Parkeringsslöseri

Jag har haft päronens bil den här veckan eftersom de är i Kroatien på semester, eftersom det kostar 5 kr/timmen att parkera här utanför dagtid och 1 kr/timmen kvällstid så har jag liksom försökt att göra andra saker på dagen för att spara parkeringspengar.

Men när jag körde hem från Ikea idag så slog det mig att det inte är speciellt ekonomiskt ändå, för efter en tur till Frölunda torg och sen till Ikea så gjorde jag av med ungefär 2800.
Hade bilen stått på parkeringen den tiden istället så hade det kostat ungefär 13 kronor.

Morgonstund har guld i mund

Jag har varit så satans trött den senaste veckan, känns som att jag har en förkylning på G som aldrig bryter ut. Så jag sover. Och sover.. Och sover. I morse vaknade jag 7.30 och tyckte kanske att det var lite överstyr tidigt, räknade då efter och kom på att jag sovit i 9½ timme. Det kan nog räcka så va? Nu sitter jag alltså och väntar på att klockan skall bli 9.30 så att jag kan åka till Frölunda torg med päronens bil, sen blir det kanske även en tripp till Ikea om det hinns med.

Gud vilket tråkigt inlägg. Men vi ses på Sticky ikväll!

Efter regn kommer solsken

Jag inser att jag har det för jävla bra. Folk har varken pengar eller tak över huvudet eller rent vatten. De är krig och elände ta mig fan överallt och jag sitter i min välmöblerade bostadsrätt och skäms en smula över det senaste dygnet.

Skäms för att allt precis ordnade sig, gryningtimmarnas hemska drömmar är som bortblåsta och tanken på de kommande månaderna är inte längre ångestfyllda.

Det var nämligen så här, många i min klass har sökt samma jobb som jag, alla(nåja, nästa alla) har blivit kallade på intervju men inte jag inte. Ringde och kollade så att min ansökan kommit in och det hade den. Vänta och se...
Men idag ville min lärare prata med mig, han hade nämligen fått ett mail om att min förra praktikplats gärna ville ha mig där igen. Det stället är det som jag helst vill jobba på och även fast de sagt att de kanske inte behöver något folk alls iår så känner jag mig så jävla glad över att de specifikt önskade mig! Och tiderna kan ju förändras, jag har i alla fall galet mycket större chans att få jobb där efter 8 veckors praktik sammanlagt, plus att jag inte behöver oroa mig över att bli placerad i någon annan stad i fem veckor.

Som sagt, senaste dygnets ångest och känsla av att vara bortvald är som bortblåst. Solen skiner i mitt sinne igen.

Mardrömmar

Vaknar 5.45. Gråtandes och snorandes av mardrömmar.

Jahapp, då var den dagen förstörd.

RSS 2.0