Men det var då satan vad skönt

Att vakna utsövd på sin enda lediga dag denna veckan och dessutom fri från bakfylla. Att få ligga och tryna i sängen och lyssna på vårens ösregn(i sidled förstås, alltid i sidled i Götet). Att gå upp och hitta ett smaskig äggrörefrullerecept på GP.se och att sen få dricka sitt smaskiga kaffe som inte smakar rävgift som på jobbet(men det är ju graaatis).

Att ha det så jävla bra.

En händelserik spårvagnsresa

På spårvagnen hemifrån mig och till den nyöppnade indiska(och helvegetariska!)restaurangen Thali så inträffade fyra intressanta saker:
1. En lång afrikan satte sig bredvid mig på vagnen(trots måånga lediga säten), hans längd gjorde självfallet att han var tvungen att sära för att få plats. Och särade gjorde han...och jag flyttade, och han flyttade efter..och jag flyttade hela kroppen så långt in till väggen jag kunde och han.. Ja. Han satt MYCKET nära. Lite kul men mest obehagligt, ungefär en millimeter från att fråga honom om han hellre ville sitta i mitt knä.
2. En flicka och en farbror hand i hand. Hon ca.20, han ca.45, jag vet inte vad jag tycker är sjukast här. Om hon håller sin pappa i handen mitt i vasaallén eller att hon har en pojkvän som är minst dubbelt så gammal?
3. Såg en tjej som jag såg i lördags, då tänkte"Jävlar vad packad hon är" och idag tänkte jag"Jävlar vad packad hon är". Sen insåg jag att hon nog antagligen ser ut sådär, man kan ju undra hur många gånger hon blivit ombedd att ta ett varv...
4. Paret på Järntorget med de identiska frisyrerna. Nåja, frisyrerna var väl inte helt identiska, honkönet hade väl en lite längre page och herrn i sällskapet något kortare. Faktum kvarstod dock att det var hemmaklippningar och samma blondering i barret.

Så. Godnatt.

Sosse-media ang Omar

Men det var då ett jävla tjöt om den där Omar i varenda tidning.

Han hatar judar,kvinnor och bögar, vad är det som är så svårt att förstå att man inte kan ha honom i partiet då? Inte för att jag skulle rösta på sossarna i vilket fall men ändå...


Värsta sortens avskum.

Folk som dödar katter och taxichaufförer. Må ni brinna i helvetet.

RSS 2.0