Tv-serier

Jag kollar i princip aldrig på tv och jag har sett så få filmer att folk skäms över mig. Jag har helt enkelt inte vett att uppskatta det, jag känner migså fruktansvärt lat och oföretagsam när jag ligger där på soffan att jag helt enkelt inte får någon själslig ro. Förutom här nere i Malmö då, jag känner knappt någon här så jag sitter mestadels ensam i Jockes lägenhet den tiden jag är ledig, nu har jag dessutom varit ledig i två dagar så igår spenderade jag 13(!)timmar med att kolla på "Dag" och "Bron" på svtplay. Samtliga avsnitt alltså. Idag tankade jag"Mannen under trappan" och kollade 4 timmar i sträck.

Det är inte klokt, jag längtar hem lite grann, men imorgon får jag äntligen köra tåg igen:)

Malmö-time

Om fem timmar så sitter jag på tåget tillbaka till Malmö, även fast jag längtar efter att köra tåg igen så vill jag egentligen helst vara kvar här. Det som är bra med Malmö är att det är lite rehab att vara där nere i ensamheten, ligga på Jockes soffa och slösurfa varvat med att läsa en del böcker. Jag har en vit vecka också förresten, eller längre, får se hur länge jag kan motstå frestelsen, tänker inte propsa på att kröka i alla fall.


Josefine var här igår och käkade, hon sa"Han kommer bara att såra dig"
"Nåja"
, sa jag då."Låt honom göra det snart då så vi kan få det här överstökat"
Känns som om de senaste årens så kallade relationer har skadat oss.Some fancy lipstick

Som vanligt när man knatar in på Kicks och får hjälp från någon personal så blir man pålurad något fancy. Det som är bra med det är att man känner sig otroligt lyxig när man kommer hem med ett läppstift från Dior istället för Nivea. På den gamla goda tiden när jag hade hyfsad inkomst och inga utgifter(dvs bodde hemma) lade jag en fucking fortune på Diorsmink och det kändes fint att idag kleta in läpparna med min gamla vän.


Frugan duschar

Jag måste ha den renaste frugan i hela detta avlånga land vid detta laget, hon har duschat så jävla varmt och så jävla länge att jag har fått öppna två fönster för att inte rinna bort. Tänkte fixa mitt hår men blir så trött i denna värme....


Frugan dammsuger

Jag sitter ren och len och slöar framför datorn. Frugan dammsuger, jag hoppas verkligen att det är hennes största intresse. Det är det förmodligen inte.

Om fyra timmar kommer folk hit, vi har bakat två tårtor varav krämen till min blev lös men god. Ser inte så vackert ut men va fan, bara att låtsas att det skall vara så...

Nu kommer frugan med kaffe! Jag har det så himla bra, jag behöver ingen karl så länge jag har frugan:)


Nattligt tårtbak

Hemma i Gbg några dagar. En underbar Melissa Horn på Konserthuset. Tårtbak halva natten. Jag var uppe 5.15, jag har kört tåg och åkt till Gbg, jag är TRÖTT.

Lost in Malmö

Jag har inte varit i Malmö speciellt många gånger och de gånger jag har varit här har jag mest strosat mellan stationen och tringeln. Jag hittar alltså inte utanför detta område, detta var något jag blev varse igår morse när jag lyckades gå helt fel väg och idag när jag skulle ta en"genväg" som slutade med en omväg på typ en kilometer med två tunga matkassar. Så jävla hopplös

I övrigt har jag det underbart i Malmö och det är galet kul att köra tåg!

27 and counting

När jag vaknade imorse såg jag märkligt nog äldre ut, precis som att jag åldrats det där året över natten. Rynkorna under ögonen syntes liksom mer, eller så har jag bara inte studerat dem lika ingående förut.

Fast det är lite skitsamma, jag har haft en jättefint dygn so far, vi tjuvstartade nämligen mitt födelsedagsfirande igår på Old Corner jag och frugan och älskade Adel Dadel som var i stan. Efter midnatt grattade frugan mig med en nakenkram(jag var naken, inte hon, hon var dock besvärad över att hon var tvungen att födelsedagskrama mig när jag enbart var iklädd helgtrosor). Jag fick fint paket med bok som jag babblat om och en flarra Baileys så nu kommer det hinkas kaffe Karlsson så det står härliga till.

Imorse när jag kom till jobbet hade Camilla styrt upp en liten lyxig frukost och sen käkade vi pizza på Restaurang Bordet till lunch. Angereds otroligt sunkiga krog som trots hål i möblerna och röten lukt levererar goda pizzor. Väl hemma hetsade jag i mig av middagen som fina frugan fixat och knatade sedan iväg till tåget där jag äntligen fått normal puls igen. Om 2½ timme är jag i Malmö för att köra tåg... Jag gillart!

Istället för att...

Ja, istället för att vara seriös, ja istället för att skriva om allt fint och förvirrande som rör sig i mitt huvud, då kommer denna.
Är det inte vackert???

http://www.youtube.com/watch?v=JXVoxiXHFzM


I övrigt sticker jag till Malmö på söndag och stannar där tills jul. Det skall bli fantastiskt.

Söndagskvällens samtalämne

Jag: Men alltså, det är kanske inte så att man är så himla enkel att ha att göra med alla gånger men man är fan inte så svår och invecklad som alla karlar i alla fall!

Frugan: Precis, veckla ut er för helvete.

En grym helg

Jag har haft en så jäkla bra helg, lite för bra nästan. Trots att jag gillar att gå till skolan så känns det som om morgondagen kommer lite för hastigt och sliter bort mig från den bästa helgen på ett bra tag. Trots att kameran varit med så gott så hela tiden så har jag inte lyckats föreviga varken krök med frugan i fredags eller underbara Deathfest igår. För att inte tala om pannkaksfrukost med de bästa och en sväng till Biljardpalatset för tokerier. Jag säger bara mjaaaaaaau!

RSS 2.0