Dag 5

Käkade som sagt indiskt igår och Michael fick sig ett gott skratt när vi lämnade stället, jag gick visst som en tjackpundare och jag kan säga att  det är inte ett dugg bättre idag. Hur jag ska lyckas ta mig till Trucken och spana in Deströyer 666 i kväll är en gåta. Om jag dricker mig tillräckligt full innan jag går hemifrån så slår jag mig i alla fall inte så värst mycket om jag trillar nerför trappen...

Färgar min man denna morgon, är glad att jag tog mig ur sängen och eftersom armarna är det enda jag inte har ont i så tänkte jag att det var ett bra sätt att göra någon nytta, sen läser jag GP på nätet, en intervju med Täppas där han säger en och annan vettig sak,men framför allt detta när han får frågan varför han sagt att han är ofrivilligt lycklig"Det är ett helvete att vara lycklig. När man är olycklig kan man gnälla och skylla på andra. Det är tryggt. När man är lycklig måste man ta ansvar, det är inte kul."

Smart snubbe det där. Igår tankade jag förresten en app där man kan smygfota folk, ljudet när man trycket av är nämligen borttaget. Fattar inte varför jag inte styrt upp detta innan...
 
 
 

Dag 4

Inte helt oväntat så hade jag problem att ta mig ur sängen i morse. Och sätta mig på dass. Och klä på mig. Och ta mig nedför trapporna.
Något som däremot gick lätt vara att hitta de snygga dojorna nedan som jag inte kunde motstå. Köpte även försenade födelsedagspresenter till frugan i form av tex en fin badmössa från Lagerhaus. Sen att jag knallade runt i stan som om jag hade fått något stort och hårt i röven hela natten var väl kanske en smula ansträngande..

Frugan har varit här och packat det sista nu så imorgon ska jag ta itu med att rensa i garderoben, skulle jag slänga allt jag inte använder skulle det väl eka där inne så jag får väl spara en del..

Nu ska jag snart bege mig till stan och käka indiskt! Nomnomnom

Dag 3

Frugan var här och packade det mesta av sina saker, fast det är gött att få tillbaka lite lådor och hyllor så känns det faktiskt lite konstigt och sorglig. Hon vet dock att hon är välkommen tillbaka om det skiter sig med karln!

Dagen har alltså gått ut på att jag har valsat runt i trosor och lyssnat på musik samtidigt som jag har torkat ur skåp och rensat i lådorna. På eftermiddagen stack jag ner till gymmet och mötte upp Fredrik som idag skaffat gymkort på "mitt" gym och det är så jävla gött att ha någon att träna med! Han visade massa jobbiga saker som knäböj och marklyft och sånt, var så jävla slut i benen att jag gick som om jag antingen skitit på mig eller fått något stort i arslet. Nu har det dock släppt men frågan är om jag ens kommer ur sängen imorgon... Och gör jag inte det så är ju inte det någon katastrof.


Dag 2

Spenderat mesta delen av dagen i sängen läsandes"En nästan vanlig man", ett klockrent uttalande av huvudpersonen som är en riktig tokfan och som jag tror att vi är många som kan känna igen oss i lyder:
"Fan också, kan man inte knulla i fred utan att behöva vara psykolog, fredsmäklare och gudvetvad?" Den frågan har man ju tyst ställt sig mer än en gång.
 
I övrigt så har jag sån jävla halsbränna att jag inte vet vad jag ska ta mig till, Julia kommer hit på middag i kväll men hon får allt pimpla rödvin själv. Jag har försökt med diverse olika sätt för att det skall släppa, äta medicin, äta nötter, bikarbonat och vatten samt att dricka mjölk, det sistnämnda är väl egentligen det enda som fungerat åtminstone lite grann.
 
 

Dag 1

Igår hände det alltså, min första dag av ledighet.När man har all tid i världen så kan man ju göra tokiga saker som att åka till Frölunda torg och gå vilse, jag gjorde även den sjukt smarta grejen att köpa 2 liter shampo det första jag gör så då fick jag självfallet gå runt och kånka på den skiten när jag letade nya vinterdojor utan resultat.
Begav mig sen hem till Julia och Martin som är här från Helsingborg och hälsar på ett par dagar, blev matad, drack rödvin och gav oss sen ut på byn med besök på både Ölrepubliken och Pustervik.

Så mycket för mitt nya hälsosammare liv...

Examen!

Satt med klasskompisarna på Vasastan igår och skulle ta"ett par öl", detta slutade med 10 öl och att jag gick och köpte blommor på fyllan av en till synes färgblind florist, nåja, det blir nog bra med det.

Det var i alla fall en galen lättnad när jag fick meddelandet"Du är godkänd på samtliga delar.Joar"! Jag är så uppspelt över examensdagen att jag vaknade halv sju och nu skall jag ta en dusch och göra mig i ordning.

Och på måndag börjar "/weeks of heaven or hell"! Misstänker att jag endast peppar så för den för att jag skall peppa mig själv att göra roliga saker som jag kan skriva om...

Slutprov

60 veckors hårt(nåja) pluggande har förhoppningsvis sitt slut idag. Om 1½ timme börjar slutprovet.

Och på måndag börjar min bloggserie"7 weeks of heaven or hell", vi får väl hoppas att den inte börjar med att jag får plugga på en omtenta...

7 weeks of heaven or hell?

Äntligen har jag fått blogglustan tillbaka. Uppdateringarna skall ingå i mitt lilla ledighetsprojekt som kommer att pågå i sju veckor. På torsdag är det nämligen slutprov, på fredag examen och sen börjar jag inte jobbar förrän 14 januari. Jag har alltid önskat mig en sån här ledighet, lång men att man ändå vet att man har något vettigt och pengainbringande att göra längre fram.

Problemet ligger ju egentligen i att jag inte har några intressen och att jag älskar att jobba. Hur skall jag stå ut i sju veckor?
Misärbilder och andra tråkigheter utlovas!

Dött!

Jag ber om ursäkt för att det är dött här. Jag har haft annat för mig, typ sminka mig.

RSS 2.0