I already know that you think i´m a great fuck, your friend told me you said so;)

Nåja, detta inlägg skall inte handla om rubriken.
Det skall handla om att mitt arbetspass är kl 21.00 ikväll till kl 16.30 imorgon. Och vaken skall jag vara, inga illegala substanser tillåtna även fast jag antagligen skulle dra en lina med vad skit som helst om någon kommer och erbjuder mig i vargtimmen.

Korsordstidning- Check!
Kaffe- Check!


Sängdags

Det är inte varje fredagkväll jag går och lägger mig 21.47 men idag är en sådan fredag, jobbat till 20 och känner mig liksom... trött i själen?

Bjussar på en låt som min kära vän Johan har gjort och som är med på Lifelovers nya skiva, det bandet är inte direkt min kopp men Johans låt är grym!

Dags att deklarera

Jag har sett fram emot deklarationen det här året, jag får av någon underlig anledning alltid betala tillbaka även om det inte brukar röra sig om några stora summor. Förra året var jag ju dock lägenhetsägre i dryga halvåret så jag tänkte att ränteavdraget för det skulle göra några tusenlappar.
Helvete heller, ränteavdraget för det blev 887 spänn och jag har hela 184 kronor att se fram emot innan midsommar.
Helvete.

Fina doobies

Har haft mina älskade doobiesisters här över helgen, vi har pratat gammalt och nytt och rödvinet har flödat. Underbara brudar!

Idag mår jag dock som jag förtjänar efter helgens alkoholorgie(dansade och drack sprit här hemma till typ 5 imorse).

Jag:
fan vad rödvin det har druckits...
över en box rödvin igår och galliano och sprit och grejjer...
jävla ångest idag..jag vill döööö
plus att jag är svinbakiskåt

Haha stackare, ta den som en status ;);)
haha
ja hade jag inte haft mor och far på fejjan så..
hade kanske någon hört av sig
Precis
eller så sätter jag den och låtsas att jag blivit facedrapead..
Ja, skyll på mig

Meh..

Jag har skrivit inte mindre än två inlägg om hur sjukt snygg jag tycker att Adam Tensta är, om detta kan ni läsa HÄR och HÄR.

Behöver jag säga att det var innan han hade DEN HÄR frisyren?


Jordens undergång?

Det känns som om jorden håller på att gå under, naturkatastrof på naturkatastrof, ett klot som helt plötsligt snurrar snabbare!
Frågan är om det kommer blir någon typ av "survival of the fittest" när djungelns lag förr eller senare kommer att råda eller om allt liksom släcks ner samtidigt av någon enorm komet á la Armageddon. Nåja, det har gjorts mängder med apocalypse-filmer, som lever får helt enkelt se...

Har indianerna rätt? Tar vi våra sista andetag 21/12 2012?
Hade varit fint att veta i tid så man slipper köpa julklappar...Public service

Jag betalar tv-licens och har alltid gjort. Detta är inte på något sätt för att jag vill främja reklamfri och oberoende media utan för att jag är så sjukt dålig på att ljuga att jag inte ens kunde ljuga för radiotjänst människan per telefon...
Nu har jag av misstag(?) råkat sätta på svt1 eftersom jag fick syn på Caroline af Ugglas som är en hysterisk men ändå ganska skön människa. Efter intervjun med henne så kom till min fasa"Fråga doktorn". Skiten var sjukt tramsig men det absolut värsta är att en person i varje program vinner en fucking röd mössa med"fråga doktorn" i käck vit kulör.

Vad i helvete, nu åker tvn snart ut...
Hittade ingen bil på mössan men däremot på programledarna. Herrejösses..

I´m on a bus motherfucker!

Har hunnit med en sväng till Eds Kroppskonst för att peta ut min migrerande dermal anchor. Han och hans fruga är antagligen några av de trevligaste människorna på jorden. Önskar att jag kunde hänga där och pierca mig jämt:) Nu har jag ett litet köttsår på bröstet som jag skall dölja med ett nyinköpt halsband från Glitter.

Vad gjorde jag innan jag hade min laptop?? Känns inte ett dugg jobbigt att jag skall sitta lite drygt 3½ timme på den här bussen. Jag känner mig sjukt nöjd!


Lika som bär!

Eller? Vissa drag av Hitler också men det är nog mest mustaschen...
Irritation

Fan vad jag hatar när dagar började som denna.
Det första som möter en när man slår upp ögonen är ett pissväder än värre än gårdagens, redan på vägen till vagnen är jag dyblöt i fötterna. När jag läser Metro på vagnen störs jag av en jäkla snyfthistoria om en gubbe som höll på att bli vräkt men klarade sig efter metros hjälteinsats. Att gubbfan struntat i att betala hyran stod det väldigt finstilt om utan rubriken var ju att det var så synd om den blinde mannen. Blind ja? Inte förståndshandikappad.

