta tillsammans, detta trots att vi var nästan ensamma där och skillnaden mellan menyerna är två trappsteg och en vit duk. Nåja, risotton var i alla fall jäkligt god!

Slutbetyg!!!

Imorgon för exakt 8 år sedan stod jag i min vita kostym och min vita mössa utanför Strömstads gymnasium. Jag var lagom salongsberusad av alkoholen men galet lycklig och berusad av omständigheterna.

Jag var i princip skoltrött hela min skoltid. Mer eller mindre, jag hade eventuella veckor och dagar där jag ansträngde mig lite lite mer men i det stora hela så gjorde jag aldrig en enda läxa. Man kan komma undan med att strunta i läxorna på högstadiet men på gymnasiet så var det liksom arbeten som var tvungna att göras. Arbeten som jag sket i att göra. Eftersom strecken inte ens står med i betyget så är det svårt att säga om jag hade flest streck eller flest IG. Visst fanns det en hel del ämnen där jag hade G, VG och MVG i också men det var långt ifrån tillräckligt.

Trots att jag stod där med ett "samlat betygsdokument" onsdagen den 11 juni 2003 så var jag fan ta mig gladast av alla, trots att jag visste att mina kassa betyg förr eller senare skulle komma och bita mig i arslet så var det den lyckligaste dagen i mitt liv.

Men som sagt, jag var fullt medveten om att mitt icke fullständiga betyg skulle bita mig i röven en vacker dag, och när jag fick nys om"åtta års regeln"(knasig regel om att man måste skaffa slutbetyg inom 8 år från gymnasiet annars blir de kurser du läst där värdelösa). Så jag läste Naturkunskap A och Samhäll A i höstas. Religion A och Svenska B nu i våras. Och för en dryg halvtimme sedan hade jag mitt sista betygsamtal med min lärare uppe i Umeå. Det gick kalas och jag har numera slutbetyg.

Ikväll kommer brudarna hit på ost och vin. Synd att jag inte har min studentmössa här.

Willys- Wärldens sämsta sortiment.

Jag cyklar till Willys och handlar ibland. Varje gång jag är där blir jag lika irriterad. På vägen dit är jag nämligen alltid på gott humör och tänker på allt billigt jag skall fynda, för det ÄR billigt. I alla fall om jag jämför med Konsum här uppe. Det är bara det att de ALDRIG HAR DET JAG SKALL HA!!!

Idag slog dock alla rekord. Först har de inte kexpaketet som jag skall köpa utan bara det vanliga jävla "Variant"paketet som är hur tråkigt som helst. Jag skiter i att den andra är dubbelt så dyr, det lär ju vara någon mer än jag som köper den! Sen skall jag köpa päronmarmelad. Finns inte. Surnar till mer och köper björnbär istället. Knallar ner till oliverna och konstaterar att det bara finns billiga skitoliver. Skall köpa yoghurt och upptäcker att de inte ens har fucking Yoggi Samoa. Hur är det möjligt??? Går förbi vaxhyllan för att än en gång konstatera att de inte har något varmvax. Står och muttrar över chokladutbudet lite innan jag går till kassan, jag var sugen på något nytt men det var visst för mycket begärt.

HUR kan en sådan stor affär inte ha någon av dessa saker?


Exalterad!!!

Idag glömde jag dock inte låsa dörren.
Som om det inte vore nog att jag igår kväll fick ett sms om att min dator var klar så låg det idag när jag kom hem med datorn i högsta hugg en avi på hallmattan. Mina rullskridskor!!!
Iklädde mig genast dessa och började åka omkring i hallen(eller omkring är väl kanske fel ord, fram och tillbaka är mer korrekt). Det gick ganska bra efter ett tag! Problemet var egentligen bara att bromsa för det bemästrade jag inte riktigt... Skall träna med Anna-Maria på lördag! Rollerderby here we go!


Dement eller exalterad?

Jag hade vansinnigt tråkigt när jag kom hem idag. Jag var inte sugen på att laga någon mat trots att jag var jättehungrig och jag var inte ens sugen på att slösurfa hela kvällen(något som i vanliga fall är min favoritsysselsättning).
Messade Alex, och Alex hade tid för en fika! Snattrade ett tag på fiket i olskroken och efter att de skabbiga brudarna på uteserveringen mer eller mindre rökt bort oss begav jag mig hemåt.

När jag är framme vid min ytterdörr så börjar jag febrilt leta efter mina nycklar. Finns inte i väskan.
Jag känner på låset. Öppet.
Hur kan man vara så lost att man glömmer låsa dörren när man går hemifrån? Nåja, ingen skada skedd

RSS 2.0