Vad är det med folk...

Sitter och ondgör mig på folk som skrivit"Livets hårda skola" på kategorin "utbildning" på facebook. Varför inte bara lämna det tomt? Men visst,skrik ut över hela världen att du är en obildad idiot. (Nu måste man visserligen inte vara obildad för att man inte gått i skola, däremot om man skriver något så tattigt)Fel,fel,fel

Det där med att knalla raka vägen från gymmet till systemet.

Det känns kontraproduktivt på något sätt.

Tråkiga människor

Det finns minst två saker som jag tycker kännetecknar rejält trista jäkla människor.

Det ena är att var a på gymmet en fredagkväll. Kom igen, har du inga vänner att gå ut med? Inga arbetskompisar att afterworka med? Ingen som saknar dig där hemma? Nej just det, det enda som betyder något är träningen.

Det andra är folk som köper lördagsgodis. Kom igen, skall du sitta ensam i soffan en lördagkväll med din lilla gottepåse och kolla på melodifestivalen/the voice/idol/annan random dynga. Hur tråkigt får man bli egentligen?

Känns jäkligt fint att jag denna helg gjort båda.

Om att uppskatta sin fritid

Det är ju som det är det där med måttlighet av saker och ting. Saker man har för mycket av blir i längden inget värt. Som fritid till exempel. Jag har inte varit ledig ett helt dygn sedan förra söndagen. Jag har kört tåg i nio dagar i rad och jag älskar det! Trots detta är jag så jäkla glad över min lediga dag imorgon, jag klär upp mig och går ut med brudarna och käkar och dricker gott och låtsas att det är lördag!

Fritid, bara uppskattad när den infinner sig med måtta!

Praktik

Handledare bra, köra tåg kul, människor trevliga. So far so good... Men det var ju det här med att gå upp vid 3-4 varje morgon alltså, jag är en zombie hela dagarna sen! Idag skulle jag till exempel bara sova lite och sen träna. Jag sov i tre timmar och är fortfarande sjukt trött, kommer antagligen piggna till lagom till ikväll när jag skall sova eftersom klockan ringer 2.40 imorgon. Det är nästan mer sent än tidigt.

Det är i alla fall ett underbart väder att vara ute och köra tåg i, skall försöka ta några bilder imrogon om inte rutorna är allt för jäkla skitiga


Lamphelvetet

Jag önskade mig en lampa i julklapp, jag har nämligen haft vissa belysningsproblem över matbordet. Jag fick pengar till detta och beställde(glad i hågen)den flådiga lampan.

Jag anade förstås att den inte skulle komma i ett enda stycke, men att den skulle komma i uppskattningsvis 200 delar anade jag inte. Det tog mig ungefär en timme att få ihop skiten och sen ytterligare en timme att hänga den, det var nämligen en högst avancerad vajerkonstruktion som jag nu lärt mig hantera(inte så avancerad after all,men ja...)

Nu har jag haft den i en månad och är supernöjd!

Före:                                                                                    Efter:


Irritationen som uppstår....

..När man glömt stänga av alarmet trots att man är ledig.

Jag vaknade alltså 7.15 imorse och kunde inte somna om. Helvete.
Den enda förmildrande omständigheten är att jag har världens bästa ringsignal att vakna upp till, nämligen denna

Dagen då jag skaffade mig ett gymkort

Jag är nyss hemkommen från Kristinedals träningscenter.

Japp, ni läste rätt. Latmasken har skaffat sig ett gymkort. Nu är det ju inte så att jag aldrig har haft ett gymkort tidigare,åjo! Jag har tränat i omgångar sen jag"dred i kludar" som pappa brukar säga. (Bajsade i blöjor). Det är bara det att sist jag hade ett gymkort så tränade jag inte alls det sista året som jag hade det, drygt 3000 spänn som hade gjort större nytta om jag hade torkat mig i arslet med dem.

Men nu är det såhär, jag är både tjockare än någonsin och sjukt otörstig på alkohol. Och om jag skippar en fylla i månaden så är gymkortet betalt. Ganska ok va?

Så ja, här är jag, nyss hemkommen och pepp som fan!

Tystnaden som uppstår...

.. När man upptäcker att serien man vill se på Svtplay inte finns på Svtplay.

Hur skulle det vara om man någon gång fick valuta för liscenspengarna?
Måtte public service dö en långsam plågsam död

RSS 2.0