Min rätt att pissa i pissoaren

Jag blir lika upprörd varje gång på fyllan, detta för det mesta trots att ingen säger varken bu eller bä till mig angående mitt val av urineringsplats men jag blir nämligen så fasligt provocerad av "Dam" och "Herr" toaletter.

Visst, jag antar att det finns vissa fördelar med att ha en liknande uppdelning, att pittbärare siktar dåligt med sin blinde och enögde kompis är ett välkänt faktum och visst möts man av ett kladdigt golv men eftersom jag bär skor och säkerligen trampar i betydligt osmakligare saker än piss ute på gatan så ser jag inte riktigt problemet. Nej minsann, det är bara att inta pissoaren och slå sig ner och låta pinket flöda, för ingen jävel skall komma och säga vart jag får pissa eller inte pissa baserat på om jag har kuk eller fitta.
Fyllesurfing

Jag har en ovana att sätta mig vid datorn när jag kommer hem från krogen, oavsett tillstånd så att säga...
Har nu fått reda på att detta resulterar i att jag avböjer evenmang,kommenterar och gratulerar på löpande band, något jag inte minns i efterhand och därör tackar nej till saker som jag inte kan försvara när folk tar upp det eftersom jag inte ens minns att jag har blivit inbjuden.

Ja jag säger då det. Denna fyllesurfing måste få ett slut.


Förlamande trötthet

Det började någon gång i slutet av förra veckan, jag sov lite smått dåligt hela helgen och kommer liksom aldrig ikapp. Börjar nästan tro att jag håller på att bli sjuk men jag känner mig ju inte det minsta varken snorig eller febrig.

Jag är bara så fruktansvärt jävla trött.

Mongisar

Läser om två mongisar som skall gifta sig på lördag, det är ett liten intervju med dem där de pratar om kläderna och bröllopet och sin kärlek till varandra. Helt plötsligt så undrar jag om det inte kan vara så att vi utan downs syndrom saknar en kromosom istället för att de har en för mycket.


Min största skräck

Det finns två saker som jag skulle tycka var hemskt obehagliga. Det ena är att dö rulltrappsdöden i  Hammarkullen. Bara tanken på att sluta mina dagar i Hammarkullen gör mig smått illamående faktiskt. Det andra är det här(jo jag vet,jag måste sluta läsa Aftonhoran):

Födde barn utan att veta att hon var gravid


En liknande situation hade nog trots allt gjort att jag åtminstone hade övervägt Hammarkullsalternativet

Fyllekalas

Jag och frugan skulle ha ett litet kalas här i helgen till en kompis ära, hon skulle egentligen ha gift sig i lördags men de separerade någon gång förra året så vi tänkte att vi skulle fira detta genom ett kalas. Och vilket fylleslag sen... Krossade glas och rödvin all over men med dammsugare,salt och trasor så ser hemmet numera ut som om ingen strid har stått.


Aftonhoran

I perioder sluta jag att läsa Aftonbladet, nu säger jag inte att all annan media på något sätt skulle vara mera sanningenlig men Aftonhoran är sannerligen den värsta sortens journalistik.
Ja om man ens kan kalla det så, idag står det bland annat om Breivik att:

"– Sköt alla han kom åt, Två blivande statsministrar och ett Foo Fighters fan – i dag presenteras tolv nya offer för deras mördare "

Foo fighters fan? Say what?

RSS 2.0