Sedan blev dagen tack och lov lite bättre och nu sitter jag hemma halvnaken och kolla melodifestivalbidrag på youtube. Måste vara sämre än någonsin, till och med Nicke Borgs låt är ju halvkass.

Sleepless

Jag gjorde det stora misstaget att dricka"kaffe på maten" idag. Detta trots att jag mycket väl vet vad som händer.
Här är jag nu, pigg som en mört och klockan är snart halv ett.
Helvete.Deutchland über alles

Kryssningen denna gång var defenitivt mer rockinspirerad än den förra, det vimlade nämligen inte av pensionärer och ungar i samma utsträckning som förra gången!

Det negativa var det självförvållade helvetet att släpa hem all dryck men nu har jag sprit och vin till... ja till nästa kryssning!

I´m on a boat motherfucker!

Nu är det återigen dag för den årliga pensionärskryssnigen(rockkryssningen), jag letade febrilt efter mitt inlägg om förra årets besvikelse men hittade inget. Lite kortfattat kan man väl säga att jag hade förväntat mig en båtresa av högsta klass i stil med swedenrock/close-up kryssningarna och klev istället ombord på ett skepp fyllt med asiater och pensionärer. Så här i efterhand så var det dock väldans trevligt ändå och spriten är ju som bekant väldigt billig i Tyskland.

Denna helgen är det alltså dags att fylla på förrådet igen, denna gång i en trång fyra-bäddshytt tillsammans med Niklas,Josefine och Malin!

Packning och spa-dag innan det är dags att mötas upp på Rockis för ett par pre-båt öl kl 17.

Vetifan var jag har gjort av bilderna från förra kryssningen men efter denna helg så kommer det i alla fall upp nya spexiga:)

Kolla på den här istället, Pekka gjorde mig fin inför något prov hon hade i skolan, kände mig som en prinsessa!

Mini-semester

Jag är ledig idag, och imorgon har jag semester. Och sen har jag semester hela helgen, och ledig måndag.

Fy fan vad jag har det bra!!!

Ledigheten har än så länge invigts med en satans massa tvätt och disk, men den som väntar på något gott..


Left-handed!

Var hemma hos Alexandra på smaskig mat och rödvin nyss. Vi kom osökt in på hennes lilla snowboard-olycka(på min bräda)som skedde förra året. Hon skadade handen riktigt illa och operationen har inte heller blivit helt bra. När man talar om dysfunktionella nävar kommer man osökt in på handikappet att vara vänsterhänt.

Jag är en sådan där vänsterhänt jävel, jag skyller min brist på kreativa förmåga på att jag inte ens kunde klippa ett papper rakt under förskole/lågstadietiden eftersom det bara fanns en enda vänstersax och den alltid var antingen upptagen eller slö. Skall sanningen fram tror jag att den mest var totalt felkonstruerad.

I övrigt är jag van att kladda ut allt jag skriver med handen och på den tiden jag var köttätare kunde jag bara glömma att äta en halv special med den medföljande plastgaffeln eftersom denna gaffelns funktion(med "kniv" på ena sidan) förutsätter att man använder HÖGER hand för att lyckas stycka korven.

Nu har rödvinet gjort att jag har skapat ett väldigt långt inlägg angående någonting som egentligen har med rövtorkning att göra. När jag gick i gymnasiet bedrev jag en högst ovetenskaplig studie i det här med höger och vänsterhänthet. Det visade sig att samtliga tillfrågade vänsterhänta(fem stycken inklusive mig själv?) använde vänsterhanden till ALLT, utom en sak. Att torka oss i röven. Vi använder helt sonika högerhanden. Vari ligger då logiken i detta? I de länder där man saknar dasspapper,bestick och/eller hyfs torkar man sig ju med vänster hand och sköter det andra med höger. Jag förstår inte, men jag försöker råda bot på detta genom att i afton öva upp mina könstorkar-skills med vänsterhanden. So far,so good.


Multitasking-charma

Inatt hann dålig karma upp mig i mina drömmar, det sjuka är att jag tror att det bara var sista timmen! På en timme lyckades jag i alla fall drömma om så mycket frustration och uppgivenhet att jag när jag vaknade önskat att jag aldrig somnat istället.

Nåja, det går över. Så jag muntrar upp mig själv med den här låten! Eller något i den stilen...

RSS 2.0