Golden award

Fick en sånhäringa utmaning på mig, och vad passar bättre än att fundera på en sådan när man har en ledig måndag och sitter i morgonrocken och slappar?

1: När ingen ser eller hör mig - Det finns inget som jag gör då som jag inte gör när någon är i närheten, jag är ju så ytterst oprivat av mig. Det skulle kanske kunna vara bajsar, men jag berättar å andra sidan gärna om det i efterhand...
2: Jag går aldrig hemifrån utan - Pengar, körkort, nycklar, kläder, mp3.
3: Min blogg heter som den gör för att jag - Jag har inte den blekaste aning, skulle tro att det kommer från att jag ändrade till Queenofparanoia på Helgon.se för en herrans massa år sedan, varför jag gjorde detta har jag ingen aning om men jag är ju inte riktigt förhållandetypen, för när jag i ett förhållande så blir jag vansinnigt paranoid.
4: Om jag vågade skulle jag - Äta bajs. Höhö, nej jag vet inte, jag vet inget som jag vill göra som jag inte vågar. Bli "bortom all räddning förälskad" kanske? Det har ju sin charm, ett tag.
5: Om 10 år kommer jag att - Kör jag tåg och tycker fortfarande att det är så satans roligt, jag bor i ett hus med bra förbindelser och i den bästa av världar så bor jag där med en karl som inte är helt urblåst i skallen.

Nu skulle man egentligen skicka den här vidare till fem personer men jag kommer inte på fem personer som jag känner vars blogg jag läser och som läser min så det får vara!


Hästbiten

Var på Åby igår och blev av med min trav-oskuld. En kollega fyllde 50 och bjussade lite vänner och kollegor på mat och dryck samtidigt som vi fick spela på pållarna som sprang benen av sig ute på arenan,eller vad det nu heter. Jag och farsan brukade spela på V75 när jag var liten, vi spelade med väldigt låga insatser och vann typ aldrig någonting, igår kom speldjävulen tillbaka och jag lämnade in på V65 rad samt spelade ett par lopp utöver det när jag insåg att min V65 rad antagligen skulle få 0 rätt.

Jag vann inte en spänn. Tut att jag inte gjorde som många andra besökare, satte 500 spänn på en häst osv, min högsta insats var 32 kronor så jag antar att det är pengar jag kan leva utan.

När åker vi dit igen???

Pissluffare

Igår när jag kom hem från en kort skoldag följd av några timmars fikande möttes jag av en rökstank värre än värst i trappuppgången, det låter aluminiumfolie i fönsterbrädet och en hel del fimpar och aska hela vägen upp. Detta var förstås ganska upprörande och grannen bredvid mig öppnade dörren och berättade att han hade kört iväg några pissluffare som suttit där. Efter detta luktade både jag och hallen i lägenheten. Trevligt.

Men ja, som om det inte  vore nog med detta så gjorde jag en fasansfull upptäckt idag när jag var ute med återvinningen, de jävlarna har pissat på min cykel!!! Det är en stor jävla pissfläck under den och det stinker! Så nu ruvar jag på hämnd och hoppas på att de kommer tillbaka, för då skall jag välkomna dem med en hink med piss...


Morgonen när J.Lo steg i mina ögon

Loggade in på spotify och började bläddra igenom"new releases", satte nästan äggröran i halsen när jag inser att bootyqueen Jennifer Lopez har gjort en låt som heter"Papi" och som dessutom har hur många remixes som helst!

Det stora Återfallet

Frugan var borta igår när jag kom hem från jobbet och hade planerat att vara det ett tag, det bäddade ju såklart för storslagna planer. Min självkontroll var som bortblåst och efter lite gnällande om hur mycket vi längtar efter varandra så ändrade P sina lördagsplaner och styrde kosan mot Gamlestaden istället.

Det var ungefär i samma veva som vi bestämt att lördagskvällen skulle innehålla en lång varm dusch, en eller ett par filmer och en eller ett par pavor vin som min klasskompis ringde, han och några polare skulle käka pizza och undrade om jag skulle sällskapa och sen förkröka hemma hos mig. Jag fick ju säga nej eftersom jag hade betydligt intimare planer. So far so good.

