Hur känns det att vara en bajsgubbe? Jadu sa jag, det är ju din skit!

Min första (enda?) besvikelse under lokförarutbildningen so far är när jag upptäckte att lokföraren inte tömmer bajstanken själv, det finns annan personal till detta ändamål(höhö). Detta har blivit lite av ett skämt i skolan, en klasskamrat föreslog till exempel för min lärare att jag skulle ha en hel praktikperiod på fek/tvätt som det heter.

Det är inte alla bajstömmare som är sådär jätteglada och pratsamma precis men idag tyckte väl min handledare att det verkade vara en trevlig prick som var på väg mot oss, han sa åt mig att hoppa ur och fråga om jag fick hjälpa till och jag har nog aldrig varit så snabb. Glad i hågen klampade jag fram och frågade om jag fick hjälpa till att tömma bajset. Bajstömmarkillen var mycket tillmötesgående och glad över förslaget och jag fick låna hans handskar(som luktade lite bajs) och ta den stora slangen och fästa på vagnen. Sedan tryckte jag på knappen och medan många Gbg-Borås resenärers bajs och kiss sögs ut stod vi och samtalade om utbildningen och om livet. När tanken var tom kopplade jag loss och fick hjälp med att hänga tillbaka slangen osv. Jag är numera ganska övertygad om att jag klarar av att tömma bajstanken helt själv, och jag tänker att om det blir en nästa gång och samma snubbe jobbar så skall jag be honom att ta ett foto av bajstömmar-Martina in action!

Jag har det för jävla bra!


Kommentarer
Postat av: Hondjur

Hahahahaha! Jag dööööör!! Vem FAN gör det där frivilligt? Du är helt skadad kvinna.. men det är kanske därför jag älskar dig så! :D

2012-07-20 @ 14:50:39
URL: http://www.etthondjur.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0