Nyheter

Jag har inte känt någon lust att uppdatera bloggen, jag har liksom inte lust att uppdatera någonting. Har helt plötsligt börjat känna mig så jävla privat, jag vill inte att folk ska ha reda på vad jag gör eller var jag är. Den enda gången som det kan vara trevligt är om man är ute och det gör att man kanske kan möta upp folk som man inte skulle träffat annars, då kanske det blir en liten statusuppdatering. I övrigt vill jag hellre vara lite hemlig.

I alla fall, på jobbet är det kanon. Trivs som fisken i vattnet och ser fram emot 18-19 februari med en viss bajsenödighet eftersom det är då jag kommer att ha min uppkörning. Men det blir nog bra med det...

Jag har haft min första vita vecka sen jag hade praktik i Skåne(december 2011), det har nog gjort gott. Jag känner mig pigg!

Sju veckor är över..

..Så jag tar och drar till jobbet nu! Äntligen.

Dag ???

Metaltown fortsätter att briljera med bandsläppen, hur hade de tänkt att få dit folk över 20 i år tro? Blir väl att man drar dit och kollar på Graveyard och sen lämnar barnkalaset:/

I övrigt har min fina kusin Adel varit här sen jul och tillbringat större delen av det nya året hos mig. Så jäkla skönt att ha haft honom hemma från Sthlm ett tag:)

Nu skall jag ta och städa upp i detta här grusiga damminfernot, jag är ju allergiskt mot damm och skit men har inte haft ont av det på flera år, nu har jag dock varit konstant småsjuk i flera veckor och misstänker att det kanske beror på att jag spenderar otroligt mycket mer tid hemma än innan, min kropp har väl liksom klarat av damm i måttliga mängder men nu har det blivit en överdos när jag sitter i skiten dygnet runt. Jag ska börja med vardagsrumsmattan(stor, röd och tung rya-historia), holy shit.

Dag femtielva

Jag har liksom kommit av mig lite, den här julen och nyåret har mest varit en vag och halvsåsig rödvinsdimma.
Jag ondgör mig mest över fyrverkerier och trängeslskattmotståndare, idag mest det sistnämnda. Sälj bilen då om det ska vara så jävla jobbigt att pytsa en femhundring extra i månaden, sen att de där stationerna kanske är placerade lite galet är förstås synd.
 
Om 1½ vecka börjar jag jobba. Herrejävlar vad jag längtar.

RSS 2.0