Tror ni inte att frugan messar att hon är på väg hem. SAY WHAT?? Jag ringde upprört upp henne och och blev där och då tvungen att bekänna mitt återfall och mina kvällsplaner, detta mottogs inte med några större hurra-rop utan jag blev mer eller mindre tvingad att ringa upp klasskompisen igen och bjuda in till fest. Sen fick jag ringa P och säga att det blev lite ändrade planer, men punkt ett på kvällens lista hanns ju ändå med.

Nåja, det blev en trevlig kväll och slutet gott allting gott. Än så länge...

Väggord

Jag har väggord hemma på hallväggen. Jag är extremt kluven till väggord. Det piffar ju upp men det kan även vara rätt tacky om det är fel ord. I afton hittade frugan denna sida http://www.balorina.se
Hysteriska roliga texter, om man för alltid vill traumatisera sina barn finns det en hel del osmakliga texter under kategorin"barn". Personligen har jag hittat en favorit att ha över sängen:


Återigen

OM nu detta är så jävla rätt, varför känns det då så förbannat fel????

Skall gå och köpa jäst nu, sen blir det väl gråtbullar istället för knullbullar.

Jästlöshet

Tystnaden som uppstår när du upptäcker att du varken har jäst eller tillräckligt med smör när du skall baka bullar.


Illa.

Meh

Igår drack några från klassen öl på Vasastan, den var mycket trevligt. Tills jag kollade på min mobil och mitt hjärta skuttade, fast jag blev arg över att han hörde av sig så blev jag ju så jävla glad samtidigt. Skitglad fast det kändes(känns) jävligt jobbigt liksom. Kunde inte hålla mig från att svara och fick svar om han saknar mig och tänker på mig. Det är så dags nu? Man saknar ju som bekant inte kossan förrän båset är tomt.

På vägen hem hämtade jag och frugan lite grejer hos hennes ex och utanför O.C gav jag bort en av hennes tavlor till en crustare.

Idag saknar jag honom och har texten"jag går inte isär när jag går med dig" på hjärnan, trodde det var Winnerbäck men det var visst Hellström, illa. Fast det är precis så det känns.


Tjockisupptäckt

Jag tror att jag var typ fem år när jag åt Polly första gången. Jag har alltså i cirka 22 år levt i villfarelsen att de blå Polly har TVÅ smaker. De skiljs åt genom ljus eller mörk choklad.
Men idag hände det, när jag satt och tryckte Polly som den gottegris jag är så läser jag mig till att de ljusa har två olika smaker. What!? Så det är DÄRFÖR vissa är hårda och vissa mjuka, jag trodde det var Cloetta de girigbukarna som blandade gammalt och nytt godis.

I alla fall, vissa har smak av arrak och vissa av smörkola, något som jag kände tydligt när jag tog en och en istället för att trycka in en hel näve i käften.


What happens in Skövde...

Är i Skövde och lever rullan, det är skönt med lite miljöombyte. Det känns liksom lite som att man inte behöver vara sig själv med allt vad det innebär när man är någon annanstans. Samtidigt som jag verkligen kan vara mig själv med mina gamla högstadiebästisar som man känt i 15 år. Mssförstå mig inte förresten, jag tycker ju bra om mig själv så jag vill gärna vara mig själv, men det är lättare att inte sakna så förbannat när man är på nya platser med nya människor som man inte kan förknippa med personer som VERKLIGEN betyder något.

Var på ett ställe som hette Husaren igår, mycket trevligt ställe!!! Och ja, det som händer i Skövde stannar i Skövde.

... Eller?

Im smoooooth

Jag har allvarliga issues, jag ligger i sängen och vill inte gå och göra mig iordning för kvällen, vill inte raka mig för jag är så jävla van att skicka något typ av"Im smooth" sms till P. Var på jag brukar få ett nöjt svar som gör mig glad eftersom jag vet vad som komma skall. Om han inte helt plötsligt bara slutar höra av sig förstås, det är ju faktiskt anledningen till att det är som det är nu och att han är allt jag tänker på(mer än vanligt)

Jag biter ihop och går in i duschen och tröstar mig med att jag till skillnad från min kära kombo i alla fall inte behöver ett rebound från ett rebound.

(Eller så lägger jag mig i fosterställning och duschar kallt istället)


Jag förstår om detta änna börjar bli tjötigt

Det händer trots allt lite andra saker i mitt liv nu än det jag skrivit om på senaste, jag har kul i skolan även fast det är lite ångest att vi har ett stort jäkla prov på tisdag. Frugan kom hem med kantareller igår som vi skall käka idag och det blir en tur till Skövde på lördag för att hälsa på Sara!

