Efter regn kommer solsken

Jag inser att jag har det för jävla bra. Folk har varken pengar eller tak över huvudet eller rent vatten. De är krig och elände ta mig fan överallt och jag sitter i min välmöblerade bostadsrätt och skäms en smula över det senaste dygnet.

Skäms för att allt precis ordnade sig, gryningtimmarnas hemska drömmar är som bortblåsta och tanken på de kommande månaderna är inte längre ångestfyllda.

Det var nämligen så här, många i min klass har sökt samma jobb som jag, alla(nåja, nästa alla) har blivit kallade på intervju men inte jag inte. Ringde och kollade så att min ansökan kommit in och det hade den. Vänta och se...
Men idag ville min lärare prata med mig, han hade nämligen fått ett mail om att min förra praktikplats gärna ville ha mig där igen. Det stället är det som jag helst vill jobba på och även fast de sagt att de kanske inte behöver något folk alls iår så känner jag mig så jävla glad över att de specifikt önskade mig! Och tiderna kan ju förändras, jag har i alla fall galet mycket större chans att få jobb där efter 8 veckors praktik sammanlagt, plus att jag inte behöver oroa mig över att bli placerad i någon annan stad i fem veckor.

Som sagt, senaste dygnets ångest och känsla av att vara bortvald är som bortblåst. Solen skiner i mitt sinne igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0