Raggningsknepet som alltid går hem

Jag är oftast ganska företagsam på fyllan, detta beror nog kanske mest på att jag har svårt att hålla käften om jag ser någon jag tycker är snygg. Det har ju hänt mer än en gång att man sagt till någon polare att"Jävlar vad snygg!" och polaren i fråga har "hotat" med att gå fram och ragga upp honom åt en om man inte tar tag i saken själv. Det enda som skulle vara mer förnedrande än att få ett nej är ju förstås om polaren går fram och får ett nej, så det är ett scenario jag aldrig tillåter.

Nej jag har flera gånger med dimmig blick vinglat fram mot mitt offer och inlett med"Hej, jag tycker du är sjukt jävla snygg". Jag vet inte om det är för att alla killar alltid vill ligga eller om de blir så glada och förvirrade av komplimangen (som faktiskt alltid är äkta)att de inte hinner säga varken bu eller bä innan jag har dem i mitt våld.

Det är sjukt att något så enkelt alltid fungerar.

Den gamla goda bloggen

Elin sa att hon saknar min blogg, att det stod massa roligheter i den förut. Och jag svarade att jag vill ju skriva snask och snusk men det går liksom inte, det är för många personer som jag inte vill skall ha reda på ditten och datten och erfarenheter har lärt mig att det finns folk som verkar leva för att göra livet surt för andra. Och som jag sa till henne:

"sen händer det ju inte så himla mycket roligt heller längre, jag stoppade upp en eltandborste i röven här om dagen bara för att ha något skoj att berätta för folk..då fattar du vilken nivå vi är på"

Så ja, det är den nivån nu för tiden i livet.

Härliga alkisar

På väg till gymmet så går man över en liten bro, bredvid den brukar det sitta alkisar och kalasa i gräset och det gjorde det även idag. En jätteglad full gubbe log enormt stort,vikade och ropade
-"Hej! Vad fin du är idag!"

Man blir ju faktiskt himla glad, jag älskar alkisar.

Osmakligt med empati? Ja kanske...

Nu verkar de ha hittat den försvunna snubben Pierre i Göta älv(precis som de flesta trodde så har han väl simmat med fiskarna hela tiden). Det som fascinerar mig är alla människor som uttrycket sin delaktighet i sorgen på fejjan osv. Det är inte det att det är inte tråkigt att hans fru har blivit änka och hans barn faderlösa, att hans föräldrar har förlorat en son och han syskon en bror, det är självklart ledsamt för dem, men att det berör pöbeln så mycket att de skriver:

"Jo vissa tar gud, för tidigt, jag sörjer jag också idag, så tragiskt.
Det va inte dax för honom en ♥"
och
"Jag beklagar verkligen av hela mitt hjärta eran stora sorg."

det är för mig smått obegripligt, det här är alltså inte människor som på något sätt varken känner offret eller de anhöriga. Jag tycker det är lite osmakligt.

Tandhygienisten

Jag var hos tandläkaren för någon månad sen och då hade jag visst en väldans massa tandsten i ena delen av underkäken så hon remitterade mig vidare till tandhygienisten.

Jag kommer precis därifrån, det var ett blodbad utan dess like.
Men shit pommes vad jag är ren i käften.

RSS 2.0