7 år i Göteborg

Imorgon är det exakt sju år sedan jag flyttade till Göteborg.
Jag har på den tiden bott på tre ställen, haft tre jobb, pluggat vid  tre tillfällen och haft samlag med tre karlar.

Finn ett fel.

Det var kärleken till en karl(nåja, han var väl mer av ett gossebarn på den tiden. 19 år och det vackraste jag hade sett) som gjorde att jag flyttade hit och nu är det kärleken till staden som gör att jag har planer på att stanna för gott.

Xanté i love you but you are bringing me down

Mor fyllde 60 i torsdags, detta betydde öppet hus på Kasen igår. Jag lagade mat som en liten dåre i x antal timmar, detta gjorde väl att jag tyckte att det var helt ok att dra väldigt många glas vin när kalaset väl satte igång. Och snapsa otaliga snapsar Xanté med släktingarna, vi drog väl i oss typ en liter på fyra pers på extremt kort tid. Jag blev väldigt full och trött kan man säga. Jag ville dö i morse och det räcker med att jag tänker"päron" så får jag kväljningar. Aldrig mer Xanté

"Bor han nära krogen så hinner man ju med en till"

Det händer något när två singelbrudar bor ihop, diskussioner spårar nämligen ur. Men ja, av respekt för alla inblandade så får jag väl sluta detta inlägget här.

Wordfeudbananas

Ligger i sängen och bloggar från mobilen för första gången i mitt liv. jag ljuger ju om jag säger att det går jättesnabbt och smidigt. men vad gör man inte när samtliga wordfeudmotståndare segar? Skall jag vara tvungen att skaffa fler än 13? Hörde jag wordfeudtorsk? Inte jag inte....

Kvällens film

Jag har utnämnt mig själv till någon typ av biomaskinist här om kvällarna. Jag köpte en hdmi-kabel förra veckan och nu tankar jag filmer för glatta livet, mord och blod blandas med romantiska komedier och svensk finkultur.

Det där med att kolla på film är egentligen inte det roliga, det roliga är att frugan hånar mig för att jag säger saker som" Nu börjar filmen" eller "imorgon kommer 'Gitarrmongot' eller 'Den bästa sommaren',vilken vill du se?"

Välkomna på filmvisning, inget prat eller sex under filmen!

Frugans facebookvägran

Frugan har fått för sig att hon inte får saker och ting gjorda här i livet, att hon är en facebook-addict. Att hon skulle fått gjort en massa vettiga saker om hon inte skulle sitta framför datorn hela kvällarna. Typ som att läsa böcker. Hon sa så"läsa böcker kanske". Då upplyste jag henne om att jag läst typ tre böcker de senaste två veckorna, fast jag har facebook.

Nåja, helt plötsligt hörde jag ett skratt på andra sidan bordet, det var en galen kvinnas skratt.

"Hahahaha, jag har tagit bort mig!!!Hahahaha"

Nu sitter hon och målar naglarna och undrar vad hon skall göra här näst. Vi får väl se hur många timmar hon håller sig borta....
Ett ord som ger mig rysningar

Innan facebooks inträde i ens liv så hade jag aldrig sett eller hört det, det är helt enkelt ett ord som är sammansatt på ett så klichéartat sätt att jag får gåshud(in a bad way) när jag läser det.

Styrkekramar

Du måste fucking skämta med mig....


Röra

Jag uppdaterar så dåligt att när jag väl skall uppdatera så blir allt en enda röra.

Jag har jobbat nyårshelgen, med tanke på hur lite jobb man utför så var det hur glidit som helst fast jag inte direkt sov som en prinsessa natten till söndagen. Det var party här, blev lite småsent, frugan och kusin kom hem vid halv fem, upp sju..
Orkade i alla fall med Kellys igår, önskekategorin som vann var"Florida death metal" så nu måste vi ju gå nästa söndag också.Helvete.

Idag har jag lovat att jag ska baka bullar så nu får jag väl ta och göra det då!

RSS 2.0