En händelserik spårvagnsresa

På spårvagnen hemifrån mig och till den nyöppnade indiska(och helvegetariska!)restaurangen Thali så inträffade fyra intressanta saker:
1. En lång afrikan satte sig bredvid mig på vagnen(trots måånga lediga säten), hans längd gjorde självfallet att han var tvungen att sära för att få plats. Och särade gjorde han...och jag flyttade, och han flyttade efter..och jag flyttade hela kroppen så långt in till väggen jag kunde och han.. Ja. Han satt MYCKET nära. Lite kul men mest obehagligt, ungefär en millimeter från att fråga honom om han hellre ville sitta i mitt knä.
2. En flicka och en farbror hand i hand. Hon ca.20, han ca.45, jag vet inte vad jag tycker är sjukast här. Om hon håller sin pappa i handen mitt i vasaallén eller att hon har en pojkvän som är minst dubbelt så gammal?
3. Såg en tjej som jag såg i lördags, då tänkte"Jävlar vad packad hon är" och idag tänkte jag"Jävlar vad packad hon är". Sen insåg jag att hon nog antagligen ser ut sådär, man kan ju undra hur många gånger hon blivit ombedd att ta ett varv...
4. Paret på Järntorget med de identiska frisyrerna. Nåja, frisyrerna var väl inte helt identiska, honkönet hade väl en lite längre page och herrn i sällskapet något kortare. Faktum kvarstod dock att det var hemmaklippningar och samma blondering i barret.

Så. Godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0