Trots allt detta roliga så tänker jag bara på P.
Han skickade ett sms idag. Det stör mig eftersom det var ett fint och smart sms. Jag har jobbat tillräckligt många år inom psykiatrin för att ha sett att det som är trasigt inte kan bli helt, det finns bara olika grader i helvetet. Ett helvete som man säkert kan lära sig leva med själv men som gör det svårt att inkludera andra människor i sitt liv, speciellt människor som hemskt gärna vill vara där fast de inte borde(jag).

För typ två år sedan visste jag vart det här var på väg och att vägen inte skulle bjuda på något gott(förut om sisådär 150 jävla perfekta samlag men det är en annan femma). Jag borde liksom gjort allt jag kunde för att bryta men jag kunde inte. Jäkligt konstigt med tanke på att jag brukar lyckas avsluta alla mina andra relationer på mindre än 12 timmar.

Jag skulle kunna skriva smset här men jag orkar typ inte läsa det mer för jag börjar bara grina, vilket var farligt nära att jag gjorde när jag fick det i skolan idag. En ursäkt och ett försök till en förklaring. Gråtbajsade när jag kom hem i stället, på toaletten och inte i fosterställning i duschen för att markera lite att jag inte är helt från vettet.

Underbara fina P med kaos inombords. Jag går i tusen bitar när jag tänker på att aldrig mer få vara med dig.
En carbonara ledsnare.

Till och med när jag lagar fucking Carbonara tänker jag på honom.
Oh lord, jag är ju så tragisk. Interna skämt som jag inte trodde existerade dyker nu upp överallt. Vill bara messa och berätta.

Men det är ingen idé berätta saker för människor som inte är speciellt intresserade av att veta.En pantburk ledsnare.

Jag tror att jag har bestämt mig(dock inte första gången det händer) och därför blir saker lite extra jobbigt, saker som att stå på Konsum och panta burkar och panta hans Monster burkar.
Jag såg det komma och jag gjorde inte ett piss för att stoppa det, nåja, jag lär mig väl av mina misstag hoppas jag.


Nytt begrepp

"Olyckligt sexuellt förälskad"

Jag antar att det är precis så det är.

Nåja

Nu var ju inte mitt förra lite upprörda inlägg direkt riktigt till någon speciellt. Jag är inte bara irriterad på idioter, jag är ju lite smått konflikträdd också.

Jag muntrade i alla fall upp mig själv med att skicka följande sms:
"Du skall befinna dig i mig, på mig, under mig och bakom mig. Det var nog mest det"

Då fick jag följade svar:
"Ahaaa. Några mer önskemål?;)"

Jag ser åtminstone fram emot söndagen.

Om idioter

Jag börjar mer och mer förstå mitt lite udda yrkesval. Jag är nämligen så jävla trött på folk. Jag gör ju misstaget att sitta och läsa bloggar samt kolla fejjan istället för att läsa en god bok såhär på fredagskvällen. För att inte tala om helgons forum, varför läser jag ens, varför?

Förr kunde jag vara på en fest och vara så jäkla trevlig, social och pratsam och intresserad av vad precis den personen jag satt bredvid hade att berätta, vad människan har för intresse och jag gick in med någon typ av inställning att "varje människa har en unik historia att berätta". Visade sig väl efter några år att det inte funkar riktigt så. Det visade sig att jag inte bryr mig ett skit om vad folk har att berätta, tack och lov är jag lite av en expert på att hålla ifrån mig massa tragiska uppväxthistorier eftersom jag inte har betalt för att lyssna på massa sån skit. Eller ännu värre, tragiska självförvållade historier som tillkommit när man själv varit gammal nog att ta betydligt klokare beslut än vad man gjort.

Jag är trött på idioter helt enkelt. Och om jag innan 27 års ålder träffat på så otroligt många, hur kommer det då inte vara vid 50? Det går liksom inte att värja sig, för det här är inte personer som man själv väljer. Det är kompisar kompisar, flick/pojkvänner till ens vänner som man"tvingas" umgås med, kollegor, klasskamrater. Jag längtar efter att sitta ensam i mitt lok eftersom livet verkar vara fullt av människor som inte ger en någonting.

RSS 2.0