Byggarbetsplats

Jag gillar att de rustar upp Gamlestadstorgets hållplats, det kommer bli värsta fräna knutpunkten med hur mycket bussar,vagnar och pendeltåg som helst! Fram till nu så har det varit Göteborgs antagligen fulaste hållplats men man ser redan hur det börjar ta form och det kommer antagligen att bli riktigt schyst.

Men det är då ett jävla dunkande från tidigt morgon till sen kväll...

Ledighetskommittén

Det där med ledighet alltså. Det är ju alldeles underbart, men till en viss gräns...
Jag har varit ledig i två veckor nu, jag börjar känna lite att det räcker. Man kan inte dricka sig full varje dag(halsbränna) och det finns inte direkt mycket annat som är skoj som man kan göra, igår bakade jag bröd och hade filmkväll med mig själv, idag spelar jag dataspel och var en sväng på gymmet.
Det blir ju liksom ingenting gjort när man har hur mycket tid på sig som helst, när den ena dagen är den andra lik.
 
Jag har nog aldrig sett fram emot att jobba helg så mycket som jag faktiskt gör den här helgen. Sedan blir det Getaway på onsdag, en underbart avbrott i ledigheten:)

Efter bröllopet

Har haft en deprimerande filmkväll all by myself. Själva filmkvällen i sig var väl inte så himla deppig men filmvalen kunde kanske varit lite mindre ångestframkallade. Jag värmde upp med "Igelkotten" som till en början verkade vara en tråkig fransk prettofilm men som kom sig efter en kvart, en upplyftande film om man jämför med vad som komma skulle.

Jag är ju ett stor fan av Rolf Lassgård, för alla som sett "Under solen" kan ni ju lätt räkna ut i vilken scen jag skulle kapat ett finger för att vara Helena Bergström. Antar att det inte var på riktigt men man kan ju låtsas! Nu har jag alltså länge varit sugen på"Efter bröllopet" men jag och frugan har enats flera söndagar i rad att vi nog vill se något mer lättsamt. Smart beslut kan jag ju säga såhär i efterhand, jag skulle nästan kunna tänka mig att det finns statistik på hur många som på bakfyllan,efter att ha sett scenen där Roffe vrålar" Jag vill inte dö" faktiskt gått och hängt sig.
Jag är även tacksam att jag inte gick och såg filmen på bio, det var ju inte direkt så att det kom en tår i ögonvrån utan halva filmen bidrog till hejdlöst snyftande och gråtattacker.

Konstigt nog så var den förbannat bra.

RSS 2.0